Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E nabız var e Devlet şifrenizi biliyorsanız ulaşabilirsiniz. Orada var dökümanlar.
E nabız var e Devlet şifrenizi biliyorsanız ulaşabilirsiniz. Orada var dökümanlar.
Bana da aile hekimim söyledi. Çok güzel bir sistem hoşuma gitti valla. Hatta dökümanları hangi doktorların görebileceğini bile ayarlayabiliyorsunuz ben hepsine kapattım lazım olursa açar kendim gösteririm diye.İlk defa duyuyorum vallahi tantanis bravo sana![]()
Ay ilk defa duyuyorum işimi görür inşallahBana da aile hekimim söyledi. Çok güzel bir sistem hoşuma gitti valla. Hatta dökümanları hangi doktorların görebileceğini bile ayarlayabiliyorsunuz ben hepsine kapattım lazım olursa açar kendim gösteririm diye.![]()
Benim uzun süren bi hastalıgım oldu teshisler sürekli degisti onlara bakmam gerekBunu niye merak ettiğinde
Bana dert oldu![]()
Peki neler gòrünüyor mesela bi örnekcik versenBana da aile hekimim söyledi. Çok güzel bir sistem hoşuma gitti valla. Hatta dökümanları hangi doktorların görebileceğini bile ayarlayabiliyorsunuz ben hepsine kapattım lazım olursa açar kendim gösteririm diye.![]()
Hastaneye ne zaman gitmiştim, tanı neymiş bunlar kesin yazıyor. Verdiği ilaçlar da yazıyordu sanırım ama emin değilim. Bakıp tekrar yazarım birazdan. Yaptırdığın tahliller de görünüyor film çektirdiysen o da görünür hepsi için ayrı bölüm vardı.Peki neler gòrünüyor mesela bi örnekcik versen![]()
Kizlar gecmiste aldigim tüm tedavilerin dökümu bana lazm böule bir sistem var mı hangi hastanede hangi tedavi yapilmis seklinde bilginiz var mi.
e-devlet şifresi nasıl öğreniliyor canım?E nabız var e Devlet şifrenizi biliyorsanız ulaşabilirsiniz. Orada var dökümanlar.
Cok iyi bir uygulama ya cok sevindim buna cok tesekkurlerHastaneye ne zaman gitmiştim, tanı neymiş bunlar kesin yazıyor. Verdiği ilaçlar da yazıyordu sanırım ama emin değilim. Bakıp tekrar yazarım birazdan. Yaptırdığın tahliller de görünüyor film çektirdiysen o da görünür hepsi için ayrı bölüm vardı.
Pttye gidiyorsunuz kimlikle 3 4 lira gibi bişeydi sanırım veriyorlar.e-devlet şifresi nasıl öğreniliyor canım?
çok teşekkür ederim canımPttye gidiyorsunuz kimlikle 3 4 lira gibi bişeydi sanırım veriyorlar.
e-devlet şifresi nasıl öğreniliyor canım?
merhaba aklıma takıldı sormak istedim.. ben e-nabızı kullanıyorum ancak belli bir süre öncesini gösteriyor orası.ya da ben mi ayarlayamadım acaba? ben girdiğim de son 1 sene olan hastane ziyaretlerim gözüküyor,öncesi yokE nabız var e Devlet şifrenizi biliyorsanız ulaşabilirsiniz. Orada var dökümanlar.
Zaman ayarı var takvimden seçebiliyorsunuz ama sistem tam oturmamış olabilir yetkili yeri arayıp öğrenebilirsiniz pek bilgim yok benim.merhaba aklıma takıldı sormak istedim.. ben e-nabızı kullanıyorum ancak belli bir süre öncesini gösteriyor orası.ya da ben mi ayarlayamadım acaba? ben girdiğim de son 1 sene olan hastane ziyaretlerim gözüküyor,öncesi yok![]()