hastane hakkında bilgisi olan varsa bana yardımcı olsun:((

Canım ben sana yakında da var mı bilmiyorum ama Acıbadem'e gidiyorum Bakırköy'dekine. Yıllardır da ne zaman hastalansam bişey olsam Acıbadem'e gittim. Şahsen memnun kaldım her açıdan. Karşıda da var diye biliyorum, Kadıköy'de. O tarafı pek bilmediğim için sana yakın mı bilmiyorum. Doktorları genelde çok ilgililer. Özel olduğu için tabi fiyatı biraz pahalı ama sağlık sigortan varsa cok rahat ediyosun. İnşallah bir an önce kavuşursun bebeğine canım

sağol canım beniim burda kadıköy yakasında var vee şuan o hastaneyi araştırıyorum netten birde erdem astanesine de bakıyorum sağlık sigortam var peki sen muayane için nekadar ödüyorsun...

Canımm dur bakayım 24 milyon ödedim sanırım en son sigortam dolayısıyla muayene için ama tam emin değilim bi bakmam gerek, bakıp haber vericem sana

Canım baktım bulamadım faturayı ama yanlış hatırlamıyosam smear testi 24 ytl 20-24 ytl arası da muayene, toplamda 45 - 46 ytl vermiştim sigortam sayesinde

Erdem Hastanesimi??? Ne Geldiyse Başim Aordaki Dr.lar Ihmalinden Geldi Tek Dr.değil 2.kadin Doğumcunun Ihmali Bişey Yok Denip Eve Gönderildim Birhafta Sonra Gittiğimde Yatiş Verdiler Ikizlerimi Orda Kaybettim ... Dikkatsizler şimdiki Aklim Olsaydi Asla Ordan Zaten Zeynepkamile Sevkedildim 12saat Sonra Doğuma Erdemde Geldim şurasi Doğru Doğumda Aci çektirmrmryr çaliştilar Ama Oda Vicdanazabindadir Heralde Orasi Normal Geblikler Için şart. Ayrica Ilk Tedaviye Başlamdan öce Eşime Sperm Tahlili Yaptirdik Kadindoğumcu Normal Dedi Sonra Ferticenter Ve Eurofertilde Yapridim Iki Merkezde Normal Yolla Imkanszi Dediler Farka Bakin..... Ve Oraya Gitmeyin Rahim Filmimi Erdemde çektirdim Nuri Bey Dediki Ne Biçim çekmişle çok Sivi Vermişler Falan Daha Ne Anlatayim Oraya Giderken Sorumsuz Hamilelğin Olacak Herşey Yolunda Olcak O Zaman Iyi Bi Hastane.......

Canım baktım bulamadım faturayı ama yanlış hatırlamıyosam smear testi 24 ytl 20-24 ytl arası da muayene, toplamda 45 - 46 ytl vermiştim sigortam sayesinde

inanmıyorum yaa bence çok uygun canım ben son gittiğim dok muayane 80 tahliller içinde 120 ytl verdim şimdi ismini veripde rencide etmek istemiyorum ama sinir oldum bak
şimdi burda hem kadıköy hemde kozyatağında varmış canım bakıyorum ama oraya gidecem büyük bir ihtimal bu hastaneye giden memnun olan arkadaşlar varsa daha emin olucam gitmek için....

ümraniyedekı hastaneyı bende bılıyorum ama nasıldır bı fıkrım yok ben besıktas jinemede gıdıyorum ve doktorları calısanlar cok ıyı bence bı arastırın derım ben cok memnunum bende rahım agzı kanseri vardı ılk gıttıgım hastanede ozeldı ama hıc ılgı yoktu ve bana dırek kansersın dedı morelım cok bozulmustu ve jinemedı buldum bı tanıdık sayesınde tanıdıgımın 2 cocugu var ve ıkısıde tüp bebek ılk denemede oldu insallah hepımız hamıle oluruz allah buyuktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…