hastalıklı ruh hali

martenzit

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
880
472
23
31
İyi geceler bayanlar
Sorunum şu.
İnternette gezinirken bi videoya denk geldim.İşte Rus bi dans grubu twerk yapıyor.Kadınlar yarı çıplak ve dans ediyorlar.Müstehcen bir video.Hemen aklıma acaba erkek arkadaşımda izliyor mudur geliyor.
Mesela ona tango programını anlatıyordum hemen aklıma acaba girip kız düşürür mü geliyor.
Yada bunun gibi şeyler.
Bu düşünceler beni irite ediyor,istemsiz bir kıskançlık oluyor
Erkek arkadaşıma çok güveniyorum. Hissettiğim şey şüpheyle alakalı bir durum değil ama bu his hep var
Beni kuşkuya düşürecek yada açık verecek hiç bir hareketi olmadı.
Size de oluyor mu böyle şeyler ?
Ve gerçekten problem yaratmaya başladı bu durum benim için.
Saçma diyeceksiniz evet bencede saçma ama bu hissi geçiremiyorum.
Yada sevgilinin bir hareketini yakalamışsındır ondan bu şüphe diyeceksiniz ama inanın böyle bir harekette gerçekleşmedi.Düzgün biri.
Bunu nasıl geçirebilirim.
Artık içime işleyip canımı sıkar hale geldi.
Başına gelen var mı ve ben ne yapmalıyım
Teşekkür ederim

sevgiline çok güveniyorsun ama kendine olan özgüvenin sıfır canım. bu yüzden karşıdakine bi türlü güvenemiyorsun. öncelikle kendine güvenmekle başlayabilirsin bazı şeylere.

Aynı ben. Bugünde bir şarkı dinliyordum videosuna baktım kadınlar çırılçıplak. Hemen aklıma sevgilim geldi dedim o hep böyle müzikler dinliyor açıp izliyor mudur acaba bunları...
Baya kötü bi ruh hali

Sen izliyosan o neden izlemesin? Ya da sen tango kullaniyosan o neden kullanmasın ki?

Yani bence senin şüphen burdan kaynaklanıyor, ben yapıyorum o da yapiyordur!
Onun yapmasini istemeyecegin şeyleri sen de yapmazsan bence rahatlarsin.

Ve kendimi engelleyemiyorum.Mesela VS melekleri her yılbaşında çıkıyor ya acaba bunu izledi mi diye kendimin canını çok güzel sıkıyorum.
Her konuda böyleyim ve artık yorulmaya başladım.
Kendime de ona da haksızlık ettiğimi dusunuyorum

Bencede sorunun ozguven eksikligi. Vs meleklerini ben esimle izliyorum her yil... Ben onlar gibi uzun boylu degilim, ama esim de bi brad pitt falan degil...
İzliyosa ne olucak canim, o an izler sonra unutur. Erkekler cabuk unutur..

Benim videoda gördüğüm şey kendi hemcinsim.
Yani bakınca bir arzum oluşmaz.
Ben demiyorum ki erkek arkadaşım kesin bakar.
Ama işte vesvese yapıyorum.Sonra korkuyorum,kendi canımı sıkıyorum
Tango uygulamasını ise çok önceden kullandım.Baktım rahatsız ediliyorum sildim.

Şüphem ben yapıyorumdur oda kesin yapıyordur değil.
Benim hemcinsime bakmamla onun karşı cinse bakması çok farklı durumlar.
Eğer ben karşı cinse baksaydım ve ya oda yapıyorsa bu yaptığımı deseydim haklıydınız

Bencede sorunun ozguven eksikligi. Vs meleklerini ben esimle izliyorum her yil... Ben onlar gibi uzun boylu degilim, ama esim de bi brad pitt falan degil...
İzliyosa ne olucak canim, o an izler sonra unutur. Erkekler cabuk unutur..
İşte yaptığım şeyin mantıksız olduğunu biliyorum ama bunu engelleyemiyorum.Ve bu beni yoruyor

sevgiline çok güveniyorsun ama kendine olan özgüvenin sıfır canım. bu yüzden karşıdakine bi türlü güvenemiyorsun. öncelikle kendine güvenmekle başlayabilirsin bazı şeylere.
Kendime güvenirim aslında.
Belki de haklısınızdır belki de özgüven eksikliğim vardır.

