Hastane veya doktor önerisi istiyorum

Kuzum ask

Hosgeldin Melegim
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2016
605
739
33
29
kızlar merhaba ankarada oturuyorum 3 yıldır bebek istiyorum bu ay regl olursam tedaviye başlayacağım bir kez düşüğüm oldu şimdi tekrar istiyorum bana önerebileceğiniz hastane veya doktor varmı yardımcı olurmusunuz

Ankarayı bilmem.
İstanbul da da doktor bilmem zaten.
Umarım tedaviniz kısa sürede ve olumlu sonuçlanır demek için geldim :)

Canım ben etlık zubeyde hanım kadın doguma gıdıyrum gayet memnunum zekayı tahır var bırde orayı cok ovuyorlar ama cok kalabalıkmıs ben hıc gtmedım gıttıgım hastanede butun tahlıllerımı oldum ıyı yanı

kızlar merhaba ankarada oturuyorum 3 yıldır bebek istiyorum bu ay regl olursam tedaviye başlayacağım bir kez düşüğüm oldu şimdi tekrar istiyorum bana önerebileceğiniz hastane veya doktor varmı yardımcı olurmusunuz
Olmamasinin sebebi neymis?Hacettepe doc gurkan Bozdağ. Kadin ve erkek infertilitesinde basarili

Canım ben etlık zubeyde hanım kadın doguma gıdıyrum gayet memnunum zekayı tahır var bırde orayı cok ovuyorlar ama cok kalabalıkmıs ben hıc gtmedım gıttıgım hastanede butun tahlıllerımı oldum ıyı yanı
teşekkür ederim canım düşüneceğim

Ben de Ankarada oturuyorum. devlet hastanesi arıyorsan eğer, Zekai Tahir veya Etlik Zübeyde Hanım'a gideceksin. Onlar doğum hastaneleri çok daha iyi yapıyolar işlerini.
Eğer özel bir yer istersen.
Çankayada birkaç yer var.
veya koru hastanesi ve medicana hastanesi var.
Gerçi benim de gitmem gerekiyor ama nerdeee

Ben de Ankarada oturuyorum. devlet hastanesi arıyorsan eğer, Zekai Tahir veya Etlik Zübeyde Hanım'a gideceksin. Onlar doğum hastaneleri çok daha iyi yapıyolar işlerini.
Eğer özel bir yer istersen.
Çankayada birkaç yer var.
veya koru hastanesi ve medicana hastanesi var.
Gerçi benim de gitmem gerekiyor ama nerdeee
sağol canım inşallah hastaneye gitmeden hamiş oluruz

Ankara, başkent Üniversitesi hastanesi
Hulusi Bülent zeyneloğlu
Mehmet göğşen önalan

Hayırlısıyla gönlünüze göre olsun inşallah

Ankara, başkent Üniversitesi hastanesi
Hulusi Bülent zeyneloğlu
Mehmet göğşen önalan

Hayırlısıyla gönlünüze göre olsun inşallah
merhaba siz hulusi hocaya gitmişmiydınız bende bu ay gidicem ona samsundan hemde çok duydum onu ve tedavi sonuçlarını

Back
X