Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kayınvalide üzülmüştür haklı olarak, çünkü oğlunun çocuğu olmama, olursa da hasta olma ihtimali var.
o sebeple keşke hiç söylenmeseydi. huzur bozulmasaydı. adam sevmiş ki sorun etmemiş, kaynana bu şekilde düşünemez. kendi oğlunu düşünür.
ben de aileme eşimin epilepsi hastası olduğunu söylemedim, söylemeyi de düşünmüyorum.
arkadaşın da eşi de bunu sorun etmemeli bence. kayınvalideyi ilgilendirmez. biz evlenirken kan değerlerimiz eşimde de bende de sınırda çıktı. ve doktor çocuğunuz akdeniz anemisi olabilir dedi. çok şükür 2 çocuğumuz da iyi ama büyüğünün kan değerleri düşük ama anemi değil. neyse ne ben ne eşim ne de ailelerimiz bunu sorun etti tedbirini alırsın ilacını kullanırsın. ne dertler var insanlar buna mı takılıyor. eşin yarın öbür gün Allah korusun kanser olsa o zaman ne olacak. o zaman yaygarayı koparsın. tövbe tövbe. hiç takılmayın kendinizi yiyip bitirmeyin böyle şeylere.