- Konu Sahibi zeynepsemine
-
4 haftalık hamile olduğumu öğrendim çok sevinçli ve heyecanlıyım.Arkadaşlar hastane ve doktor konusunda yardımcı olurmusunuz. İstanbul bayrampaşada oturuyorum bu bölgede veya çevresindede olabilir. Doktorda da bayan tercihimdir. Özel düşünüyodum hep ama devleti tercih et diyorlar ne yapacağıma karar veremedim. Yardımcı olursanız çok çok sevinicem. Şimdiden çok teşekkürler.
doğum için devlet hastanesini seçmek daha makul bence de. çünkü özel hastaneler techizat bakımından son derece zayıflar. onun yerine cicili bicili odalar hazırlayıp paranızı almayı biliyorlar. doğum anında veya hamilelikte bir sorun çıkarsa müdahele edecek tecrübeden yoksun oldukları gibi, sizi hemen devlet hastanesine postalamaya bakıyorlar (kendi doğumumda çıkan komplikasyon özel hastanede olsaydı bebeğimi kaybetmiştim Allah korusun)
devlet hastanelerinin bazılarına bir fark ücreti verip (Ankara Zekai Tahir Burak'ta 500 tl idi 2012 de) özel doğum salonu ve özel oda tutabiliyorsunuz. hem rahat ediyorsunuz hem de emin ellerde olduğunuzu biliyorsunuz.
not: özel bir hastanede ayda 30, devletin doğum hastenesinde gecede 30 doğum gerçekleştiren sağlık personelinin tecrübelerini kıyaslayınız
devlet hast. lerinde refakatçiye bile izin vermiyolar
yani en azından ist.da benim denk geldiklerim
evet daha tecrübeliler ama daha tahammülsüzler sorduğunuz soruya cevap bile alamıyosunuz
küçük illerde olsa bende doğum için devleti terch ederdim ama ist.da ıı ııh
bende 15+4günlük hamileyim kızlar.bende yeni bi hastane araştırıyorum gültepede oturuyorum buraya yakın pek özel hastane yok.sadece avıcenna ensar hastanesi var.orayıda pek tavsiye eden yok.o yuzden yeni hastane araştırmasındayım.banada yadımcı olursanız sevinirim kızlar
devlet hast. lerinde refakatçiye bile izin vermiyolar
yani en azından ist.da benim denk geldiklerim
evet daha tecrübeliler ama daha tahammülsüzler sorduğunuz soruya cevap bile alamıyosunuz
küçük illerde olsa bende doğum için devleti terch ederdim ama ist.da ıı ııh
merhaba
avicenna ben gittim hatice hnm hamile kalmaya çalışırken sağolsun bana pkolu olduğumu söyledi hamile kalmam zor eşinle gel tedaviye başlicaz dedi bende vazgeçtim tavsiye üzerine aynı hastanede gülcan hnm gittim o hormon testi yaptı bir ilaç verdi ve hamile kalmamın zor olmadını söyledi artık ondanmı allahtanmı bilinmez şimdi hamileyim 6 haftalık öğrendiğimde yene gülcan hanm gittim ama kadın çok soğuk birde hiç bir şey demiyor ben sorarsam söylüyor hastane ile ilgilide pek olumlu şeyler duymadım çok hijyenik değilmiş
vazgeçtim şimdi 2 kontrolum yarın medipol mega bağcılar Nagihan hnm randevu aldım burda çok olumlu yarumlar okudum 1 tane hariç bakalım inş memnun kalırım..
cvp verdıgın için sağol canım.bende nurgul hanıma gıdıyorum güler yuzlu ıyı bı doktor ama dedığın gıbı o hastanedekı doktorların agzını bıçak açmıyor sankı.sen bişey sormazsan bişey demiyorlar.ben 5 haftalık hamıleyken gıttım o doktorda kaldım ama gecen bı arastırma yaptım 50 yorumdan bı tane olumlu yorum çıkmaz mı ya o hastane ve doktorlarıyla ılgılı.ben oraya tamamen eledım gıtmem artık.yakın hastanede yok kı buraya
rica ederim
evt doktorlar biraz ilgisiz hatice hnm çok iyiymiş hep öyle diyolar ama sonuçta hastanede önemli içine sinmesi lazım
kağıthanede YENİHUZUR cerrahi diye bir hastane varmış oarnın dok erkek o rayada baktım hastane güzel yorumlarda güzel fakat o rasıda gece doğum almıyor gece gelenleri haliç hosptalyuma yönlendiriyorlarmış dok o raya geliyor 500 tl dok ödeme yapıyosun öyle olunca o arasıda içime sinmedi şimdilik yarına kadar vazgeçmezsem ben medipole gidicem
medipolun sgklılara muayene ücreti ne kadar?birde doğum ücretini öğrendin mi canım?
medipolun sgklılara muayene ücreti ne kadar?birde doğum ücretini öğrendin mi canım?
öğrendim cnm ilginç olan fiatlar çok makul sgk muayene ücreti 10 tl
normal doğum :550 tl
sezeryan 1.250
isteğe bağlı sezeryan:1.900
tlf sordum cuma günü randevu alırken muayene ücreti çok uygun geldi banada ama anlamadım :26:
gercekten mi?yanlışın olmasın canım ya.birde ben açıp sorayım dur bekle şoktayım eğer öle bişe y varsa ya
öğrendim cnm ilginç olan fiatlar çok makul sgk muayene ücreti 10 tl
normal doğum :550 tl
sezeryan 1.250
isteğe bağlı sezeryan:1.900
tlf sordum cuma günü randevu alırken muayene ücreti çok uygun geldi banada ama anlamadım :26:
sen medipol hastanesi dedin demi ama ben sitesindeyim adres olarak kadiköy koşuyolu yazıyor.bağcılarda böle bi hastane yok.
konuya dalıyomuş gibi olucam ama bilgim var paylaşmak istedim :)
koşuyolu medipol muayene 55 normal doğum 1650 sezeryan 2650 ikili test ayrıntılı ultrason vs 260 tl oluyo.
medipol mega bağcılar muayene 10 tl sezeryan 1200 civarı sanırım.ben koşuyoluna gittiğim için orayla ilgili sorulaarınızı bildiğim kadar cevaplayabilirim :)
saol bilgi verdiğin için arkadaşım.yalnız anlamadığım ikiside medipol hastanesi ise neden muayene ücretleri bu kadar farklı onu anlamadım.koşuyolu 55tl bağcılar 10tl nasıl oluyor
mega dediği unuverste hastanesi unıverste hastanesi oldugu için muayene ucretı uygun.çünkü daha denyımsız doktorlar var sanırım ben bunu anladım kendımce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?