• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastane Test Sonuçları Gizliliği

noluryardimedin1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba, Daha önce burada hamilelikle ilgli bir konu açmıştım. Ben gebelik testi yaptırdım bekar bir kızım. Özel bir hastanede yaptırdım. Simdi baska bir hastalıgım icin devlet hastanesinde doktora gittim. Kuzenim de orada çalışıyor. Hastane yönetim bilişim sitemi diye bir sistem var sanırım. Bana yeni yapılan tahlilleri atmış. Bu sistem Medula entegreliymiş. Yaptırdığım gebelik testini e nabızdan gizledim, ve e nabız verilerim iki aşamalı doğrulama istiyor. Acaba kuzenimin benim verilerimi görme ihtimali var mıdır? Hybs Ya da başka bir şey üzerinden. Nolur yardım edin

Merhaba, Daha önce burada hamilelikle ilgli bir konu açmıştım. Ben gebelik testi yaptırdım bekar bir kızım. Özel bir hastanede yaptırdım. Simdi baska bir hastalıgım icin devlet hastanesinde doktora gittim. Kuzenim de orada çalışıyor. Hastane yönetim bilişim sitemi diye bir sistem var sanırım. Bana yeni yapılan tahlilleri atmış. Bu sistem Medula entegreliymiş. Yaptırdığım gebelik testini e nabızdan gizledim, ve e nabız verilerim iki aşamalı doğrulama istiyor. Acaba kuzenimin benim verilerimi görme ihtimali var mıdır? Hybs Ya da başka bir şey üzerinden. Nolur yardım edin
doktor size gelen şifreyi girerek görebiliyor
sanırım kuzen göremez
ama hastane çalışanı varsa daha iyi biliyordur

O hastanede kan vermediyseniz sonuçları doktor dışında kimse göremez. E nabizdan doktor erişimini kaldırırsaniz doktorunuzda göremez. Sadece kendi hastanesinde yapılan sonuçları görür.

Bilmiyorum ama eğer aynı hastanede gebelik testi vermediysen bence görmez. Bide bişey dicem görse de onu ilgilendircek bişey yok. Netleştirmek ve öğrenmek ona göre bişeyleri kararlaştırman en doğal hakkın. Kendi hayatın bu senin gerçekten kaygılanmayı bırak. Herkes işine baksın!

Ben doktorum 15 yaşından sonra doğurganlık çağındaki tüm kızlardan istiyoruz b-Hcg

Bir çok hastalikta özellikle bazı tedaviler yapilmadan önce drlar direkt gebelik testini kadınlarda ekliyor benim tecrubelerime göre. Mesela psikiyatri de kan veriyorum gebelikte bakilmiş çünkü o ilaçları gebeler kullanamaz.
Tutun ki gördü regl düzensizliği için gittim aaa ona da mı bakilmiş ne alaka ben bekarım diye su üstüne de çıkılır yahu çok kasmayın.

Teşekkür ederim çok sağ olun, ben doktorun yazdığı notlara ulaşabilir mi acaba diye düşündüm. Zaten benim hayatımdan , cinselliğimden kime ne ama maalesef aile faktöründen dolayı öyle olmuyor. Ben testi özelde yaptırdım. Kuzenim devlette Sağlık çalışanı. Hastane yönetim bilgi sistemine ulaşımı var. E nabızımdan kapattım elbette. Doktor varsa yardımını rica ediyorum

Hayır göremez

Back
X