• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hastanede 335 refakatcisiz cocuk varmis

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.836
1.745
133
39
buna yurek nasil dayansin. tv de gosterdiler 335 refakatcisiz cocuk hastanedeymis. Allah im neolur hepsine yardim et neolur😭 keske hepsine kucak acabilsek ah yavrularim ya.. cok uzuluyorum ben arkadaslar cok. koruyucu aile basvurusu yapmaya calistim e devletten sistem hata dedi sanirim su an yapilmiyor.

buna yurek nasil dayansin. tv de gosterdiler 335 refakatcisiz cocuk hastanedeymis. Allah im neolur hepsine yardim et neolur😭 keske hepsine kucak acabilsek ah yavrularim ya.. cok uzuluyorum ben arkadaslar cok. koruyucu aile basvurusu yapmaya calistim e devletten sistem hata dedi sanirim su an yapilmiyor.
Çok emin olmak lazım, bir anlık duygusallık ve üzüntü ile karar verilmesini doğru bulmuyorum. Bir soğusun ortalik, sonrasında da duygu ve düşüncelerinizi tekrar tartın derim naçizane

335 kanadı kırık yavru.umarım çok güzel bir hayat bekliyordur onları. yasadiklari öfke değil merhamet olsun yüreklerinde. Sağlam ,karakterli , haklarını arayan cengaver yiğitler çıksın yureklerinden. Allah her daim yardımcıları olsun.

diyorum ki tamam gida yardimi para yardimi yapiliyor sukur ama iste ya o cocuklarin hali😭

ben de mahfoluyorum düşündükçe.:((.keşke yurt dışında olmasaydım...

Back
X