canım ben incirlide Ethica da doğum yaptım.hergün yıkadılar ve tulumunu değiştirdiler oğlumun.çıkarkende senin yanında senin vermiş olduğun kıyafeti giydiriyorlar kendilerininkini alıyorlar tabikiyerimseniben
fikir veren herkese teşekkür ederim.
hastane çıkışları çabuk küçüleceği için 1 tane almıştım ben. ama zıbın takımı ya da tulumlar 0-3 ay. endişem ilk doğduğunda diğerlerinin çok büyük gelmesi.. hastanede bununla ilgili ''tüh vah'' derdine düşmek istemiyorum, siz sıkıntı yaşadınız mı zıbın takımlarıyla? sanırım tedbirli olmakta fayda var. kesinlikle doğum şekli önemli. kendimize gecelik mi yoksa pijama mı alacağımızı da etkiliyor değil mi? çok ayrıntılı anlatmışsınız ve faydanız dokundu, teşekkürler..a.s.
faydamın dokunmasına sevindim.
ben oğluma ilk aldıklarımı 0-3 ay arası giydirebilmiştim rahatlıkal ki. oğlum 3.020 gr. doğdu. 10. gününde 3.520 olmuştu. ve ilerleyen zamnlarda da kilosu gayet iyiydi.(demek istediğim ilerleyen zamnlarda 6-7 kiloya varıncaya kadar giyebilmişti.)
aldıkalrım ilk günlerde büyük geliyordu ama minikler çok çabuk büyüdükleri için bu açığı çabuk kapatıyorlar.zıbın takımlarıyal herhangi bir sıkıntı yaşamadım.tulum da giydirdiğim olmuştu.ama ben tulumlarını genelde 2 numara almıştı. çok da iyi oldu uzun süre giydirdim.hemen küçük kalmadılar yani.
hergün derken kaç gün kaldınki normal doğumda 1 sezeryanda 2 gün değilmi bide ben istemem benim aldıklarımı giymeli yavruşummmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Canım ben bugÜn valla koŞtura koŞtura İkİncİ hastane ÇıkıŞını aldımgİdİp nolur nolmazz bulunsun bİ kenarda laazım olurr meleĞİme herŞey deĞerrr
sizce ekim ayında bebekler penye battanıyeyle üşürmü,daha kalın bır battanıye mı alsam bırde penye gecelıklerle bizde üşürmüyüz acaba.biraz daha bekleyıp kışlık sezondanmı alsak fikir verirseniz sevinirimkafamçokkarıştı
sizce ekim ayında bebekler penye battanıyeyle üşürmü,daha kalın bır battanıye mı alsam bırde penye gecelıklerle bizde üşürmüyüz acaba.biraz daha bekleyıp kışlık sezondanmı alsak fikir verirseniz sevinirimkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?