- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Zaten ilk hedefim tabiki emzirmek, hastane cantama kuruyemis, incir, vitamoom icecekler, humana still tee cay , rezene ,aklina ne gelirse doldurdum sut yapan ve hemen sutun gelmesine yardimci olacak...Tatlım ac olduklarından ne versen alıyorlar yenidoğanlar ben ilk günü biberon vermedim gerçi ücüncü günü falan kendi sutumu sagip vermek zorunda kalmıştım hem aventi hem lansinohun pompasına ait olan biberonu aldı kızım.. Sana tavsiyem boşta olsa mutlaka memeni ver ceksin bişi olmasada.. Biz şuan biberon pek kullanmiyoruz dışarı çıktığımız zamanlarda verdim bi tek bi kaç sefer ama tercihi benim memikto bi litre icse biberondan gene beni emmek istiyor bir ay icinde kuruttu anasini sıpa kuruttu
Zaten ilk hedefim tabiki emzirmek, hastane cantama kuruyemis, incir, vitamoom icecekler, humana still tee cay , rezene ,aklina ne gelirse doldurdum sut yapan ve hemen sutun gelmesine yardimci olacak...
Ama iste hastanede benim bilgim disinda mama verebilirler, bilmiyprum herseye hazirlikli olmaya calisiyorum.
Madela calma kullananlar varsa ozellikle sormak isterim, hastane cantasina madela biberon almak mantikli mi? Mama gerektiginde kullanmak icin
Gogus kremi, gogus kalkani, gogus pedi, gogus ucu adaptoru, elektrikli pompa... hepsi hazir cantamda:) alinabilecek tum tedbirleri almaya calisiyorum:)Şimdiden başla canım süt yapan şeyler yemeye.. Hemen gelsin sütün mamaya gerek duymadan bol bol emsin annesini inşallah.. Bide meme bakımına basladin mi bolca kremle gogsunu ve mutlaka kalkanlardan al hep diyorum doğurmak daha kolay emzirmekten vallahi ilk günden kanattı benimki hala çok aciyoooor...
Yazdigimi okudunuz mu acaba?Enjektör kullan, biberon ve emzik meme reddine sebep oluyor
Okudum gerekirse enjektörle verin diyorum o yüzden zatenYazdigimi okudunuz mu acaba?
Hastanenin talebi: biberon bulundurun yaninizda bizim burda biberonlarimiz var ancak her bebege steril edip aynisini kullaniyoruz seklinde oldugu icin biberon arastirmasina girdim. Bilgim disinda bebek odasinda dayayabilirler biberonuOkudum gerekirse enjektörle verin diyorum o yüzden zaten
Gogus kremi, gogus kalkani, gogus pedi, gogus ucu adaptoru, elektrikli pompa... hepsi hazir cantamda:) alinabilecek tum tedbirleri almaya calisiyorum:)
Gogus kalkani gogus ucu yaralarini korumak icin, gogus ucu adaptoru de bebegi emzirirken kullanmak icin.göğüs kalkanı ve göğüs ucu adaptörü dediğiniz şeyler farklı şeyler mi. bir de markalarını ne aldınız acaba
Aventin natural serisi camda var plastikte. İnternetten bakıyosan pp biberon diyosa plastiktirKızlar philips avent yeni dogan naturam biberon setini alan kullanan var mi içiniz de.....Ürün plastik mi cam mi bilemedim ben kullananlar cevap yazabilir mi
Ewet sanirim plastik olanina baktim ve aldim internetten n11den iptal etsem sorun olur mu acaba yada plastik ürün kullanimi nasildir sizceAventin natural serisi camda var plastikte. İnternetten bakıyosan pp biberon diyosa plastiktir
Ben natural cam olanı kullanıyorum
Avent kullanmadım ama dr browns un plastik biberonunu almıştım hem yıkayınca su lekeleri kalıyodu hemde 1-2 hafta sonra koku yaptı ve atmak zorunda kaldım.Ewet sanirim plastik olanina baktim ve aldim internetten n11den iptal etsem sorun olur mu acaba yada plastik ürün kullanimi nasildir sizce
Ewet sanirim plastik olanina baktim ve aldim internetten n11den iptal etsem sorun olur mu acaba yada plastik ürün kullanimi nasildir sizce
Desenize farkinda olmadan iyi bisey almışım ben cam aldığımı düşünürken ayrintiyi fark etmemisim ama sizin yorumunuza okuyunca bosuna alınmamış diye düşündüm ins kaliteli bi ürün gelirplastik değil avent natural serisi. polikarbon denen bir malzeme.sterilizasyon işlemine ve ısıya dayanıklı bebekler için güvenli, gıdayla teması uygun. ben naturel serisinin cam biberonunu aldım küçük boyunu henüz doğmadı bebeğim. çevremden duyduğum küçükken cam kullanılabiliyor ama bebek büyüyüp elindekileri fırlatmaya başladığında cam biberon kırılabilir. o aşamaya geldiğimizde de polikarbon almayı düşünüyorum. hem dışarı çıkarken cam ağırlık yapıyor
Desenize farkinda olmadan iyi bisey almışım ben cam aldığımı düşünürken ayrintiyi fark etmemisim ama sizin yorumunuza okuyunca bosuna alınmamış diye düşündüm ins kaliteli bi ürün gelirplastik değil avent natural serisi. polikarbon denen bir malzeme.sterilizasyon işlemine ve ısıya dayanıklı bebekler için güvenli, gıdayla teması uygun. ben naturel serisinin cam biberonunu aldım küçük boyunu henüz doğmadı bebeğim. çevremden duyduğum küçükken cam kullanılabiliyor ama bebek büyüyüp elindekileri fırlatmaya başladığında cam biberon kırılabilir. o aşamaya geldiğimizde de polikarbon almayı düşünüyorum. hem dışarı çıkarken cam ağırlık yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?