- Konu Sahibi Bezdimcicegi
Babanizin hayrina bize maas baglayin da biz de istifa edelim
Hahahahaha o zaman zırlamicaksınız şartlar kötüüü diye. Para çok kıymetliyse işini layıkıyla yapacaksın. Nokta.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babanizin hayrina bize maas baglayin da biz de istifa edelim
Ben kimseyi savunmuyorum burda mesleğBakın hemşire hanım aynı zihniyettesiniz. Siz niye bu kadar savunmaya geçtiniz biz anladık zaten tamam okey sizin işiniz zor, sizin mesleğiniz insanları asağılamaya bağırmaya halledemediğiniz işler olunca da zor şartlar veryansınına müsait. Anladık daaaa tamam yeri gelir su gapaaaaa verele baaaahale gibi avam tavırlar da çok yerinde. Siz su an mesleğinizin önemini değil, meslektaşınızın mesleğinize yaptığı terbiyesizliği savunuyorsunuz. Siz niye üstünüze alınıyorsunuz????
Kimseyi savunmadım mesleğe yapılan yorumlara binaen yazdımBakın hemşire hanım aynı zihniyettesiniz. Siz niye bu kadar savunmaya geçtiniz biz anladık zaten tamam okey sizin işiniz zor, sizin mesleğiniz insanları asağılamaya bağırmaya halledemediğiniz işler olunca da zor şartlar veryansınına müsait. Anladık daaaa tamam yeri gelir su gapaaaaa verele baaaahale gibi avam tavırlar da çok yerinde. Siz su an mesleğinizin önemini değil, meslektaşınızın mesleğinize yaptığı terbiyesizliği savunuyorsunuz. Siz niye üstünüze alınıyorsunuz????
Hahaha ben ankara demisim sen baska bise anlamissin :) he cnm he ondanHahahahaha o zaman zırlamicaksınız şartlar kötüüü diye. Para çok kıymetliyse işini layıkıyla yapacaksın. Nokta.
Ya aklısınız tabi inanın daha önce hiç böyle bir şey yaşadım ilk kez de götürmüyorum çocuğumu sürekli yasıyorum şimdiye dek böyle bir durumla karşılaşmadım. Ben çoğu zaman kan alınırken içeriye girmem babası girer çünkü dayanamam . Ben onları strese sokmadım sadece neden kelebek getirdiğiniz halde kelebekle almıyorsunuz dedim. Kapak yere düşünce de benden sunu verele deyince tabi tepki gösterdim. Bu normal mi??Çok geçmiş olsun fakat Bazı yorumlara cidden çok üzüldüm. Sağlıkta şiddetin bu kadar artması bundan demek ki. Uğraştığınız iş insan canı ve çalışma şartları gerçekten zor. Kendim sağlıkçı değilim ama çevremde çok var. Bazı yetişkinlerden bile kan almak, damar bulmak çok zor hele ki bebekte bu iyice zor. Artı sizin tavrınız alan hemşireyi iyice strese sokmuştur eli ayağına karışmıştır O da insan neticede ve elleriyle iş yapıyorbir defa kan verirken benimde aşırı canım yandı dişlerimi sıktım acıdan ve ertesi gün elime kadar kolum morardı, boynuma kadar ağrı ve uyuşmam oldu nerdeyse bir hafta sürdü. Dedim bişey oldu bana ama hayırlısı, bir iki gün daha geçmezse gidiyim göstereyim, neyse geçti şükür. Ama sonuçta bir rahatsızlık gelseydi başıma tabi ki şikayet ederdim. Anlık fevri davranmadım sadece.
Biraz sabır biraz anlayışlı olursak sağlıkçıların halini biraz empati yaparsak ne güzel olur. Ben mesela hep derim asla doktor hemşire olamazmışım çok başka bir iş çünkü çok zor.
Gerçekten mesleğinize hakaret etmek için yazmadım neden yazayım??? Mümkün olur mu öyle bir şey? Bu durum yanlıştı o hemşireler o üç hemşire yanlış davrandı. Size soruyorum Allah içim cvp verin konuyu biliyorsunuz bu hemşireler doğru mu davrandı??? YA Da bu hemşireler bunları yaptı diye tüm hemşireler nasıl kötü olabilir???Ben kimseyi savunmuyorum burda mesleğ
Kimseyi savunmadım mesleğe yapılan yorumlara binaen yazdım
Ben empatimi herzaman yaparım merak etme.Burda herkes bilir tavrımı.. Yüz damar yolunu bir kerede açıp 101 inciyi ikincide üçüncüde açmak mi büyük bir fire.?En basta calisma arkadaslari tolere etmez falan hikaye zaten de ben konuya gore yorum yapiyorum cok buyuk rezillik var. Yuzde bir fire de cok buyuk bir rakam. Kucumsuyorsan bu sayiyi ve o sayinin bir insani temsil ettigini dusunmuyorsan bosa konusmayalim. Hastadan tarafa bir empati goremedim sende.
Biz de yaşıyoruz ki bunlari.Biliyoruz yani durumları.O anlattaginda hemşirenin nasıl bir suçu olabilir.Verele deki iticilik disinda.Kan zor geliyor bazen .Kan oluyor etraf bazen kan zor geldigi icin biliyorum.Herzaman olmuyor ama oluyor nadir de olsa . .Uc kerede almak mesleki bir suç mu?O istermi üç kerede almayı?Bir kere bu hemsirenin mesleki bir onur meselesidir hatta.Niye küçük düşsün?is arkadaşları bile tiye alır damar yolu iyi olmasa ;sana bile kalmaz.Hastane ortamı rekabet ortamı zaten.Kimse yaşamak istemez bu yüzgozlüğü emin ol.Oyuzden stresli işte bu iş.Gerçekten mesleğinize hakaret etmek için yazmadım neden yazayım??? Mümkün olur mu öyle bir şey? Bu durum yanlıştı o hemşireler o üç hemşire yanlış davrandı. Size soruyorum Allah içim cvp verin konuyu biliyorsunuz bu hemşireler doğru mu davrandı??? YA Da bu hemşireler bunları yaptı diye tüm hemşireler nasıl kötü olabilir???
