- 12 Haziran 2016
- 605
- 739
- 33
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim canım sağolAnkarayı bilmem.
İstanbul da da doktor bilmem zaten.
Umarım tedaviniz kısa sürede ve olumlu sonuçlanır demek için geldim :)
Olmamasinin sebebi neymis?Hacettepe doc gurkan Bozdağ. Kadin ve erkek infertilitesinde basarilikızlar merhaba ankarada oturuyorum 3 yıldır bebek istiyorum bu ay regl olursam tedaviye başlayacağım bir kez düşüğüm oldu şimdi tekrar istiyorum bana önerebileceğiniz hastane veya doktor varmı yardımcı olurmusunuz
teşekkür ederim canım düşüneceğimCanım ben etlık zubeyde hanım kadın doguma gıdıyrum gayet memnunum zekayı tahır var bırde orayı cok ovuyorlar ama cok kalabalıkmıs ben hıc gtmedım gıttıgım hastanede butun tahlıllerımı oldum ıyı yanı
sadece infertilite canım hiç bir sorun yok doktoru araştırcam sağolOlmamasinin sebebi neymis?Hacettepe doc gurkan Bozdağ. Kadin ve erkek infertilitesinde basarili
sağol canım inşallah hastaneye gitmeden hamiş oluruzBen de Ankarada oturuyorum. devlet hastanesi arıyorsan eğer, Zekai Tahir veya Etlik Zübeyde Hanım'a gideceksin. Onlar doğum hastaneleri çok daha iyi yapıyolar işlerini.
Eğer özel bir yer istersen.
Çankayada birkaç yer var.
veya koru hastanesi ve medicana hastanesi var.
Gerçi benim de gitmem gerekiyor ama nerdeee
izmire maalesef gidemem canım yinede sağolİzmire gidebilme şansın olursa kent hastanesi namık demir tek geçerim...
Amiin kuzum Amiiin İinşAllahsağol canım inşallah hastaneye gitmeden hamiş oluruz
teşekkür ederim canım cevap için araştıracağım sağolAnkara, başkent Üniversitesi hastanesi
Hulusi Bülent zeyneloğlu
Mehmet göğşen önalan
Hayırlısıyla gönlünüze göre olsun inşallah
merhaba siz hulusi hocaya gitmişmiydınız bende bu ay gidicem ona samsundan hemde çok duydum onu ve tedavi sonuçlarınıAnkara, başkent Üniversitesi hastanesi
Hulusi Bülent zeyneloğlu
Mehmet göğşen önalan
Hayırlısıyla gönlünüze göre olsun inşallah