- 23 Temmuz 2015
- 3.088
- 2.884
- 133
Kızlar ben 21 yaşndaym ve yillardr savaştgm bi baarsak hastalgm var yillar once baarsak kanserinden suphelendiler ama sonra baarsaklarmn catlak oldugu ortaya çkti kolonskopide. Ve ilac tedavsna basladm ilaclarm cok agrdi normal olqrak gece yatmadan bi kere icilmwsi gereken bir ilacmış (tabi ben bunu cok sonra ogrendim) kimin hatasi bilmiyorum ilacin ustune gunde 3 kere yazlmsti ve ben bu ilaci gunde uc kere kullanmaya basladim. Ama artik ilacin yaptigi agrilara dayanamayarak ihmalkar bir sekilde kendi kafama gore ilacimi biraktim. 3 ay duzenli kullanmam gerekiyordu cunku doktor kullanmazsan barsaklarn yirtilir ameliyat olursun ilerisi kansere bile gider dedi ama ben en fazla bir iki hafta flan kullandim sanirim. Sonra kendi yontemlerimle yani bitkisel seylerle baarsaklarimi duzeltmeyi denedim basarili oldugum donemler olsada duzelmedi. Simdi korktugum seyler basima geliyor koyu renkte kanamalarim oluyor ve barsaklarima sanki bicak batiriliyormus gbi oluyor. Saclarim cok dokuluyor. Ve ben suan baarsak kanseri oldugumdan supheleniyorum ama doktora gitmektende cok korkuyorum motivasyonum cok cbk dusuyor baarsaklarmn yrtlma olasiligi bile bni cok korkutuyor. Ben bundan baska ne seklde kurtulabilirim. Ya da bu korkumu nasil yenebilirim ?