Hastanede çalışanlar cevaplayabilir mi?

nerisona

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
4.604
3.550
448
Az önce okuduğum konudan sonra içime bir kurt düştü. Ben bilinen bir hastanede sadece doktorla, eşimle ve benimle aramızda kalmasını istediğim bir görüşme gerçekleştirdik. Sadece görüşme değil, hemşirelerin duymasını istemediğimiz bir olay yasadik. (Kurtaj degil) Malzeme olabilecek, ilginc bir şey. Muayene sirasinda içerde 1 hemşire vardı. Bu konu hemşireler arasında konuşulmuş olabilir mi? Her zaman gittiğim hastane ve doktor. Herkes bizi tanıyor.

Hemşirenin insafına kalmış birşey

Normalde hasta doktor mahremiyeti vardir yasalar icerisinde ama ulkemizde ne yazik ki bu kinuya cok riayet edilmiyor doktor hastayla ilgilenirken baska hasta ve hasta yakinlarida oluyor

Acikcasi mevzunuz degisik bi mevzuysa hemsire arkadaslarina snlatmis olabilir diye dusunuyorum

Sanırım o kendi aralarında konuşma olayı oluyor ya. Hele ilginç bir şeyse anlatıyorlar birbirlerine diye biliyorum.

Anlıyorum, doktorlar da mı konuşur diyorsun? Doktora güvenim çok aslında...

şimdi durumun ne olduğunu bilmeden yorum yapmak zor ama ilginç vakaları doktorlar da meslektaşlarıyla paylaşabiliyorlar. ama sağlıkla direk alakası olmayan özel bir durumsa doktor hasta gizliliğine uyar hemen hemen hepsi. hemşirenin konuşma ihtimali yüksek ama.

Odada olan hemşire diğer hemşireye söylese,diğer hemşirede başka hemşireye söylese al sana duyuldu bile
Hemşirenin karekteriyle alakalı bence duyulup duyulmaması...

Odada olan hemşire diğer hemşireye söylese,diğer hemşirede başka hemşireye söylese al sana duyuldu bile
Hemşirenin karekteriyle alakalı bence duyulup duyulmaması...
Ben aslında bunu söyleyince hasta haklarını ihlal ettiği için diğer hemşireler tarafından ayıplaniyor mu diye merak ettiğim için hastane calisanlarina sormak istedim.

Ben aslında bunu söyleyince hasta haklarını ihlal ettiği için diğer hemşireler tarafından ayıplaniyor mu diye merak ettiğim için hastane calisanlarina sormak istedim.
Hastanede çalışmıyorum ama kuzenim hemşire...
Ben bile neler neler duyuyorum,kaldı ki kendi aralarında neler konuşuyorlar kim bilir?

durum konusulur
ama önemli olan kişinin sizin olduğunuzun konuşulması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…