benim daha çantam bile yok ortada
sadece bebeğime hastane çıkışı birkaç çıt çıtlı badi pijama aldım
battaniye vs
ben ne biçim bir anneyim ya
kendimce alıyorum bişiler ama hep yetersiz geliyor sanırım heyecan ve deneyim eksiliği de bir nedenüzülme canım ben sürekli telaş yapıyorum ama inan her şeyi aldım hazır ama bir çanta haline getiremedim bile yalnız değilsin yani ki oğlum ilerleyiş olarak önde gidiyorgarip davranışlar sergiliyorum yani anlayacağın ondan hiç takma kafana
kendimce alıyorum bişiler ama hep yetersiz geliyor sanırım heyecan ve deneyim eksiliği de bir neden
ama bazı anne adaylarını okuyunca burda kendimi yetrsiz görüyorum işte
Bizim de çantamız hazır. Kafam rahat artık. Ben de bebeğin çantasını ve kendi çantamı ayrı ayrı hazırladım. Gün geçtikçe çanta iyice doluyor hergün aklıma bişey geliyor atıyorum çantaya bu gidişle bi çantaya daha ihtiyacımız olmaz inş. :)
neler koydun çantana :)
Bebeğin eşyalarında bişey yok da benim eşyalarım zor sığdı çantaya. Sen de çanta yapınca az gelmez merak etme :)2 çanta 3 e gidiyor yani ben çok az şey mi hazırladım acaba ya :18: aslında hazırladıklarımı daha hala çantalamadımkaç çanta eder bilmiyorum ama az geldi gözüme şimdi :26: sen neler koydun çantaya ?
Bebeğin eşyalarında bişey yok da benim eşyalarım zor sığdı çantaya. Sen de çanta yapınca az gelmez merak etme :)
Bebek için çantaya koyduklarım;
1 tane 10'lu hastane çıkışı
1 tane 5'li hastane çıkışı
5-6 tane bebek bezi
Ağız mendili
Çorap
Biberon (Ne olur ne olmaz)
Pamuk
Alt açma
1 tane de hastaneden çıkarken kullanmka için kalın battaniye
Kendi çantama koyduklarım;
1 tane gecelik
1 takım pijama (bitane daha alsam mı diye düşünüyorum)
2 tane kalın çorap
1 tane patik
Yelek
İç çamaşırı
Göğüs pedi
Ped
Kağıt havlu
Islak mendil
Lohusa tacı :)
Tabi ki fotoğraf makinesi ve yedek pilleri :)
Tarak,toka
Makyaj malzemeleri
Diş fırçası,macunu
Hamilelik boyunca yapılan test vs. bulunduğu dosya
Emzirme atleti
Emzirme sütyeni
Havlu
1 tane de hastanede giymek için terlik koydum
Çok mu abartmışım ya?
He bir de nazarlık koydum onu yazmayı unutmuşum :) ben doğumu Medicabilde yapıcam cnm kısmetse sanırım sen de bursadasın sen nerde düşünüyorsun?ozaman bi eksiğim kalmamış demektir :) teşekkür ederim nerede doğum yapıcaksınız
Abartmamışsın canım bence. Bu enim ikinci doğum ve sezeryan bende orta boy valize doldurdum çünkü iki ayrı çanta hiç iyi olmuyor. Bebeğinkileri hurca koydum. Ben iki pijama takımı koydum. Hastaneden çıkarken giymek için eşofman takımı koydum . Ayrıca süt sağma makinam vardı onu koydum. Sonra hasta bezim vardı onları koydum. Yanlız ben kızlar hastanede giymek için yumuşak ev terliği koydum nasıl olsa kendi odamda olacağım ve hastane sürekli siliniyor. Sonra makinada yıkarım dedim. Tabi bide kayısı kompostosu yapıp konserve şişesine koyma düşüncem var. Benimde baya fazla imiş koyduklarım
bende medicalde yapıcam doğumu hayırlısıyla :) ne kadarücret medicabildeHe bir de nazarlık koydum onu yazmayı unutmuşum :) ben doğumu Medicabilde yapıcam cnm kısmetse sanırım sen de bursadasın sen nerde düşünüyorsun?
ayy evet hastaneden çıkarken ne giyicem ben o hiç aklıma gelmedi :) bende de süt sağma mak. var onu da arabaya atıyım o zmn bitmiyor valla. Kayısı kompostosu niye canım?
He bir de nazarlık koydum onu yazmayı unutmuşum :) ben doğumu Medicabilde yapıcam cnm kısmetse sanırım sen de bursadasın sen nerde düşünüyorsun?
ayy evet hastaneden çıkarken ne giyicem ben o hiç aklıma gelmedi :) bende de süt sağma mak. var onu da arabaya atıyım o zmn bitmiyor valla. Kayısı kompostosu niye canım?
Medicalde Ahmet beyi tavsiye etmişlerdi bana ama randevuları çok dolu oluyor Medicabil o açıdan biraz daha sakin bi de eve daha yakın. Normal doğum 1000tl diğerlerinde de fiyat giderek artıyor.Fiyatlar biraz yüksek ama değiştirmek istemiyorum da bu saatten sonra.bende medicalde yapıcam doğumu hayırlısıyla :) ne kadarücret medicabilde
Tecrübeli insanın hali başka oluyor valla bize de bu tecrübelerden yararlanmak düşüyor aklımda olsun bu kayısı kompostosuCanım kabızlık yaşamamak için böyle karın ameliyatlarindan sonra zor oluyor.
Medicalde Ahmet beyi tavsiye etmişlerdi bana ama randevuları çok dolu oluyor Medicabil o açıdan biraz daha sakin bi de eve daha yakın. Normal doğum 1000tl diğerlerinde de fiyat giderek artıyor.Fiyatlar biraz yüksek ama değiştirmek istemiyorum da bu saatten sonra.
Tecrübeli insanın hali başka oluyor valla bize de bu tecrübelerden yararlanmak düşüyor aklımda olsun bu kayısı kompostosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?