Hastane kayıtları

Pandora_x

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2015
1.091
594
73
Kizlar gecmiste aldigim tüm tedavilerin dökümu bana lazm böule bir sistem var mı hangi hastanede hangi tedavi yapilmis seklinde bilginiz var mi.

E nabız var e Devlet şifrenizi biliyorsanız ulaşabilirsiniz. Orada var dökümanlar.

Burdan veya daha detaylı bilgi gerekiyorsa, yapılan ameliyat,ameliyat notu vs bunlar da hastanenin kendi bünyesinde tutuluyor. Arkadaşımın 10 sene önce geçirdiği kazanın tüm detaylarını almıştım bu şekilde.

İlk defa duyuyorum vallahi tantanis bravo sana:KK9:
Bana da aile hekimim söyledi. Çok güzel bir sistem hoşuma gitti valla. Hatta dökümanları hangi doktorların görebileceğini bile ayarlayabiliyorsunuz ben hepsine kapattım lazım olursa açar kendim gösteririm diye. :KK53:

Bana da aile hekimim söyledi. Çok güzel bir sistem hoşuma gitti valla. Hatta dökümanları hangi doktorların görebileceğini bile ayarlayabiliyorsunuz ben hepsine kapattım lazım olursa açar kendim gösteririm diye. :KK53:
Ay ilk defa duyuyorum işimi görür inşallah :KK68: tesekkurler

Peki neler gòrünüyor mesela bi örnekcik versen :KK200:

Peki neler gòrünüyor mesela bi örnekcik versen :KK200:
Hastaneye ne zaman gitmiştim, tanı neymiş bunlar kesin yazıyor. Verdiği ilaçlar da yazıyordu sanırım ama emin değilim. Bakıp tekrar yazarım birazdan. Yaptırdığın tahliller de görünüyor film çektirdiysen o da görünür hepsi için ayrı bölüm vardı.

Hastaneye ne zaman gitmiştim, tanı neymiş bunlar kesin yazıyor. Verdiği ilaçlar da yazıyordu sanırım ama emin değilim. Bakıp tekrar yazarım birazdan. Yaptırdığın tahliller de görünüyor film çektirdiysen o da görünür hepsi için ayrı bölüm vardı.
Cok iyi bir uygulama ya cok sevindim buna cok tesekkurler

E nabız var e Devlet şifrenizi biliyorsanız ulaşabilirsiniz. Orada var dökümanlar.
merhaba aklıma takıldı sormak istedim.. ben e-nabızı kullanıyorum ancak belli bir süre öncesini gösteriyor orası.ya da ben mi ayarlayamadım acaba? ben girdiğim de son 1 sene olan hastane ziyaretlerim gözüküyor,öncesi yok :KK43:

merhaba aklıma takıldı sormak istedim.. ben e-nabızı kullanıyorum ancak belli bir süre öncesini gösteriyor orası.ya da ben mi ayarlayamadım acaba? ben girdiğim de son 1 sene olan hastane ziyaretlerim gözüküyor,öncesi yok :KK43:
Zaman ayarı var takvimden seçebiliyorsunuz ama sistem tam oturmamış olabilir yetkili yeri arayıp öğrenebilirsiniz pek bilgim yok benim.

Back
X