İsin icinde olan biri olarak resimdeki suslemenin sadece maliyeti 1120 tl ki ben en ucuz malzemeleri kullandim....
Eki Görüntüle 2066598 Eki Görüntüle 2066600
Bu kisiden kisiye degisiyor tabi. Benim genis bir cevrem var ve cogunluk hastaneye geldi ziyarete, 2 gun kaldim ben dogumda ve toplamda sanirim 70-80 kisi gelip gitmistir. Dolayisiyla herkesi hastanede agirlarken cok isime yaradi bu susleme. 45 gundur evimizdeyiz toplamda 5-6 misafirim anca gelmistir. Malzemeler cok ucuz degil gayet pahali hele ki detaylara inince...Cok tutmus. Soyle bir baktimda oyle ahim sahim birsey yok ve yinede pahali. Onun yerine bir kapi susu siparis verip birde yatak basi yeter bence. ne gerek var. Zaten o kadar cok hastaneye gelen olmuyor. Zaten kimse gelsinde istemiyor insan o anda. Dogumdan yeni cikmis yorgun bitkin hasta oluyorsun.
Bu kisiden kisiye degisiyor tabi. Benim genis bir cevrem var ve cogunluk hastaneye geldi ziyarete, 2 gun kaldim ben dogumda ve toplamda sanirim 70-80 kisi gelip gitmistir. Dolayisiyla herkesi hastanede agirlarken cok isime yaradi bu susleme. 45 gundur evimizdeyiz toplamda 5-6 misafirim anca gelmistir. Malzemeler cok ucuz degil gayet pahali hele ki detaylara inince...
Oda süsleme? Hmn, ben trde yaşamıyorum ve burda hic görmedim. Zaten sadece cekirdek aile gider burda hastaneye. Kadin halsiz yorgundur, sancisi vardir. Bebiş zaten daha ele gelmez ve bağışıklık sistemi oluşmamış...
Neyse ya, bence kendin süsle veya görümce abla kardeşe filan yapdir
Sırf adet haline getirildi diye yapmıycam böyle süs püs.He bir de gelenlere bir sürü hediye verme saçmalığını da anlamıorum.var mıydı 4-5 yıl önce bunlar.yoktu.instagram çılgınlığı sağolsun.doğumu ben yapıyorum gelene neden hediye vereyim ya.çikolata kolonya daha ne olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?