Boyle düşünceler kendini ypratmaktan baska birseye yaramaz.sen bayan halinle yarıcıplak dans eden rus dansçıların kliplerıne denk gelip izleyebiliyorsan o da denk gelebilir ve izleyebilir, istemeyecegın baska seyler de ızleyebilir.erkek sonucta oyle anlarda bukadar ince ve narin düşünmezler.bunu kabullen bikere..paranoyak gibi davranmanın geregi yok erkek ark güvenmeyi ogrenmen gerek..her izlediğin müstehcen videoda oyle yargılara kapılmamalı yada hic izlememelisin..böyle kucuk seylere takılıp hayatı kendınıze zehır etmeyın...

Aynen bende öyle saçma sapan takıntılara giriyorum. Yılbaşında dışarda otururken tv ye VS show koydular. Bakma dedim hemen o tarafa bakmıycaksın bana dön

İşte bunu kendimde engellemenin yolunu bulamıyorum.
Eğer denk geldiğim video erkek dansçılar tarafından yapılmış olsaydı direk geçerdim,bakmazdım.
Uygun bulmuyorum diyelim.
Ama hemcinsim olunca ve dansa özel bir ilgim vardır.Yani denk gelince neymiş deyip bi baktım.

Soyle dusun diyelimki izledi ne olacak ?Aldatıldıgını dusunup kendini kotu mu hıssedeceksin? Yada güvenin mi sarsılacak? Bırak int te denk gelip izlemesini, ozmn senin olmadığın yerlerde bir bayanla dialoga gecmek zorunda kalabilir..aynı ortama girip cıkabilir..ozmn butun gun bunu kurup "ya bnden baskası dıkkatını cektıyse,ya onu bnden daha cok beğenirse,ya aklını celerlerse" diye kahrolman gerek..boyle yasanmazki ama anladıgım kadarıyla yaşlarınız cok genc.elbette kendine guvenıyorsundur ama zmnla güvenin sekil degıstırır.bıraz rahat olmaya calıs kım neyı kımı ızlemek ıstıyorsa ızlesin kimse kendinden degerli olmasın...

Bi de bunu erk lere belli ettıgınzde egoları tavan oluyor.....boyle ufak konuları onemsemıyormus gibi yapıp gormzden geldıgınzde aslında szn ozguvenınız oldugunu anlıyorlar ve kucuk oyunlara gelemeyecegınız aksine guclu oldugunuz imajını vermis oluyorsunuz.diger kızlardan bi adım onde oluyor ve sizi daha degerli buluyorlar.erkekler bi avuc ego cunku bilinenin aksine egosunu sısıren kızlarla beraber oluyorlar ama sorsanız basit buluyorlar.tabi bu soyledıklerım ergenlikten cıkamamıs erkekler (!) icin gecerli diiiilll

Son düzenleme:
Sakıncalı.. Gelecekte hastalıklı bir psikopat olabilirsiniz.
Gerçekten hangi ruh haliyle yazdınız bunu.Hangi insani duygularla yazdınız.
Ben çok daha kötü bir ruh halinde de olabilirdim.
Ayıp gerçekten ayıp.
Şu yorumunuzu görene kadar kendimi kötü hissediyordum.
Ama artık benden daha Beterleri de varmış diyorum.
Sizin yardımınız bu olacaksa mümkünse yardımcı olmayın kimseye.

Sakin ol.bak burdanda kendine gore anlamlar cikarmissin.. Dediğimde sakıncalıbisey yok ileriki bboyut bu dediğim

Kendine güvenin yok senin canım ondan.Özgüven eksikliği yani,erkek arkadaşına güvenmediğinden değil belli. Kendini sev. O videoyu izlemesinin sana birsey kaybettirmiceğini, sen varken tangoda kız düşürmekle uğraşmasının çok komik olduğunu filan fark etmen yeterli.Sorunun kendinle.Aşikar.

Düzgün bir siteye girdiğimizde bile,hiç hoş olmayan görüntüler gözümüze sokuluyor.Kadın nefsi ile erkeğinki aynı değil.Çoğunlukla erkekler ne kadar dürüst olurlarsa olsunlar,şeytan dürtükleyip bakıyordur.Siz şu an sevginizden dolayı kıskanıyorsunuz ama saplantı haline getirmek sizi çok yıpratır.Kendi kendinize eziyet etmeyin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…