- 14 Temmuz 2015
- 1.012
- 568
- 123
- Konu Sahibi amor amorr
-
Doktorun ayagına geldi desem yalan söylemiş olmam sanırımkonumu ne olur taşımayın çok ihtiyacım var lütfen. bu güne kdr hep hastalıklarla uğraştım çocuğum bile olmayabilirdi ama çok şükür oldu. rahmimde adenomyosis var. beş yasimdan beri de midem ağrır hep yanlış teşhis ve tedavi. 5 defa endoskopi oldum sonunda safra gastriti teşhisi koydular. gelin görün ki doğumdan sonra daha da perişanım. yedigim her şey dokunuyor. bebegime bile bakamiyorum düzgün. sağ kaburga kemiğinden başlıyor agri omzunun tamamına vuruyor. bu ataklar neredeyse her gün geliyor. doktor cekeceksin demişti en son diyet ve ilaç vermişti ama ise yaramadi. var mı böyle bir sorunu olan çok kötüyüm arkadslar...
doktoruma sordum hayır daha fena duruma gelirsin dediSafra gastritini birinse daha duynustum. Buyuk gecmis olsun, ameliyat falan cozum degil mi acaba?
teşekkür ederim maalesef yaşadığım il çok küçük böyle şeyler de yok .Ekstra Hacemat -sülük işe yarar belki.
Çok geçmiş olsun
her defasında safra temiz görünüyordu ne taş ne çamur ama belirtiler aynı doktorum safrada kaçak olduğunu söyledi mideye sızdırıyor suyunusafra taşi olabilir ayni sikayetlerden dolayi safra kesesini aldirdim tekrar gidin dr Gecmis olsun
Kantaron yağı gerçekten açık yaralara çok faydalı. Allah bir daha yaşatmasın.Doktorun ayagına geldi desem yalan söylemiş olmam sanırım
5 Defa endoskobi yapıldı bana. 2 ay araştırma hastanesinde Prof dan özel tedavi oldum. En agır antibiyotikler kullandım.
Mide kapakçığında 3 çeşit mikrop tesbit edildi. Safra Kaçağı ve Mide İntihabı var denildi. Petaşimal kanama ve yara var denildi. Mide duvarımın bir kısmı yaraydı ve o bölge devamlı kanama yapıyordu ve ben sıksık mide ağrısı çekiyordum. O yara için kanserden şüphelendiler ve parça alıp patolojiye gönderdiler. Gelen sonuç iyi huylu kanserdi fakat benim ömür boyu bu kitleyle yaşayacagım söylendi. Eğer dikkat etmez isem kötü huylu kanser olacağım söylendi.
Son yıllarda hiç doktora gitmedim ve ben resmen saldım çayıra mevlam kayıra modunda yaşadımBu sene ağrılarım artınca doktora gittim 3 hafta sonrasına gün verdi. Bende bu 3 hafta boyunca düzenli olarak her gün aç karnına bir yemek kaşığı kendi yaptığım kantron yağını içtim ve endoskobiye gittigimde çıkan sonuç TERTEMİZDİM Yara falan kalmamış sadece midemde gastrit vardı
Sanada aç karnına bu kantron yagını tavsiye ederim. Şifa ALLAHTAN vesileyi yaratanda Mevlam
teşekkür ederim zaten baklagiller çocuk yaştan beri yiyemiyorum yediğimde çok rahatsız ederdi hepcok ac ve cok tok gezme yatmadan önce su içme yyastk yüksek oklsun doktr degstr
cnm ne gibi şikayetlerin vardı ursactive mi kullandin ya da ursofolk şimdi emziriyorum onu da kullanamıyorum neler yaptın anlatır mısın ? çok sağol şimdiden.Safra reflusu bende de var.sadece ilaç ve perhiz iyi gelir.kalıcı çözümü yok.stresten uzak durmalı,sık öğün ama az yemek yenecek.iki yaz önce 3 aylık bir ilaç tedavisi gördüm.yeme düzenim zaten doktorun tavsiye ettiği gibiydi.şimdi iyiyim.Hamilelikte falan tekrarlar deniyor ama bakalim kismet
Mide bulantısı çok vardı.yemek yiyemiyordum sürekli midem dolu gibi hissediyordum.halsizlik ve ateş yapıyordu.en son yediklerimi çıkarmaya başladım.doktora öyle gitmeye karar verdim.endoskopi yapıldı.nexium ursactive ve rennie kullandım.asitli yiyecek içecekten,yağlı yemekten uzak durdum.kefir iyi geliyordu bana.stresli dönemim de geçti.şimdi sadece midem boş kalmasin diye dikkat ediyorum.çubuk kraker ve leblebi atıştırıyorum aralarda.böyle yani:)cnm ne gibi şikayetlerin vardı ursactive mi kullandin ya da ursofolk şimdi emziriyorum onu da kullanamıyorum neler yaptın anlatır mısın ? çok sağol şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?