- 8 Ekim 2016
- 843
- 423
- 33
- Konu Sahibi Rengarenkkadin
-
Harikasın canımmm birsürü şey not ettim yapabildiğim kadarını yapıcam muhakkak çokça teşekkür ederim :) :) :)Acilin organizator geldi:)
Canim 5 yildir profrsyonel olarak yapiyorum bu isi. Oncelikle bilgin olsun eger detayli guzel birsey yapacaksan cidden saglam maliyetli olacaktir. Ama alttrnatif neler yapbilirsin ben fikir vereyim sana.
Kendine 2 tane sunum masasi hazirla, bu masalara uygun ortulerin yoksa bile uzun yerlere kadar serilecek kumaslar bile sersen yeter inan.
Masalardan birini ikram masasi olarak hazirla. Sekerlemeler, cikolatalar, lolipoplar lohusa serbeti filan koy. Ben genelde gosterisli kavanozlara farkli farkli sekerlemeler doldurup bos kulahlar hazirlarim. Su alisveris merkezlerindeki haribo standlari var ya kese kagidina istesigin cikolatadan dolduruyorsun hani, onlarin usulu yaparim.
Diger masaya da, hediyeliklerini, dogum panosu, ani defteri gibi malzemeleri koy.
Anne yataginin ayak ucu suslemesini sakin bos gecme:) bir de ben anne yataginda ve bebek yataginda cibinlik cok seviyorum:)
Taki yastigi gibi dekoratif yastik ta yapabilirsin.
Tamamen butce meselesi aslinda... sadece maliyeti 3 binlirayi gecen 30 kisilik organizasyonlar dahi yaptigimizi biliyorum
Haftaya randevum var gittiğimde önce onu öğrenicem canım ama yapsalar da basit kalır siye düşünüyorum kendim de ekleme yaparım. O halde ben yapamam ama eşim kardeşim halleder ben fikri ve malzemeleri seçerim yalnızcaHastaneler de oda süsleme hizmeti var, Doğum yapacağınız hastaneye sordunuz mu? Ücret karşılığı anlaştıkları bir yer vardır muhtemelen, sen o halde uğraşabilecek misin?
Ne güzel olur diiiimi :) fikir olur bize deKızlar bu yaptıgınız süslemelerin resimleri varsa, paylaşır mısınız?
İstanbuldayım canım aynen Eminönü'ne gitsem hallederim aslında hepsiniBen kapi susu. Balonlar, nazar boncuklari aldim. Yatakta tulden susleme yaptirdim. Cikolata sekerleme . kadehe benzeyen camlara sekerleme koyduk. magnet vardi. Kadehlerede kurdele cinsiyetine gire. Masayida tulle sardik. Bebegin konuldu besigide tulle sardik. İsim yastigi. Oyle ucuk rakamlarada yapmadim. Abartili birsey yapmadim. İstanbuldaysan Eminonunden cok var tuller suslemeler.
Hastane yapabilir ama fiyat pahali olur gibime geliyor. Sonucta bedava yapmayacaklar. Eminonune gitsen zaten suslemeleri gorunce karar verirsin. Sadece suslere para vereceksin. Evde hazirkayip. Birlesen parcalari birlestir anne bebek icin olanlari ayir posete . Ordaki personelden yardim iste. Yardimci olurlar hazirliga. Gelen gidenim cok oldu sezeryan bide ucgun hastanede kaldim. Gelen bos gelmiyor sende hos karsiliyorsun. Magnette verdim. Hem bebek icinde ani kaliyor. Odanin havasida icini aciyor. Zevk meselesi. İnternetten instagramdan oda suslemelerine bakabilirsin. Cokta maaliyetli olmadi. Kismetse ikinci bebegimede yapicam.İstanbuldayım canım aynen Eminönü'ne gitsem hallederim aslında hepsini
Zevk meselesi isteyen yapar isteyen yapmaz. Herkes butcesine uygun yapiyor. Abartanda var ama o onun istegi zevki. Kimse niye abarttin diyemez. Yaptiysa kendi ailesine kendi yavrusuna yapiyor.Kızlar yanlış anlamayın ama bana bu tarz şeyler fuzuli masraf hatta gösteriş gibi geliyor.
Evet cnm iyi olur ama sanırım kimsede foto yok ....Ne güzel olur diiiimi :) fikir olur bize de
Gözünçn falan görmüyor cnm.. Ben sezeryan olduğum için ağrı acı bebek sevinci derken gözün bişey görmüyor ama misafirler için çok iyi tabi :)Ben de kapı süsü, isim yastığı ve lavanta keseleri yaptırdım gelenlere hatıra olarak vermek için. Bu süslere uygun renklerde balonlar ve çikolatalar da yaptırıcam. Onun dışında tüllerle yatak süslemeyi planlamıyorum ya da sunum masası falan çok fazla gibime geliyor tabi zevk meselesi. Hepimiz sağsalim kavuşalım da, o süsleri de gözümüzün görmeyeceğinden eminim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?