- Konu Sahibi MeLaNqOliqH
-
Cidden belki mevsimseldir ben de asla temizlik yapmaya n bir kızken şu an utanmasam wcye elimi sokup temiliycem mutfagı durmadna düzenleyip temizliyorum.
belkı psikolojiktir, benimki senin boyutta dedğil temiz olsun istiyorum sadece bu aralar
canım seni korkutmak istemem ama çok fazla ilerlerse bu takıntın obsesif kompulsif hastası olma durumun var. Tadında bırak temizliği de
ne şirin anlatmışsın...hem güldüm hem okudum
dağınık olmakta iyi değil çok titiz olmakta
takıntı yapma okadar
söyleyene bak..ben çok çekiyorum şu temizlik meretinden
yatana kadar popomun üstüne oturmuyorum
birde 11aylık ikiz bebeğim var
onlarla bile yapıyorum içim durmuyo
kötü bi hastalık ortasını bul banada öğret
şimdi ise tam tersi
eyvah arkadaş temizlik yapmaya gitti heralde delikafadulden
bu kısma kadar beni anlatmışsın. Harfiyyen!!!!
İnşallah bana da aynısı olur. Annem de ben de umutla bekliyoruz :icecream:
bende de bu aralar tersi oluyor, hiçbişi yapasım gelmiyor odamın dağınık olmasına hiç katlanamazdım içim rahat etmezdi, ama şimdi yatak toplamak dışında hiç ilgilenmiyorum, mutfağı falanda zorunluluktan topluyorum temizliyorum,annemde benden farklı deil öyle bıraktık kendimizi :kedi:kesinlikle senin durum da bizimki de psikolojik, ben senin için şöle düşündüm evdesin çalışmıyorsun bişeyle meşgul olmuyorsun ya, meşguliyetin olmadığı için abuk sabuk şeylere kafanı takıyorsun herkes başka bişeye takar seninkide temizlik olmuş,yalnız cidden dikkat et obsesif kompulsife dönüşmesin, bende çalışmazken kafamı kendime takmıştım bi uğraşım olmadığından sürekli hastalık arardım kendimde sonradan çalışmaya başlayınca bi uğraşım olunca bunu yenebildim kısmen. bi meşguliyet bulmalısın kendine canım tabiki temizlik güzel birşey ama takıntı boyutuna dönüşüp sana zarar vermediği sürece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?