• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hastalikli bi hal almaya basladi

miyavdeseyeter

Guru
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
242
21
318
35
İstanbul
merabalar bayadir canimi sikan bi konu hakkinda basvurabilceim daha dogrusu bi kac fikir almak icin bura daha uygun geldi .. hayvanlara ve daha ozele inersek de genelde kedilere karsi asiri hassasiyetim var bu soyle oluyor aci cekmelerine dayanamiyorum. besledigim 6 yavrulu bi kedi vardi ertesi gun 1 yavru eksildi belki sahiplenmistir diye dusundum kendimi rahatlatmak icin diger gun de sadece 3 yavru gorebildim fakat 1 yavrunun merdivendne ciktigi gordum apt icindeydi kediler sandim ki kapidan biri yemek veriyo bunlar da oraya alisti cikip bakamadim da biri gorur laf eder diye.. neyse eve gittim facete dolanirken bi kizin kedi icin para topladigini ameliyat olmasi gerektigini yavrularinin calindigini yazmisti oyle etkiledi ki beni hem bu besledigim kedilere olan olayi da goz onunde bulundurunca mahvoldum diyebilirim halen gozlerim dolar ve kendime hakim olamiyorum bu konuda birden farkediyorum ki yanagim islanmis .. neyse o gece agla agla bitap olup uyyakaldiktan sonra sabah uyandim kedilere bakmaya gittim yoktu hic biri pek bisiy hissedemedim o ara sanki bi toz bulutu gibiydim keske bi ruzgar esseydi.. bu olay nasil boylesine kontrol edilemez bi hal aldi anlamadim fakat beni icten ice kemiriyo sadece aci cekmelerine karsi kontrolumu yitiriyorum. gecenlerde keid cesedi gordum hic bisiy hissedemedim etkilemedi de kabus ve turevlerinden de yasamadim hatta gidip bikac kez baktigim da oldu acaba sok mu geciriorum diye kontrol amacli ... ben bilmiorum psikologa gorunmek istiyorum cevremde ben gibi birine rastlayamadim hic yani belki sizlerden.boyle olan biri varsa beni rahatlatir diye umdum.. simdiden tesekkurler..

Tatlim gorumcem oyleydi.soyle diyim canli hayvanlara uzulmesini gectim ugur bocegi seklindeki pastayi bile kesemiyordu hayvan canliymis gibi aci cekecegini dusunuyormus.psikologa gitti simdi iyi

Tatlim gorumcem oyleydi.soyle diyim canli hayvanlara uzulmesini gectim ugur bocegi seklindeki pastayi bile kesemiyordu hayvan canliymis gibi aci cekecegini dusunuyormus.psikologa gitti simdi iyi

:)) benim oyle degil de sadece anlattigim gibi bi sekilde cok asiri aci cektiklerini dusunuyorum ve gozyaslarima sahip cikamiyorum.. psikologa gitmeli miyim sizce yani bu durum dışardan anormal gozukuyor mu?

:)) benim oyle degil de sadece anlattigim gibi bi sekilde cok asiri aci cektiklerini dusunuyorum ve gozyaslarima sahip cikamiyorum.. psikologa gitmeli miyim sizce yani bu durum dışardan anormal gozukuyor mu?

Disardan anormal gozukmek degilde kendini uzmen seni yipratiyor.kendin icin gitmelisin seni rahatsiz ediyorsa bu durum

ben de senin gibiyim. sokaktaki kediler için hayatım boyunca çırpındım. çocuğum olunca kendime, düşünmeye hiç zaman kalmayınca mecburen kafamdan kısmen de olsa çıkardım. avrupada sokak hayvanı diye bir sey yok zaten ama olsa da kimse zarar vermiyor. burda canavar çok. her türlü işkenceye maruz kalıyor zavallılar. onlar için yemek,su vermekten başka yapabileceğin en güzel şey, yakalatanları ücretsiz kısırlaştıran yerlere götürmek. ben çok taşıdım zamanında. çocuklarım büyüsün, kafam sakinleşsin, yine düşeceğim yollara inşallah

Ben de böyleyim hatta sırf bu yüzden bir çok hayvansever gruplardan çıktım, sahiplendirme ilanlarına falan bakamıyorum. Henüz hiç barınağı ziyaret etmedim sanki hepsine yetemediğim için suçluymuşum gibi geliyor günlerce etkisinden çıkamıyorum...

Ben de böyleyim hatta sırf bu yüzden bir çok hayvansever gruplardan çıktım, sahiplendirme ilanlarına falan bakamıyorum. Henüz hiç barınağı ziyaret etmedim sanki hepsine yetemediğim için suçluymuşum gibi geliyor günlerce etkisinden çıkamıyorum...

