Hastane Rezaleti

Calcifer

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2014
59.306
330.139
698
Merhaba Kızlar,
Yeri burası değil ama o taraftan cevap alamadın. lütfen konum biraz burada kalsın. 7 haftalık hamileyim. bir arkadaşı tavsiyesiyle Ataköy Hastanesi Tahibe Hanım'a gittim. yalnız hastan bana inanılmaz lakayıt geldi. girişte bana taahhütname imzalattılar . metni okuyunca fotokopisini istedim vermediler hastane dışına çıması yasakmış. dedim o zaman neden ben bunu imzalıyorum. yetkiliyi çağırdılar ama yetkili gelmedi ve gelmediği gibi bizi resmen hastaneden kovdular. para iadesi yapıyoruz dediler. ben para iadesi istemedim açıklama istedim dedim ve ne hikmetse normal muayene ücretinden 18 tl düştüler. Doktor hanım çok iyiydi ama hastaneden acayip soğudum. bu yüzden bana iyi bir doktor ve hastane tavsiye edebilir misiniz?

Merhaba Kızlar,
Yeri burası değil ama o taraftan cevap alamadın. lütfen konum biraz burada kalsın. 7 haftalık hamileyim. bir arkadaşı tavsiyesiyle Ataköy Hastanesi Tahibe Hanım'a gittim. yalnız hastan bana inanılmaz lakayıt geldi. girişte bana taahhütname imzalattılar . metni okuyunca fotokopisini istedim vermediler hastane dışına çıması yasakmış. dedim o zaman neden ben bunu imzalıyorum. yetkiliyi çağırdılar ama yetkili gelmedi ve gelmediği gibi bizi resmen hastaneden kovdular. para iadesi yapıyoruz dediler. ben para iadesi istemedim açıklama istedim dedim ve ne hikmetse normal muayene ücretinden 18 tl düştüler. Doktor hanım çok iyiydi ama hastaneden acayip soğudum. bu yüzden bana iyi bir doktor ve hastane tavsiye edebilir misiniz?
Ne demek kopyasını vermemek ne demek hastane dışına çıkaramazsınız vs?Böyle birşeye hakları yok ki..sizin nerede olursanız olun imzaladığınız her belgenin kopyasını almaya yasal olarak hakkınız var?Belli ki hastane birşeyler saklıyor..birdaha oraya gitmeyin. Başka tavsiyem yok bu konuda.

Ne demek kopyasını vermemek ne demek hastane dışına çıkaramazsınız vs?Böyle birşeye hakları yok ki..sizin nerede olursanız olun imzaladığınız her belgenin kopyasını almaya yasal olarak hakkınız var?Belli ki hastane birşeyler saklıyor..birdaha oraya gitmeyin. Başka tavsiyem yok bu konuda.
şikayet edeceğim peşini bırakmaya hiç niyetim yok zaten

Bizde çocuğumu doktora götürdük kan testi vs fatura 300 liraydı sonra esim fatura istedi , biz isimiz bitince almaya gittik 800 tl altina fatura vermiyoruz dediler , eşim muhasebe muduruyle görüştü vermiyoruz filan dedi ama tabiki eşimn ısrar etti faturada 20 tl aşağı bir ücret yazıyordu aldik sgk ya goturduk mesela 20 tl fazla ya da az olmasi degil sadece fatura görmek istedik normalde alışveriş yapınca 1 tl bile olsa fatura kesmeliler ama ayrintili vermiyorlar bencede hakkinizi arayin ne imzaladığınızi bilmek en dogal hakkiniz

ne gibi bir belge imzalattilar merakettim acikcasi.
şöyle ki tamamen benden aldıkları ücretin benim rızamla alındığına dair bir yazı. bi ibare şöyleydi; "fazla çıkan masrafları sgkdan istemeyeceğime dair" gibi

ben size söyliyimm
eski bir hastane çalışanıyım
o taahhütnameyi bizde isteyenlere vermiyorduk
sgkla ilgili bir kısım sgkdan fazdalanıyorsunuz ama en fazla %10
Taahhütnamede sgkdan faydalandığınız ve sgkdan hiçbir hak talepte bulunamayacağınız falan yazıyor
yani hastaneye ödediğinizi gidip sgkdan isteyemiyorsunuz

şöyle ki tamamen benden aldıkları ücretin benim rızamla alındığına dair bir yazı. bi ibare şöyleydi; "fazla çıkan masrafları sgkdan istemeyeceğime dair" gibi
yuhhhh. onu imzalasan dahi bir anlam ifade edecegini sanmiyorum. ama hastane pek Tekin degil gibi ben boyle biseyi ilk kez duyuyorum

Back
X