Hastalık..

GDragon

Kalp Her Zaman SOLdan Atar
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2015
541
493
103
Günaydın.. Güzel kadınlar
Lütfen alay etmeyin :(
Benim derdim çok farklı... Çok saçma.. biliyorum.
Ufacık bir sorun içinde doktora gitmek istemiyorum..
Arkadaşım çok sık hastalanan birisi... Bana geç cevap verdiğinde mesaj çeker: Özür dilerim hastaydım telefona bakamadım diye...
Her hasta olduğunu bana söyledikten 1 saat içinde bende halsizlik, baş ağrısı oluyor ve ateşim çıkıyor.
Aynı şey 5-6 kere oldu. Dün gecede aynı şeyi söyledi ve benim başıma inanılmaz şekilde ağrı girdi ve ateşim çıkmaya başladı.
Yada tesadüf ama bu kadar sık tesadüf olmaz.
Hiç Hasta olmayan ben, bana her hastayım deyişinde çok halsizleşiyorum..
enerji şeylerine pek inanmam ama bana kötü enerjimi yolluyor yada ben onu çok düşündüğümden mi böyle oluyor bilmiyorum.. böyle şeyleri çok fazla kafaya takan birisi de değilim. Hastaysan iyileşirsin diyorum...ama üzülüyorum..
Aynı durumu yaşayan birileri varmı..

Lütfen alay etmeyin :KK43:
Arkadaşım çok sık hastalanan birisi... Bana geç cevap verdiğinde mesaj çeker: Özür dilerim hastaydım telefona bakamadım diye...
Her hasta olduğunu bana söyledikten 1 saat içinde bende halsizlik, baş ağrısı oluyor ve ateşim çıkıyor.
Aynı şey 5-6 kere oldu. Dün gecede aynı şeyi söyledi ve benim başıma inanılmaz şekilde ağrı girdi ve ateşim çıkmaya başladı.
enerji şeylerine pek inanmam ama bana kötü enerjimi yolluyor yada ben onu çok düşündüğümden mi böyle oluyor bilmiyorum.. böyle şeyleri çok fazla kafaya takan birisi de değilim. Hastaysan iyileşirsin diyorum...ama üzülüyorum..
Ama kuzum gelde dalga geçme şimdi...telefonu değiştirin:KK71:

evet var kayınvalidem.:):) bn ne zaman hasta olsam hemen akşamına o da hasta oluyor.:) Hastalıkta kıskanılır mı yaw die düşünüyordum . ama demek ben enerji yolluomuşum :):) şaka bi yana psikolojik ya da tesadüftür. aynı ortamlarda bulunup aynı şeyleri yediyseniz onlardan da olabilir

hastalığını kıskanmıyorum.. Yada çok düşünmekten mi. Empatiyi abartıyorum ben sanırım. Sonra kendim hasta oluyorum.

Sana kötü enerji yolluyor. Sen umursamasan da beynin onu bir şekilde umursayip vücuduna negatif enerji yollayıp psikolojik olur ağrı oluyor

Lütfen alay etmeyin :KK43:
aşırrı empati kuruyorsun. senin koreli neden hep hasta ?

aşırrı empati kuruyorsun. senin koreli neden hep hasta ?

Kendine bakmıyor. sürekli abur cubur yiyor. Soğuk havalarda açılıp saçılıyor birde Yağmur yağdığında yağmurda yürüyor. Sonrada bana hastayım diyor. Yağmur delisi olduğu için. :işsiz: bende sağlıksız beslenirim, yağmurda yürürüm, çok sıkı giyinmem ama hiç hasta olmadım şimdiye kadar.

Kendine bakmıyor. sürekli abur cubur yiyor. Soğuk havalarda açılıp saçılıyor birde Yağmur yağdığında yağmurda yürüyor. Sonrada bana hastayım diyor. Yağmur delisi olduğu için. :işsiz: bende sağlıksız beslenirim, yağmurda yürürüm, çok sıkı giyinmem ama hiç hasta olmadım şimdiye kadar.
d vitamini eksik demek ki çocukta. yaazzzzııkk.. sen onu tc ye getir de bir güzel güneşte yak :D

Seninki psikolojik ben de arkadaş deyince normal arkadaş sandım

Uzakta ayy öyle mi hasta böyle mi derken sen de onun gibi oluveriyorsun

Çoğu hastalık psikolojik kökenlidir fizyolojik değişimleri psikolojimize göre hissederiz

Evde isek hastalık artar ama zorunlu isek açılırız vs

Back
X