Ve kendimi engelleyemiyorum.Mesela VS melekleri her yılbaşında çıkıyor ya acaba bunu izledi mi diye kendimin canını çok güzel sıkıyorum.Aynı ben. Bugünde bir şarkı dinliyordum videosuna baktım kadınlar çırılçıplak. Hemen aklıma sevgilim geldi dedim o hep böyle müzikler dinliyor açıp izliyor mudur acaba bunları...
Baya kötü bi ruh hali
Benim videoda gördüğüm şey kendi hemcinsim.Sen izliyosan o neden izlemesin? Ya da sen tango kullaniyosan o neden kullanmasın ki?
Yani bence senin şüphen burdan kaynaklanıyor, ben yapıyorum o da yapiyordur!
Onun yapmasini istemeyecegin şeyleri sen de yapmazsan bence rahatlarsin.
İşte yaptığım şeyin mantıksız olduğunu biliyorum ama bunu engelleyemiyorum.Ve bu beni yoruyorBencede sorunun ozguven eksikligi. Vs meleklerini ben esimle izliyorum her yil... Ben onlar gibi uzun boylu degilim, ama esim de bi brad pitt falan degil...
İzliyosa ne olucak canim, o an izler sonra unutur. Erkekler cabuk unutur..
Kendime güvenirim aslında.sevgiline çok güveniyorsun ama kendine olan özgüvenin sıfır canım. bu yüzden karşıdakine bi türlü güvenemiyorsun. öncelikle kendine güvenmekle başlayabilirsin bazı şeylere.
Aynen bende öyle saçma sapan takıntılara giriyorum. Yılbaşında dışarda otururken tv ye VS show koydular. Bakma dedim hemen o tarafa bakmıycaksın bana dönVe kendimi engelleyemiyorum.Mesela VS melekleri her yılbaşında çıkıyor ya acaba bunu izledi mi diye kendimin canını çok güzel sıkıyorum.
Her konuda böyleyim ve artık yorulmaya başladım.
Kendime de ona da haksızlık ettiğimi dusunuyorum
İşte bunu kendimde engellemenin yolunu bulamıyorum.Boyle düşünceler kendini ypratmaktan baska birseye yaramaz.sen bayan halinle yarıcıplak dans eden rus dansçıların kliplerıne denk geliyorsan o da denk gelebilir ve izleyebilir, istemeyecegın baska seyler de ızleyebilir.erkek sonucta oyle anlarda bukadar ince ve narin düşünmezler.bunu kabullen bikere..paranoyak gibi davranmanın geregi yok erkek ark güvenmeyi ogrenmen gerek..her izlediğin müstehcen videoda oyle yargılara kapılmamalı yada hic izlememelisin..
Soyle dusun diyelimki izledi ne olacak ?Aldatıldıgını dusunup kendini kotu mu hıssedeceksin? Yada güvenin mi sarsılacak? Bırak int te denk gelip izlemesini, ozmn senin olmadığın yerlerde bir bayanla dialoga gecmek zorunda kalabilir..aynı ortama girip cıkabilir..ozmn butun gun bunu kurup "ya bnden baskası dıkkatını cektıyse,ya onu bnden daha cok beğenirse,ya aklını celerlerse" diye kahrolman gerek..boyle yasanmazki ama anladıgım kadarıyla yaşlarınız cok genc.elbette kendine guvenıyorsundur ama zmnla güvenin sekil degıstırır.bıraz rahat olmaya calıs kım neyı kımı ızlemek ıstıyorsa ızlesin kimse kendinden degerli olmasın...İşte bunu kendimde engellemenin yolunu bulamıyorum.
Eğer denk geldiğim video erkek dansçılar tarafından yapılmış olsaydı direk geçerdim,bakmazdım.
Uygun bulmuyorum diyelim.
Ama hemcinsim olunca ve dansa özel bir ilgim vardır.Yani denk gelince neymiş deyip bi baktım.
Gerçekten hangi ruh haliyle yazdınız bunu.Hangi insani duygularla yazdınız.Sakıncalı.. Gelecekte hastalıklı bir psikopat olabilirsiniz.
bi ogrenci .!.:Gerçekten hangi ruh haliyle yazdınız bunu.Hangi insani duygularla yazdınız.
Ben çok daha kötü bir ruh halinde de olabilirdim.
Ayıp gerçekten ayıp.
Şu yorumunuzu görene kadar kendimi kötü hissediyordum.
Ama artık benden daha Beterleri de varmış diyorum.
Sizin yardımınız bu olacaksa mümkünse yardımcı olmayın kimseye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?