Doğuma Hazırlık Hastane cantasi icin biberon secimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Desenize farkinda olmadan iyi bisey almışım ben cam aldığımı düşünürken ayrintiyi fark etmemisim ama sizin yorumunuza okuyunca bosuna alınmamış diye düşündüm ins kaliteli bi ürün gelir

yani tabii ki cam en sağlıklı malzeme ama dediğim gibi polikarbon da sağlık açısından kötü değil ve kırılma ağırlık yapma gibi durumlar oluşmuyo. ben kullanmadım henüz ama kullanan arkadaşlarımdan öğrendiğim bu yöndeydi. ben de çok kararsız kalmıştım cam mı almalıyım polikarbon mu diye. ilk doğduğunda camla başlayıp biberonu büyüteceğim zaman polikarbona geçmeye karar verdim. inşallah memnun kalırsınız güle güle kullanın

Ins hayırlısıyla kullanmak nasip olur bizde henüz kullanmadik 27haftalik hamileyim ben eksikleri almaya basladim sadece yorumunuz için teşekkür ederim

rica ederim Benim de ilk bebeğim eksikleri tamamlamaya çalışıyorum ben de. kıyafet için deterjan aldınız mı peki. toz deterjan mı almalı sıvı deterjan mı karar veremedim

Ins hayırlısıyla kullanmak nasip olur bizde henüz kullanmadik 27haftalik hamileyim ben eksikleri almaya basladim sadece yorumunuz için teşekkür ederim

Ben dalinin sıvı deterjanini ve yumusaticisini aldim birde dalinin sabun tozu varmış sanirim onu alicam bebek bezine karar veremiyorum ben hangi marka daha iyi olur sizce

Ben dalinin sıvı deterjanini ve yumusaticisini aldim birde dalinin sabun tozu varmış sanirim onu alicam bebek bezine karar veremiyorum ben hangi marka daha iyi olur sizce

ben prima premium care 1 numara almayı düşünüyorum Genelde bebekli arkadaşlarım onu öneriyor

Philips avent anne sütünü sağıp gene bu biberonla veriyordum ben, oğlum en rahat bundan içiyordu, anne göğsüne de çok yakın bakınca farkediliyor zaten. Pompası da biberonu da çok işime yaradı, gerek olursa gene bu markayı kullanacağım inşallah.

Dalin parfümlü olduğu için ben etimatik kullanıyorum şuanda bütün çamaşırlarda parfüm yok bordan üretilen sağlıklı bir ürün, parfümlü ürünler çocukların nefes almasını zorlaştırıyor, astıma alerjiye sebep olabiliyor. Yumuşatıcıya ise hiç gerek yok o bölüme elma sirkesi koyun iki kaşık kadar, suyun sertliğini kirecini çamaşırlardaki pis kokuyu götürüyor, aynı şekilde bulaşık makinesinin parlatıcı gözünde de ben sirke kullanıyorum, kesinlikle leke ve koku olmuyor üstelik sağlıklı kimyasal olmadığı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…