Aynı hassasiyet ben de var maalesef bu düşünceler sebebiyle ancak arkadaşlarım gittiklerinde onlara mama vs gibi konularda yardım ediyorum Kendim gideceğim zaman biliyorum ki hiçbirine yetemeyeceğim için suçlu hissedeceğim Bizden daha tertemiz ve masum hayvanların hiçbir günahları yokken darp edildikeri ve daha bir çok şidderte maruz kaldıkalrını gözlerimle görmek beni etkileyecek

Şu ana kadar gördüklerim yeter kimbilir barınaktakiler nasıldır diye düşünmeden kendimi alamıyorum ve ancak onlara ark yardımı ile yardım gönderebiliyorum

İleride kalıcı bir eve geçtiğim zaman ilk işim ise cesaretimi toplayıp oradan 2 3 canı sahiplenmek olacak

Seni çok iyi anlıyorum. Bende geçen sene seninle aynı durumdaydım şimdi daha iyiyim. Facede özellikle hayvan ilanlarına baktıkça işkence haberleri gördükçe içim giderdi günlerce gözümün önünden gitmezdi. Hele ki petanın videolarını izlerdim kahrolurdum kendi kendimi yer bitirirdim. Geceleri kedi miyavlasa köpek havlasa acaba biri hayvana bir şeymi yapıyor diye saatlerce balkondan pencereden bakınırdım. Sahipsiz bir köpek vardı mahallede ona bakıyorduk. Nişan günüm çıktım hayvanın suyunu değiştirmeye hava sıcak suyu ısınmıştır diye. Köpeğede yan apartmanda bakıyorduk oradaki bir aileyle ortak. Bizim apartmandakiler tam hayvan düşmanlarıydı. Suyu değiştirirken bizim apartmanda en üst kattaki kadın çıktı cama bas bas bağırıyor. Ben bunu zehirleyeceğim öldüreceğim diye. Halbuki kendi bahçesinde bile değil. O gün kadınla kavga ettim ve saatlerce ağladım nişan günü. En sonunda uğursuzun biri alıp köpeği atmış bir yerlere. İlanlar verdim aradım ama bulamadım hayvancağızı.

Seni çok iyi anlıyorum. Bende geçen sene seninle aynı durumdaydım şimdi daha iyiyim. Facede özellikle hayvan ilanlarına baktıkça işkence haberleri gördükçe içim giderdi günlerce gözümün önünden gitmezdi. Hele ki petanın videolarını izlerdim kahrolurdum kendi kendimi yer bitirirdim. Geceleri kedi miyavlasa köpek havlasa acaba biri hayvana bir şeymi yapıyor diye saatlerce balkondan pencereden bakınırdım. Sahipsiz bir köpek vardı mahallede ona bakıyorduk. Nişan günüm çıktım hayvanın suyunu değiştirmeye hava sıcak suyu ısınmıştır diye. Köpeğede yan apartmanda bakıyorduk oradaki bir aileyle ortak. Bizim apartmandakiler tam hayvan düşmanlarıydı. Suyu değiştirirken bizim apartmanda en üst kattaki kadın çıktı cama bas bas bağırıyor. Ben bunu zehirleyeceğim öldüreceğim diye. Halbuki kendi bahçesinde bile değil. O gün kadınla kavga ettim ve saatlerce ağladım nişan günü. En sonunda uğursuzun biri alıp köpeği atmış bir yerlere. İlanlar verdim aradım ama bulamadım hayvancağızı.

okurken tuylerim diken diken oldu :( benim gibi birilerini görmek beni cok rahatlatti tesekkur ederim ..

:)) aklim cok karisik erkek arkadasim da bu kedilere karsi hassasiyetim yuzunden rahatsiz durumda

Bunlar çok hassas konular, senin moralin zaten bozukken insan destek verecek olan bir insanı arıyor Benim dahil bir kaç arkadaşımın ailesi ve erkek ark ile arası bu yüzden açlıdı Kimileri onların hayatlarını kendi hayatları ile eşit olmadığını sanıp alçalayıcı laflar sarf ediyorlar İnsanlardan her türlü şey beklerim ama hayvanların sevgisi sonsuz ve sebepsizdir sadece sıcak bir yuva ve yemek isterler bizden İnsanların ise istekleri bir türlü bitmez

Psikologa gidip gitmemek senin terchin Eğer kendim bu ruh halimden çıkamayacağım sanırım diye düşünüyorsan düşünme git derim Erkek arkadaşın konusunda da senin hayvan sevginden dolayı nasıl hassaslıkta olduğunu kavrayamadığını ve ne kadar iyi yürekli bir insanla beraber olduğunu anlamadığını düşünüyorum,,,

Bunlar çok hassas konular, senin moralin zaten bozukken insan destek verecek olan bir insanı arıyor Benim dahil bir kaç arkadaşımın ailesi ve erkek ark ile arası bu yüzden açlıdı Kimileri onların hayatlarını kendi hayatları ile eşit olmadığını sanıp alçalayıcı laflar sarf ediyorlar İnsanlardan her türlü şey beklerim ama hayvanların sevgisi sonsuz ve sebepsizdir sadece sıcak bir yuva ve yemek isterler bizden İnsanların ise istekleri bir türlü bitmez

Psikologa gidip gitmemek senin terchin Eğer kendim bu ruh halimden çıkamayacağım sanırım diye düşünüyorsan düşünme git derim Erkek arkadaşın konusunda da senin hayvan sevginden dolayı nasıl hassaslıkta olduğunu kavrayamadığını ve ne kadar iyi yürekli bir insanla beraber olduğunu anlamadığını düşünüyorum,,,

kesınlıkle canım:( kımsenın tam olarak bu konuda benı anlayabıldıını sanmıyorum hıc.. kafam oylesıne karısık kı cıkmazda gıbıyım.. bu ruh halınden de kurtulabılceımı zannetmıyorum anlık zaten aglayabıldıım kadar agladıktan sonra gecıor.. saol canım:17:

Back
X