Ya var ya işte böyle çözüm insanı olacaksın şu hayatta, bu da bize örnek olsun shshhshs
o sizin tatlılığınızKız bi de tatlısın ahahahhahaha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya var ya işte böyle çözüm insanı olacaksın şu hayatta, bu da bize örnek olsun shshhshs
o sizin tatlılığınızKız bi de tatlısın ahahahhahaha
Kaç yılın boşa gitti mesela? Boşanmak bir özür değil kim ne düşünuyor umursamaz kendi ayakları üstünde durursan hiç birşey olmazevet ama başkası, evlenmiş boşanmış diye bana bakmayacakmış gibi geliyor, yada yıllarımı harcadığım bu adam bile bunu yaptıysa başkası neler yapar diyorum. hayatım yanmış gibi hissediyorum. onca kalp acısı bir yana mantıklı düşüneyim diyorum o da olmuyor. erkek açısından umudum kalmadı sadece para kazanmaya odaklıyım artık.
Seni varya havada kaparlar havada. Nasıl gençsin, önünde yıllar var. M.ktr et kocaymış, metresmiş.evet ama başkası, evlenmiş boşanmış diye bana bakmayacakmış gibi geliyor, yada yıllarımı harcadığım bu adam bile bunu yaptıysa başkası neler yapar diyorum. hayatım yanmış gibi hissediyorum. onca kalp acısı bir yana mantıklı düşüneyim diyorum o da olmuyor. erkek açısından umudum kalmadı sadece para kazanmaya odaklıyım artık.
Hayır hayır hiç öyle düşünme önceliğin bütün haklarını da alarak bu adamı boşamak çok gençsin paranı da kazan tabi bak neler çıkacak karşınaevet ama başkası, evlenmiş boşanmış diye bana bakmayacakmış gibi geliyor, yada yıllarımı harcadığım bu adam bile bunu yaptıysa başkası neler yapar diyorum. hayatım yanmış gibi hissediyorum. onca kalp acısı bir yana mantıklı düşüneyim diyorum o da olmuyor. erkek açısından umudum kalmadı sadece para kazanmaya odaklıyım artık.
Teyze o yalnız, yaştan uyuşmazsınız benceyüzünü karalayıp atabilir misin rica etsem özelden hesabımı yazsam
Saçmalama ne yanması, aşkın sevginin evlenip boşanmakla ne ilgisi var? Sen bu karaktersizi boşa hayatına bak, uğraşma hiç böyle fotoğrafla falan da, ne gerek var kendini yormaya. Her şey gelir geçer üzülme, bundan sonra karşına iyi insanlar çıkar umarımevet ama başkası, evlenmiş boşanmış diye bana bakmayacakmış gibi geliyor, yada yıllarımı harcadığım bu adam bile bunu yaptıysa başkası neler yapar diyorum. hayatım yanmış gibi hissediyorum. onca kalp acısı bir yana mantıklı düşüneyim diyorum o da olmuyor. erkek açısından umudum kalmadı sadece para kazanmaya odaklıyım artık.
+1Hasta halini atsan dert edip yanaşmaz hiç şeyim de değilli hayatı yaşıyorumlu bir foto paylaş bak nasıl içine dert oluyor![]()
Ya ama yaaTeyze o yalnız, yaştan uyuşmazsınız bence![]()
Afedersin aşkom bi bok olmaz bşver.kocam beni aldattı 21 yaşında kendim kredi çekerek aldığım üstüne tüm akrabalardan borca battığım arabamı benden işe gidiyorum diye alıp o kadını gezdirmeye gittiğini öğrendim. daha bir çok şey oldu bunun gibi. onun içine dert etmek istiyorum. boşanmayı anlaşmalıya çevirip malını mülkünü almak istiyorum. evi terk ettim. şuan benimle konuşmuyor bile sanki suçlu benmişim gibi. en azından böyle bir fotoğraf görürse içine dert olur yanaşır.
Umrunda bile olmazsın.kocam beni aldattı 21 yaşında kendim kredi çekerek aldığım üstüne tüm akrabalardan borca battığım arabamı benden işe gidiyorum diye alıp o kadını gezdirmeye gittiğini öğrendim. daha bir çok şey oldu bunun gibi. onun içine dert etmek istiyorum. boşanmayı anlaşmalıya çevirip malını mülkünü almak istiyorum. evi terk ettim. şuan benimle konuşmuyor bile sanki suçlu benmişim gibi. en azından böyle bir fotoğraf görürse içine dert olur yanaşır.