- Konu Sahibi zeynepsemine
-
hımm olabilir tabi ama burdaki yorumlara bakılırsa dok çok iyi neredeyse hepsi hakkında yorum var bir çoğu giden ve doğum yapan açıkcası ben arkadaşların yorumlarına dayanarak randevu aldım genel olarak dok hakkında hep güzel yorumlar yapılmış.
lınkı eklermısın buraya bende bır göz atıyım.sitede yenıyım bılmıyorum daha konular nerde.birde gültepeden bagcılara nasıl gıdılıyor.siz nasıl gıdıceksınız
Özel İstanbul Medipol Hastanesi - Anasayfa
link hiç eklemedim cnm ama adres bu
bizim kendi arabamızla gidicez ama iletişime tıklayın orda detaylı var nasıl neyle gidileceği
ben buraya bir kere gidicem bakayım beğenirsem devam edicem olmadı haliç hosptalyum füzen hnm gidicem.
hayır anlamadın benı ben hanı yorumları okudum bu siteden dedın ya.o bölümün lınkını eklersen bende okurum demiştim.birde çok soru soruyorum ama napıyım işte sende hamilesin pipirikliyizbagcılardakı unv.hastanesinin hekim kadrosuna baktım kadın dogumcu yok listede
kesinlikle katılıyorum sadece smır testi ve adet olamadığım için gittim devlete insan muamelesi yapmıyorlar bile diyorumki ben daha öncede bu sorunla karşılaştım ve hormonlarım bozuk çıktı hormon testi istedim öyle bir iki ay gecikmeyle hormon testi yapılmıyormuş en
azından yüzümde kıllanma falan olmalıymış sinirden zor attım kendimi hastaneden sonra özele gittimki hem pko olduğunu hem hormon tedavisi gördüm bir dahada gitmedim zaten büyük kobnuşmayayım ama ne hamilelğimide ne doğumda declet hastanesi hiç düşünmedim
bende hastane arayışı içindeyim burdaki yorumlara dayanarak medipol bağcılar NAGİHAN hnm randevu aldım yarın sabah o raya gidicem inş memnun kalırım ...
31 mayısta arkadaşım çooook ünlü bir özel hastanede doğum yapmıştı. doğumdan birkaç saat sonra görmeye gittiğimizde, bırakın odasına sürekli özel hemşirelerin gelip kontroller yapmasını, bebekle anneyle ilgilenmesini, sağlık personeli adına hiç kimse yoktu doğum katındaevet, refakatçi almışlardı ama kızcağız annesi ve bebeğiyle başbaşa odada oturuyordu. özel hemşire yok, ayrıca emzirme hemşiresi yok, odaya sürekli servis yok, güvenlik yok... korkunç bir durumdu.bu saydıklarımın kat be kat fazlasını ben devlet hastanesinin özel odasında görmüştüm hem de Ankara'da...
o yüzden ısrarla, diyorum ki doğum yapacağınız hastaneyi daha önce mutlaka araştırın hatta görmeye gidin. devlet hastanesi deyip geçmeden, özel doğum salonu veya özel oda imkanlarının olup olmadığına bakın çünkü özel odalara "VIP" muamele yapılıyor. bebek ve anneyle ilgili tüm ihtiyaçlar karşılanıyor. benim kıyafetimi bile hemşireler değiştirmişti örneğin
bir de refakatçi olayına değineyim. fefakatçi, bilinenin aksine hastanın yanında oturup onunla vakit geçiren kişi değildir. hastanın ihtiyaçları, bebeğin durumu, emzirilmesi vs ile ilgilenen kişidir. bu bakımdan birçok yerde ortalığı karıştırmaktan, yanıltmaktan başka birşey yapmayan refakatöi teyzeler görürsünüz. inanın bu durumlarda refakatçi olmaması olmasından daha hayırlı oluyor. şahsen ben refakatçiye ihtiyaç duymamıştım zaten hemşireler sürekli yanımda olduğu için.
