Hastane seçiminde yardımm...

lınkı eklermısın buraya bende bır göz atıyım.sitede yenıyım bılmıyorum daha konular nerde.birde gültepeden bagcılara nasıl gıdılıyor.siz nasıl gıdıceksınız

lınkı eklermısın buraya bende bır göz atıyım.sitede yenıyım bılmıyorum daha konular nerde.birde gültepeden bagcılara nasıl gıdılıyor.siz nasıl gıdıceksınız

Özel İstanbul Medipol Hastanesi - Anasayfa
link hiç eklemedim cnm ama adres bu
bizim kendi arabamızla gidicez ama iletişime tıklayın orda detaylı var nasıl neyle gidileceği
ben buraya bir kere gidicem bakayım beğenirsem devam edicem olmadı haliç hosptalyum füzen hnm gidicem.

hayır anlamadın benı ben hanı yorumları okudum bu siteden dedın ya.o bölümün lınkını eklersen bende okurum demiştim.birde çok soru soruyorum ama napıyım işte sende hamilesin pipirikliyiz bagcılardakı unv.hastanesinin hekim kadrosuna baktım kadın dogumcu yok listede

http://www.kadinlarkulubu.com/dokto...l-bagcilar-universite-hastanesi-cok-ucuz.html

burda yorumlar sor tabi cnm önemli değil
bak hastanenin sitesine girdiğinde sol üztte hastanelerimiz var MEDİPOL MEGA HASTANELERİ KOMPLEKSİ bunu tıkla
sonra sağ üstte AKADEMİK TIPPİ KADROMUZ var ona tıkla alfabetik sıraya göre dok ve bölümleri var.

dediğim gibi büyük llerde hele deist.da kendi kendine konuşuyosun resmen :)
hemşirelerin havası Dr.lardan fazla..küçük illerde böyle değil ama burda çok kötü
ben de duymuştum o dr.u inş. memnun kalırsın :)

anlayamadığım şey ben sezeryan olucaö dikişliyken yanımda refakatçi olan 3 çocuk 3 torun birçok yeğen büyütmüş annem neden ortalığı karıştırsın...benim başımda hemşire durup suyumu doldurmaz ilk anlarda gelmeyen süt için saatlerce uğraşmaz..çok çok gelip gösterir nasıl emzireceğimi o kadar..ayrıca o çok ünlü hastaneyi bilmiyorum ama yanıbaşımdaki orta halli özel bir hast.de gayet güzel ilgileniyo hemşireler..arkadaşınızın şanssızlığı bişey diyemem..
kontrolüm için gittiğim dr.da sohbet ettiğim bir hamile bayan vardı..ilk doğumunu ist.da devletin doğum hast.sinde yapmış..refakatçiye izn yok tabi..kız 18 yaşında..aşırı kanamam vardı ,bebeği yanıma bırakıp gittiler dedi..bebeği almak için her kalkışında kanaması olmuş...sabaha kan kaybından yoğun bakıma alınmış...burda hiç kimseden devletten memnunum diyenle karşılaşmadım ben

merhaba bayanlar bende hala doğum yapacağım hastaneye karar veremedim. istanbul fatihte kısacası hastaneler cennetinde oturmama rağmen hala ne yapacağımı bilmiyorum. önceden avcılar hospital de sadullah bey vardı ona gidiyordum. adam sadece para koparma derdinde tansiyonum 19 olduğu halde beni evime gönderen bir doktordu kendisi. devlet deseniz nezaman devlet hastanesine gitsem sinirimden ağlayarak çıkıyorum. çapa devlet, bezmialem, bakırköy dr sadi konuk, kanuni sultan süleyman hastanesi, neredeyse hepsine gittim. sorduğum hiç bir sorunun cevabını alamadım ilgilenen bir allahın kuluda çıkmadı karşıma. en son özel çapa hastanesinde şifa hanıma gittim inanın her yerde onu tavsiye ediyorlar ve kadın çok ilgili çok anlayışlı ve ne sorsam cevap veriyor. şu an doktorumdan çok memnunum ama hastanenin nasıl olduğu konusunda hiç bir fikrim yok. bana özel çapa hastanesi ile ilgili bilgi verecek kimse varmı?

ben bunu geçen hafta özellikle arayıp sordum.evet medipol adı altındalar ama bağımsızlar birbirlerinden ve bağcılar ünv hastanesi olduğu için uygunmuş.deneyimsiz olduklarını sanmam canım hepsi op.dr sonuçta :)

yorumunuz beni de rahatlattı bende düşünüyordum neden bu kadar fiat farkı var diye birde üniversite olunca aklıma deneyimsizmi acaba
dok dedim ama dediniz gibi sonuçta hepsi op.dr

kızlar ben yeni bi hastane buldumyalnız anadolu yakasında bı tanıdıgım tavsıye ettı.kendısı oraya gıdıyormus oda avrupa yakasında oturuyor ama doktorun ve hastanenın ıyı ve temiz olmasından dolayı orayı seçtiğini söyledi.banada tavsiye etti.üsküdarda yunus emre hastanesi var oraya gıdıcem ben bakalım bıde oraya.deneme tahtasına döndük yeminle yaaa yorumlarda var bu hastane hakkında sitede gü<el şeyler yazılmış.

Ben de özel çapa hastanesinde şifa hanıma gidiyorum gerçekten çok iyi. Güler yüzlü ve hep moral vererek konuşuyor sen sormadan herşeyi anlatıyor ve merakını da aynı şekilde cevaplıyor. ama dediğiniz gibi doğum yapma konusunda kararsızım nasıldır bilmiyorum ama çevreme sorduğumda yapanlar var memnun ve yeni doğan ünitesi varsa sorun olmaz diyorlar açıkçası benim de kafam karışık doğum konusunda.

Selamlar
3 bucuk aylik bir kizim var
hamileligimin ilk gununden itibaren Ist. Bostancida bulunan central hospitala gittim cok memnun kaldim simdi de bebegimin butun kontrollerini burada yaptiriyotum
tavsiye isteteyenlere gonul rahatligiyla onerebilirim

Canım Allah kucağına almayı nasip etsin inş. Ben 7.5 ay önce Medipol'de normal doğum yaptım. Dr. Suna Özdemir çok ilgili, mütevazi muhteşem bir hanım kesinlikle tavsiye ederim.

ben sizden önce doğum yapıcam mutlaka haber veririm sizede, bazen sadece doktorun iyi olması gerçekten yeterli olmuyor insan muallakta kalıyor. ben şifa hanımdan doğum haneler hakkında bilgi almayı planlıyorum inşallah iyidir orası yoksa gerçekten oraya bağlı kalmayı çok istiyorum. sonuçta okadar doktordan sonra iyi bir doktor bulmak kolay değil.

Evet sizin doğum yaklaşmış inş sıkıntısız sağlıklı sıhhatli bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Doğumdan sonra yaşadıklarınızı paylaşırsanız minnettar olurum çünkü baya tedirginim gerçi çok erken ama. Doktor gerçekten iyi ama doğum sırasında sıkıntılı bir durum olursa müdahale etmek konusunda ne kadar yeterli ondan emin olamıyorum. Neyse güzel haberlerinizi bekliyorum inş.

slm bende medipolden randevu almayı düşünüyorum ama doktorda karar veremedim bende derya hanımdan alsam iyimi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…