- Konu Sahibi miyavdeseyeter
merabalar bayadir canimi sikan bi konu hakkinda basvurabilceim daha dogrusu bi kac fikir almak icin bura daha uygun geldi .. hayvanlara ve daha ozele inersek de genelde kedilere karsi asiri hassasiyetim var bu soyle oluyor aci cekmelerine dayanamiyorum. besledigim 6 yavrulu bi kedi vardi ertesi gun 1 yavru eksildi belki sahiplenmistir diye dusundum kendimi rahatlatmak icin diger gun de sadece 3 yavru gorebildim fakat 1 yavrunun merdivendne ciktigi gordum apt icindeydi kediler sandim ki kapidan biri yemek veriyo bunlar da oraya alisti cikip bakamadim da biri gorur laf eder diye.. neyse eve gittim facete dolanirken bi kizin kedi icin para topladigini ameliyat olmasi gerektigini yavrularinin calindigini yazmisti oyle etkiledi ki beni hem bu besledigim kedilere olan olayi da goz onunde bulundurunca mahvoldum diyebilirim halen gozlerim dolar ve kendime hakim olamiyorum bu konuda birden farkediyorum ki yanagim islanmis .. neyse o gece agla agla bitap olup uyyakaldiktan sonra sabah uyandim kedilere bakmaya gittim yoktu hic biri pek bisiy hissedemedim o ara sanki bi toz bulutu gibiydim keske bi ruzgar esseydi.. bu olay nasil boylesine kontrol edilemez bi hal aldi anlamadim fakat beni icten ice kemiriyo sadece aci cekmelerine karsi kontrolumu yitiriyorum. gecenlerde keid cesedi gordum hic bisiy hissedemedim etkilemedi de kabus ve turevlerinden de yasamadim hatta gidip bikac kez baktigim da oldu acaba sok mu geciriorum diye kontrol amacli ... ben bilmiorum psikologa gorunmek istiyorum cevremde ben gibi birine rastlayamadim hic yani belki sizlerden.boyle olan biri varsa beni rahatlatir diye umdum.. simdiden tesekkurler..