Hastane yolu sorunsali

Aynen öyle teşekkür ederim.
Doğrudur hayat devam ediyor.
Bizler olunca bir şekilde korunmaya çalışıyoruz ama mevzu çocuk olunca hassaslasiyoruz.
Yoksa ben de işten çıkalı 2 ay falan oluyor sürekli dışarıdaydım. Pandemi ilk patladığında kriz anlarında bile.. allah sonumuzu hayretsin

Kesinlikle haklisiniz eşim ilkin "Götürmeyelim, bak vakalar arttı" dedi. "Haritada hastanenin bölgesi kıpkırmızı" dedi korktum. Ama yine de göz beklemez dedim..
Göz geri dönüşü olmayan bir organ ilerlerse psikolojik olarakta etkilenebilirler. Gerekirse bir günlük araba kiralayın eşiniz izin alsın ama bir şekilde götürün en azından içiniz rahat olur.

Yoğunluğun az olduğu bi saatte randevu alın mesela öğle yemeği öncesinde vs. Ara bi saatte de yola çıkarsanız işe giden insanlarla temasınız olmaz sabah kalabalığında otobüste.
Ben 25 gündür haftada iki kere 25dk tramvayla hastaneye gidiyordum hiç bişey olmadı çok şükür. Çift maske sık dezenfektan kullanarak ve sosyal mesafemi koruyarak engel oldum. Maskesini çıkaran insanları hastane polisine çaktırmadan şikayet edebilirsiniz ceza yazılıyor. Ayrıca maskesini burnunda tutan insanlar da var onlardan da uzak durun yeterli

Yazın götürseniz daha iyi olurmuş. Bu durumda hastaneden ziyade otobüs kısmı riskli.
İçinize bu kadar dert olacaksa mayıs ayını bekleyin. Yaza doğru ortalık biraz daha sakinleşir.
Ya da illa götüreyim derseniz otobüse binmeden Baska bir yol bulun.

Canım 8 ay bekledi daha bekletemiyoruz. Oğlanın okulu 12.40da bitiyor, alıp üzerini giydirip gidicez. Randevumuz 3 de. Giderken son duraktan bindiğimiz için otobusle, dönüşte taksi ile düşünüyoruz. Çift maske aklımda, dezenfektan kolonya hatta antibakteriyel ıslak mendil de aldım. Iyice paranoyak oldum umarım kazasız belasız gider geliriz.

Çok teşekkür ederim hepsini dikkate alicam.
3 de randevumuz çünkü oğlanın okulu bitmeli, eve gelip giyilmeli öyle gitmeliyiz o yüzden 3 e aldım.
Allaha şükür siz ne.guzel dikkatlisiniz, hepimizi Allah korusun. Hele hele çocukları.. biz de bu günü inşallah bir an önce hayırlısı ile atlatalım istiyorum.
Bu arada tabiki şikayet ederim.
Hatta otobüs çok doldurursa onu da seve seve şikayet edicem.
Zamanında etmiştim.

Sizinde dikkatli olacağınıza inanıyorum Allah önce yavrularımız olamk üzere hepimizi korusun...
Anne olarak endişelenmeniz çok doğal. Ama sakin olun kontrolünüzü elden bırakmayın göz zaten önemli geciktirmeden gidin. Covidin uzun bi süre daha biteceği yok malesef bununla yaşamayı öğrenmek zorundayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…