Canim Hiç Duymadim O Hastaneyi ümraniyenin Neresinde.
Sana Katiliyorum özel Hastanelerin Bile Dr Lari Pek Ilgilenmiyorlar Ve Sen Sormadan Bilgi Vermiyorlar .[/QUOTE
netten baktım adem yavuz caddesi diyor tam olarak nerde olduğunu bende bilmiyorum aslında ümraniye eğitim ve araştırma hastanesi diye geçiyor yaa artık özelden de umudum kalmadı benim okadar haklısın ki benimle gerçekten ilgilenen bir dok bulamadım verdeiğim paralara yazık hep boşuna gitti bir de devlet hastanesine gideyim diyorum göztepe ssk hastaneside olabilir ama işte bilgi olmayınca kararsız kaldım...
ümraniye devlet hastanesini biliyorum.gebelik polikliniğine hiç gitmedim.internetten randevu alınabiliyor.git bi dene istersen.randevu alırsan sırada beklemezsin hem.yeride ümraniye kazım karabekirde.
Kizlar Bende Gitmedim O Hastaneye Ama Normal Devlet Hastanesinden Ziyade Daha Bilgilidir Illaki Oranin Doktorlari Günde Ayni Sorunla Kaç Kere Karşiliasiyorlar. ümraniyede Medicanaya Gidiyordum .çok Pahali Ama.
Cnm Ne Amaçli Gitmek Istiyosun Anlayamadim Bende Anadolu Yakasi ümr.civarinda Oturuyorunm Eğer Sorarsan Fikir Verebilirim...
Zeynep Kamili Hiç Tavsiye Etmiyorum Iğrenç Allah Kimseyi Düşürmesinde Orasiz Birakmasinda. Hayatimin En Kötü 1.30 Saatini Orda Geçirdim Olmaz Böyle Bişey Aslaaaaaaaaaaaa
ece kaç yıldır olmuyor?
sebebi belli mi
tamam anladım.devlet hastanesine gitme bence.çok ilgilenmiyorlar.bu konu hassas bi konu.olur der yollarlar.kendimden biliyorum.erdem hastanesi tüp bebek bölümünde serap hanım var.zeynep kamilin eski doktorlarından.çok iyi bi doktor.tüp bebek için gitmek şart değil.git bi muayene ol istersen.ben serap hanımdan çok memnundum.inşallah kendiliğinden olur canım.Allah her isteyene nasip etsin inşallah.
ececim ozaman arkadaslarında dediği gibi devlete gitme derim ben. ilk önce adet düzensizliğin ve ağrının sebebini arastırsınlar. niçin bebeiğin olmasın ki baksana hamile kalmışsın demekki kalabiliyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?