Hemşirenin insafına kalmış birşeyAz önce okuduğum konudan sonra içime bir kurt düştü. Ben bilinen bir hastanede sadece doktorla, eşimle ve benimle aramızda kalmasını istediğim bir görüşme gerçekleştirdik. Sadece görüşme değil, hemşirelerin duymasını istemediğimiz bir olay yasadik. (Kurtaj degil) Malzeme olabilecek, ilginc bir şey. Muayene sirasinda içerde 1 hemşire vardı. Bu konu hemşireler arasında konuşulmuş olabilir mi? Her zaman gittiğim hastane ve doktor. Herkes bizi tanıyor.
Normalde hasta doktor mahremiyeti vardir yasalar icerisinde ama ulkemizde ne yazik ki bu kinuya cok riayet edilmiyor doktor hastayla ilgilenirken baska hasta ve hasta yakinlarida oluyorAz önce okuduğum konudan sonra içime bir kurt düştü. Ben bilinen bir hastanede sadece doktorla, eşimle ve benimle aramızda kalmasını istediğim bir görüşme gerçekleştirdik. Sadece görüşme değil, hemşirelerin duymasını istemediğimiz bir olay yasadik. (Kurtaj degil) Malzeme olabilecek, ilginc bir şey. Muayene sirasinda içerde 1 hemşire vardı. Bu konu hemşireler arasında konuşulmuş olabilir mi? Her zaman gittiğim hastane ve doktor. Herkes bizi tanıyor.
Reelde de böyle enteresan bi tipsen konuşmuşlardırCevabimi aldım, konum kapanabilir ....
Ne saçma cevap?Evet burası da whatsup zaten konunuz kapansın grup dağılsın
Anlıyorum, doktorlar da mı konuşur diyorsun? Doktora güvenim çok aslında...konuşmuşlardır, ailesinde bir sürü hemşire ve doktor olan biri olarak, kesin bilgi veriyorum.
Anlıyorum, doktorlar da mı konuşur diyorsun? Doktora güvenim çok aslında...
Ne saçma cevap?
Konu sahibi istediği zaman konusunu kapatabilir. Meşgul etmenin alemi yok topigi.
Cevabını almışsan daha uzatmanın ne manası var? 100 kişi yazınca bir şey değişecek mi?Konu açıp 3 cevap sonra kapatabilir demek
Evet tabi öyle
Ben aslında bunu söyleyince hasta haklarını ihlal ettiği için diğer hemşireler tarafından ayıplaniyor mu diye merak ettiğim için hastane calisanlarina sormak istedim.Odada olan hemşire diğer hemşireye söylese,diğer hemşirede başka hemşireye söylese al sana duyuldu bile
Hemşirenin karekteriyle alakalı bence duyulup duyulmaması...
Hastanede çalışmıyorum ama kuzenim hemşire...Ben aslında bunu söyleyince hasta haklarını ihlal ettiği için diğer hemşireler tarafından ayıplaniyor mu diye merak ettiğim için hastane calisanlarina sormak istedim.
Teşekkür ederim.Hastanede çalışmıyorum ama kuzenim hemşire...
Ben bile neler neler duyuyorum,kaldı ki kendi aralarında neler konuşuyorlar kim bilir?
Dağılın gençler herkes alanı terketsın bekleme yapmayınCevabimi aldım, konum kapanabilir ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?