Hastane Çantası & Kıyafetler Doğuma Hazırlık

gunesmk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2016
3.183
2.281
53
30. Haftaya girdim çok ağırlaşmadan bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip dolabına yerleştirmek istiyorum. İlk hamileliğim bilgim yok kaç derecede nasıl yıkanıp ütülenmeli? Birde hastane çantası için henüz erken mi? Çantaya siz neler koydunuz?

Öncelikle hayırlısı ile gelsin evladınız. Benim daha çok yolum var ama bende erken Doğum olur ya da ağırlaşırım diye erken hazırlamayı düşünüyorum çantayı.hastane çantası için araştırdığım kadarıyla külot gibi hasta bezlerinden bi kaç tane alın, normal kilot ve pedle uğraşamazsınız belki. Ben de bebeğe hastane çıkışı götürürüm başka kıyafet koymam diye düşünüyorum. 2 gecelik olsun yanınızda birine leke bulaşır bişey olur yedeği olsun. Bazı hastaneler bebek bezi veriyormuş fakat ben kendim götürmeyi planlıyorum. Bir de sütünün gelmeme ihtimaline karşı mama götüren arkadaşım vardı. Bunlar araştırmalarından öğrendiklerim. Çantayı çok fazla gereksiz şeylerle doldurmayın diyorlar.

Teşekkür ederim inşallah sizinde sağlıkla gelsin bebeğiniz. Depend külot aldım fakat orta beden almıştım doğuma kadar büyük bedene ihtiyacım olacak sanırım :) yaz veya kış farketmez çok üşüme oluyormuş doğumdan sonra ceket almayıda düşünüyorum. Mamayı bende duydum süt gelmezse şekeri düşmesin sarılık olmasın diye

Ben son 2 hafta kala yaptım iki ayrı çanta hazırladım senin adına Konuşayım eylül olcaksa Sicak olur lohusalik takımı almak istersen ona gore al koy emzirme atleti al 2 tane rahat edersin, kendine glre ıslak mendil, terlik, babaanne kilodu 3 tane, kişisel bakım urunleri (deodorant, parfüm hariç), ped, göğüs ucu kremi, göğüs pedi, hastahaneden çıkarken giyeceginiz rahat kıyafet, şampuan havlu

Bebegin için iki adet bebek kasigi, ona uygun ıslak mendil, bebek bezi, pisik kremi, hastahane çıkış seti, örtü, 4,5 tane zibin, eldiven, bol miktarda ağız mendili

Esin için kiyafet, şarj aleti, kişisel bakım ürünleri yine.

Şuan için aklima gelenler bunlar. Emzirme sudyenide olabilir ama havalar daha sıcak olur atlet daha iyi daha rahat bu arada 30 40 derecede yikiyorum eger çok kirliyse 60 çok çok kirliyse (kakalar enseye kadar geliyor) nadiren 90 95. utu isini baştan yapıyordum sonra açık soyliyim yapmamaya başladım 2aydir yapmıyorum yapana da helal olsun çok yorucu

Bu arada hastahaneler mama veriyor. Sezeryandan sonra süt az gelebilir 2,3 güne tamamen duzelir biz hastajanedeyken hem mama istedik pet bardakta geliyor azcik hem emzirdim. Stres yapma yeter zamanla herşey oturucak

Bu arada hastahaneler mama veriyor. Sezeryandan sonra süt az gelebilir 2,3 güne tamamen duzelir biz hastajanedeyken hem mama istedik pet bardakta geliyor azcik hem emzirdim. Stres yapma yeter zamanla herşey oturucak
Sağol canım mesajın ekran görüntüsü aldım unutmayayım diye teşekkür ederim

Ha ameliyathane soğuk oljyor evet doğumdan çıkınca da bi 1 saat,falan şoktan üşüme geliyo ama o da duzeliyo yavas yavaş hırka ya da ceket iyi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…