Gördüğüme okuduklarıma göre yorum yaptım sağlık çalışanları dışında burdan bir tane güzel yorum yapan varmı güzelden kastım tamam olabilir şuraya veya buraya şikayet edin olan olmuş üzülmeyin teselli veren var mı herkes yapamayan işini bıraksın zorla çalıştıran Yok ben olsam dayanamaz tekme tokat dalardım bunlar nedir allah aşkına sözde herkes okumuş kültürlü bireyler ...Gerçekten mesleğinize hakaret etmek için yazmadım neden yazayım??? Mümkün olur mu öyle bir şey? Bu durum yanlıştı o hemşireler o üç hemşire yanlış davrandı. Size soruyorum Allah içim cvp verin konuyu biliyorsunuz bu hemşireler doğru mu davrandı??? YA Da bu hemşireler bunları yaptı diye tüm hemşireler nasıl kötü olabilir???
3 kere de damar Yolu açmak suç değil. O kapağı yere düşürmek, verele diye benden istemesi, sedyenin, yerlerin, bebeğin üstünün başının kan olması??! Biraz da bhnlara yorum yapmak ister misiniz?Biz de yaşıyoruz ki bunlari.Biliyoruz yani durumları.O yaşamaksa hemşirenin nasıl bir suçu olabilir.Uc kerede almak mesleki bir suç mu?O isterki üç kerede almayı?Bir kere bu insanin mesleki bir onur meselesidir hatta.Niye küçük düşsün?Us arkadaşları bile tiye alır damar yolu iyi olmasa ;sana bile kalmaz.
Konuyu ciddi anlamda eksik okumussun. Gerginsin farkindayim. Konunu okudum ama her yere yansitmana gerek yok. Rahatlamaz daha da gerilirsin bu sekilde yorumlar yazarak.Ee yapsın, bana niye çemkiriyorsun?
Yapmıyorlar işte, günde bilmem kaç bin kan alan , çalışanlar
Haklılar,
Herkesin çocuğu kendine kıymetli
Lakin, sağlığını tehlikeye atacak kadar da, kan alımı yapılmıyordur.
Diyorum,Bebek cildi, üflesen izi kalır.
Büyütmeyin bu kadar.
O zaman ben sizin yorumlarınızı kişisel almıyorum. Sizi de anlıyorum tabi zor bir meslek hassasiyetinizi anladım bu yorumlar karısında öfkelendiniz. Bana söyleyeceğiniz bir şey var mı??Gördüğüme okuduklarıma göre yorum yaptım sağlık çalışanları dışında burdan bir tane güzel yorum yapan varmı güzelden kastım tamam olabilir şuraya veya buraya şikayet edin olan olmuş üzülmeyin teselli veren var mı herkes yapamayan işini bıraksın zorla çalıştıran Yok ben olsam dayanamaz tekme tokat dalardım bunlar nedir allah aşkına sözde herkes okumuş kültürlü bireyler ...
Yani ister robot yapsin ister insan ama layikiyle yapacak olan yapsin. Yorumlarinin genelini bilemem bu konuda empati yok meslektasini kayirma var.Ben empatimi herzaman yaparım merak etme.Burda herkes bilir tavrımı.. Yüz damar yolunu bir kerede açıp 101 inciyi ikincide üçüncüde açmak mi büyük bir fire.?
Guleyim mi gerileyim mi anlayışınız karşisinda bilemedim.Ahh keşke siz olsaydınız hemşire de gorseydim sizi.Keske bu işi robotlar yapsa ciddiyim.Oh sinirler de çelik gibi olur.
Geçmiş olsunO zaman ben sizin yorumlarınızı kişisel almıyorum. Sizi de anlıyorum tabi zor bir meslek hassasiyetinizi anladım bu yorumlar karısında öfkelendiniz. Bana söyleyeceğiniz bir şey var mı??
Teşekkür ederim..Geçmiş olsun
O okları levhaları da süs olsun diye asmıyorlar deseydiniz beyinsiz herifMisal , hastanemiz yeni acilmis buyuk bir hastane ve benim 3. gunum,
Adamin biri bi yere nasil gidecegini sordu bende daha yeni oldugumuzu her yeri bilmedigimizi ama yon oklarina bakarak bulabilecegini soyledim
Adamin dedigi tek sey su: sizi bosuna öldurmuyorlar sonra da saglikciya siddet uyguluyolar dedi ve soylene soylene gitti. Bu mudur yani ?
Tabi ki değil. Ben bunu mu söyledim? Benim neden şikayetçi olduğum ortada ama konuya göre yorum göremiyorum. Resmen tartışma çıktı ve İnan'ın üzülüyorum.Misal , hastanemiz yeni acilmis buyuk bir hastane ve benim 3. gunum,
Adamin biri bi yere nasil gidecegini sordu bende daha yeni oldugumuzu her yeri bilmedigimizi ama yon oklarina bakarak bulabilecegini soyledim
Adamin dedigi tek sey su: sizi bosuna öldurmuyorlar sonra da saglikciya siddet uyguluyolar dedi ve soylene soylene gitti. Bu mudur yani ?
Misal , hastanemiz yeni acilmis buyuk bir hastane ve benim 3. gunum,