İyi geceler bayanlar
Sorunum şu.
İnternette gezinirken bi videoya denk geldim.İşte Rus bi dans grubu twerk yapıyor.Kadınlar yarı çıplak ve dans ediyorlar.Müstehcen bir video.Hemen aklıma acaba erkek arkadaşımda izliyor mudur geliyor.
Mesela ona tango programını anlatıyordum hemen aklıma acaba girip kız düşürür mü geliyor.
Yada bunun gibi şeyler.
Bu düşünceler beni irite ediyor,istemsiz bir kıskançlık oluyor
Erkek arkadaşıma çok güveniyorum. Hissettiğim şey şüpheyle alakalı bir durum değil ama bu his hep var
Beni kuşkuya düşürecek yada açık verecek hiç bir hareketi olmadı.
Size de oluyor mu böyle şeyler ?
Ve gerçekten problem yaratmaya başladı bu durum benim için.
Saçma diyeceksiniz evet bencede saçma ama bu hissi geçiremiyorum.
Yada sevgilinin bir hareketini yakalamışsındır ondan bu şüphe diyeceksiniz ama inanın böyle bir harekette gerçekleşmedi.Düzgün biri.
Bunu nasıl geçirebilirim.
Artık içime işleyip canımı sıkar hale geldi.
Başına gelen var mı ve ben ne yapmalıyım
Teşekkür ederim
Sorunum şu.
İnternette gezinirken bi videoya denk geldim.İşte Rus bi dans grubu twerk yapıyor.Kadınlar yarı çıplak ve dans ediyorlar.Müstehcen bir video.Hemen aklıma acaba erkek arkadaşımda izliyor mudur geliyor.
Mesela ona tango programını anlatıyordum hemen aklıma acaba girip kız düşürür mü geliyor.
Yada bunun gibi şeyler.
Bu düşünceler beni irite ediyor,istemsiz bir kıskançlık oluyor
Erkek arkadaşıma çok güveniyorum. Hissettiğim şey şüpheyle alakalı bir durum değil ama bu his hep var
Beni kuşkuya düşürecek yada açık verecek hiç bir hareketi olmadı.
Size de oluyor mu böyle şeyler ?
Ve gerçekten problem yaratmaya başladı bu durum benim için.
Saçma diyeceksiniz evet bencede saçma ama bu hissi geçiremiyorum.
Yada sevgilinin bir hareketini yakalamışsındır ondan bu şüphe diyeceksiniz ama inanın böyle bir harekette gerçekleşmedi.Düzgün biri.
Bunu nasıl geçirebilirim.
Artık içime işleyip canımı sıkar hale geldi.
Başına gelen var mı ve ben ne yapmalıyım
Teşekkür ederim