hastane çantası için iç çamaşırı...

fairylove23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
527
141
73
Afyon
hastane çantası için nasıl alt çamaşır koydunuz? .Kullan at lohusa külotlar var onlardan kullanan oldu mu? yoksa penyeler mi kullanışlı?

Bi sure camasir giydirmeden yataga ped koydular. Sonra giyindim hamile kulotlarimdan giyip hasta pedi kullandim. Normal ped yetmiyo cunku.

teşekkür ederim peki ilk zamanda yani çamaşır giiymeden ped koyduklarında lohusa geceliğinizi mi giydiniz yoksa hastanenin önlüklerini mi?
Hastanr onlugu vardi benim dogumum mecburi sezeryan oldu operasyondan yaklasik bes saat sonra giyindim ilk kez yurumeye kalkacagim zaman. Zaten oncesinde giyinecek halim yoktu hic : ) giyindikten sonra da pijamaya kiyasla gecelik daha rahatti.

Hastanr onlugu vardi benim dogumum mecburi sezeryan oldu operasyondan yaklasik bes saat sonra giyindim ilk kez yurumeye kalkacagim zaman. Zaten oncesinde giyinecek halim yoktu hic : ) giyindikten sonra da pijamaya kiyasla gecelik daha rahatti.

Ben de 2 tane gecelik aldım ya kan lekesi olura diye korkuyorum bi tane daha alsam mı diyorum. Ama ameliyattan çıkar çıkmaz o halde giyinilmez diye düşünmüştüm, doğru düşünmüşüm. :KK48:

Ben
Ben de 2 tane gecelik aldım ya kan lekesi olura diye korkuyorum bi tane daha alsam mı diyorum. Ama ameliyattan çıkar çıkmaz o halde giyinilmez diye düşünmüştüm, doğru düşünmüşüm. :KK48:
Bn doguma persembe gecesi gittim cumartsi sabah ciktim hastaneden.cuma sabah 7gibi giyinmistim:) ilk giydigim gecelik dedigin gibi leke oldu. İkinciyi giydim.sonra yuryus yapmami istedklerinde bacaklarim usudu diye pijama giydim. Her ikisi de bulunsun yaninda bence;) fazla olsun eksik olmasin bosver: )

Ben

Bn doguma persembe gecesi gittim cumartsi sabah ciktim hastaneden.cuma sabah 7gibi giyinmistim:) ilk giydigim gecelik dedigin gibi leke oldu. İkinciyi giydim.sonra yuryus yapmami istedklerinde bacaklarim usudu diye pijama giydim. Her ikisi de bulunsun yaninda bence:KK66: fazla olsun eksik olmasin bosver: )
haklısın bir tane daha pijama alayım o zaman ben...:KK28:

migroslarda filan depend külot şeklinde hasta bezleri var, ben ondan koydum. oldukça memnun olan arkadaslar var. ayrıca birkaç tane de pamuklu hamile çamaşırı koydum, orkidle birlikte :) artık hangisi işime gelirse onu kullanırım

Back
X