hastane tipi pompalar ve bira mayası kapsülleri ACİLLL

dorduncu

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2014
21
0
6
35
Ankara
Sütümü artırmak için herşeyi yaptım, bebeğim emmediği için başından beri süt sağıyorum (3,5 ay oldu). Elimde ev tipi makine var. En son sütüm artsın diye bira mayası kapsülü aldım, günde 10 civarı içiyorum, 4-5 gündür. Ama hala sütüm artmadı, bir anne hastane tipi pompalarla sütün artar demişti, elimdeki ev tipi pompa elektrikli olmasına rağmen sütü tam boşaltmıyor, elle falan sağıp sonunu da almaya çalışsam da çok yoruluyorum ve canım yanıyor, hastane tipi pompalardan kullanan arkadaşlar, ne marka kiraladınız, ben ankaradayım, verebileceğiniz numara varsa alabilirim. birde bira mayası kapsülleri kaç günde etki eder?

Sütümü artırmak için herşeyi yaptım, bebeğim emmediği için başından beri süt sağıyorum (3,5 ay oldu). Elimde ev tipi makine var. En son sütüm artsın diye bira mayası kapsülü aldım, günde 10 civarı içiyorum, 4-5 gündür. Ama hala sütüm artmadı, bir anne hastane tipi pompalarla sütün artar demişti, elimdeki ev tipi pompa elektrikli olmasına rağmen sütü tam boşaltmıyor, elle falan sağıp sonunu da almaya çalışsam da çok yoruluyorum ve canım yanıyor, hastane tipi pompalardan kullanan arkadaşlar, ne marka kiraladınız, ben ankaradayım, verebileceğiniz numara varsa alabilirim. birde bira mayası kapsülleri kaç günde etki eder?

Bira mayası hapını bilmiyorum ama ben medela kiralamıştım
Sutumu arttırdı mı bilmiyorum ama sagım kesinlikle daha kolay olmustu. Memnun kalmıştım. Şu anda ev tipi Avent kullanıyorum ondan da memnunum. Medela kiralamak istersen sümer Ã.ş den kiralayabilir sin. İnternette aratınca çıkıyor.

Bende lansinoh kullaniyordum makinem arizalaninca servise gonderdik ve kiralamak zorunda kaldim. Hacettepe Üniversitesi hastanesi karsisinda emed medikalden kiraladim adi falan yazmiyordu ustunde ama cok memnun kaldim cok guclu cekiyor cok kisa surede ve gogsumun tamamina yakin boşaltıyordu tavsiye ederim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X