hastane fotoğrafı lazım

Burda biz bizeyiz anlat yardimci olalim
kocam beni aldattı 21 yaşında kendim kredi çekerek aldığım üstüne tüm akrabalardan borca battığım arabamı benden işe gidiyorum diye alıp o kadını gezdirmeye gittiğini öğrendim. daha bir çok şey oldu bunun gibi. onun içine dert etmek istiyorum. boşanmayı anlaşmalıya çevirip malını mülkünü almak istiyorum. evi terk ettim. şuan benimle konuşmuyor bile sanki suçlu benmişim gibi. en azından böyle bir fotoğraf görürse içine dert olur yanaşır.

He sen hasta fotosu istiyon, ben hep üniformalıyım işine yaramam senin

Yani kuru kuru, ilk aşkımdın masum yıllarımı güvenimi çaldın demek yerine içine tamamen dert olsun yıllarca acısını çeksin istiyorum

Hasta halini atsan dert edip yanaşmaz hiç şeyim de değilli hayatı yaşıyorumlu bir foto paylaş bak nasıl içine dert oluyor

Ya burda birine havaalanı fotosu aramıştık ne geyik dönmüştü hatırlayan var mı?

Böyle bir adam dertlenir mi sence boşver gitsin boşa kurtul daha genceciksin

Bütün bu olanlara bulduğunuz çözüm hastane fotosu atmak mı cidden hahahahhahaha yetiş ya Allah yetişin ya bütün peygamberler shjsjsjsjjskdj

Hiç dertlenmez uğraşma, dertlenecek olsa, umurunda olsan zaten yapmazdı. Hiç iletişime geçme, yok say daha çok dert eder emin ol.

Böyle bir adam dertlenir mi sence boşver gitsin boşa kurtul daha genceciksin
evet ama başkası, evlenmiş boşanmış diye bana bakmayacakmış gibi geliyor, yada yıllarımı harcadığım bu adam bile bunu yaptıysa başkası neler yapar diyorum. hayatım yanmış gibi hissediyorum. onca kalp acısı bir yana mantıklı düşüneyim diyorum o da olmuyor. erkek açısından umudum kalmadı sadece para kazanmaya odaklıyım artık.

Seni aldatmış dert olmamış, hastane fotosundan mı dert olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…