E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
arkadaslar kac haftalıkken baslamak lazım hazırlıklara
hee:) ya lazım olursa....süt gelmezse mamayı hemşireler hazırlıyıp veriyorlar dediler ama sen alıyosan bende alırım şekercik:)
cnm bebeklere bir tane hast çıkışı yetiyormuş ama sen bilirsin.kızlar bende bugün hastane çantamı hazırladım
bebek için: iki adet hastane çıkışı, bez, ıslak mendil, biberon, emzik, tırnak makası (bazı hastanelerde bebeğin tırnağını kesiyorlarmış), pişik kremi, yelek, battaniye ve taşıma için pusetini götüreceğiz.
kendim için: uzun kollu gecelik, çorap, atlet, orkid, diş fırçası, macun, tarak, dudak nemlendiricisi ve krem, hastaneden çıkarken giymek için eşortman takımı.
emzirme sütyeni almadım benim göğüslerim küçük zaten dolgulu sütyen kullanıyorum. emzirme sütyeni bende hiç hoş durmaz onun için almadım. normal sütyen takmayı düşünüyorum.
hee:) ya lazım olursa....
onlar veriyor mamayı ama sen götürüyosun sanırım biberon
benm bi akrabam doğumdan bi ay sonra ameliyat oldu o ameliyata girince bebeği ağlamaya başladı ben de biberonunu alıp hemşirelere gittim mama koydular ordan biliyorum ama her hast farklı olabilir
cnm bebeklere bir tane hast çıkışı yetiyormuş ama sen bilirsin.
ıslak mendil yerine ıslak havlu yazanlar var üstünde onlar daha iyi oluyomuş
tırnak makasına bence gerek yok eve gelince de kesilir
kendine de mutlaka hasta bezi koy orkid yeterli olmuyormuş hatta suyun evde gelirse diye de evdeyken almak lazım suyun gelirken nasıl gidicen hast.ye
fot makinenizi şarj cihazlarınızı da unutmayın
bir de hastaneye sorun bazı şeylere gerek duyulmuyor ya da hst veriyor zaten bazı hast.ler liste veriyor
kızlar emzik ve biberon almayın diyorlar hastaneden kullandırılmıyormuş doğrumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?