saol bilgi verdiğin için arkadaşım.yalnız anlamadığım ikiside medipol hastanesi ise neden muayene ücretleri bu kadar farklı onu anlamadım.koşuyolu 55tl bağcılar 10tl nasıl oluyor
mega dediği unuverste hastanesi unıverste hastanesi oldugu için muayene ucretı uygun.çünkü daha denyımsız doktorlar var sanırım ben bunu anladım kendımce.
ben bunu geçen hafta özellikle arayıp sordum.evet medipol adı altındalar ama bağımsızlar birbirlerinden ve bağcılar ünv hastanesi olduğu için uygunmuş.deneyimsiz olduklarını sanmam canım hepsi op.dr sonuçta :)
merhaba bayanlar bende hala doğum yapacağım hastaneye karar veremedim. istanbul fatihte kısacası hastaneler cennetinde oturmama rağmen hala ne yapacağımı bilmiyorum. önceden avcılar hospital de sadullah bey vardı ona gidiyordum. adam sadece para koparma derdinde tansiyonum 19 olduğu halde beni evime gönderen bir doktordu kendisi. devlet deseniz nezaman devlet hastanesine gitsem sinirimden ağlayarak çıkıyorum. çapa devlet, bezmialem, bakırköy dr sadi konuk, kanuni sultan süleyman hastanesi, neredeyse hepsine gittim. sorduğum hiç bir sorunun cevabını alamadım ilgilenen bir allahın kuluda çıkmadı karşıma. en son özel çapa hastanesinde şifa hanıma gittim inanın her yerde onu tavsiye ediyorlar ve kadın çok ilgili çok anlayışlı ve ne sorsam cevap veriyor. şu an doktorumdan çok memnunum ama hastanenin nasıl olduğu konusunda hiç bir fikrim yok. bana özel çapa hastanesi ile ilgili bilgi verecek kimse varmı?
Medicine Hospital Güneşli de iyi diyolar ama giden varmı
Ben de özel çapa hastanesinde şifa hanıma gidiyorum gerçekten çok iyi. Güler yüzlü ve hep moral vererek konuşuyor sen sormadan herşeyi anlatıyor ve merakını da aynı şekilde cevaplıyor. ama dediğiniz gibi doğum yapma konusunda kararsızım nasıldır bilmiyorum ama çevreme sorduğumda yapanlar var memnun ve yeni doğan ünitesi varsa sorun olmaz diyorlar açıkçası benim de kafam karışık doğum konusunda.
ben sizden önce doğum yapıcam mutlaka haber veririm sizede, bazen sadece doktorun iyi olması gerçekten yeterli olmuyor insan muallakta kalıyor. ben şifa hanımdan doğum haneler hakkında bilgi almayı planlıyorum inşallah iyidir orası yoksa gerçekten oraya bağlı kalmayı çok istiyorum. sonuçta okadar doktordan sonra iyi bir doktor bulmak kolay değil.
ben oraya gidiyorum. Doktorum Nuriye Ünsel. Şimdilik memnunum.
merhaba canım
bende 6 haftalık hamileyim.bende çok hastane araştırdım.hem uygun hem de iyi olsun diye.medipol üniversite hastanesine gittim ilk defa derya uyan diye bir dr var kendisinden çok memnun kaldım.bilgili güler yüzlü ve konuşkan.sen sormadan o sana anlatıyor herşeyi[/Q
slm bende medipolden randevu almayı düşünüyorum ama doktorda karar veremedim bende derya hanımdan alsam iyimi yani
merhaba canım
bende 6 haftalık hamileyim.bende çok hastane araştırdım.hem uygun hem de iyi olsun diye.medipol üniversite hastanesine gittim ilk defa derya uyan diye bir dr var kendisinden çok memnun kaldım.bilgili güler yüzlü ve konuşkan.sen sormadan o sana anlatıyor herşeyi
medipolun sgklılara muayene ücreti ne kadar?birde doğum ücretini öğrendin mi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?