Hastanede çalışanlar cevaplayabilir mi?

• Olay ilginç ise anlatılır çoğu zaman isimsiz olabilir
  • Herkes sizi tanıyorsa ve daha önceki imajınıza ters bir olay ise isimle de dedikodu olabilir
Gazetede vardı cami imamı makatında salatalık ile doktora başvurdu diye

Bu şekilde bir olayın dedikodusu bence yapılır yani isim verilmese de yapılır tanıyana isim de verilir gibi

Az önce okuduğum konudan sonra içime bir kurt düştü. Ben bilinen bir hastanede sadece doktorla, eşimle ve benimle aramızda kalmasını istediğim bir görüşme gerçekleştirdik. Sadece görüşme değil, hemşirelerin duymasını istemediğimiz bir olay yasadik. (Kurtaj degil) Malzeme olabilecek, ilginc bir şey. Muayene sirasinda içerde 1 hemşire vardı. Bu konu hemşireler arasında konuşulmuş olabilir mi? Her zaman gittiğim hastane ve doktor. Herkes bizi tanıyor.

Makaraya musaitse ya da iyi malzemeyse konuşuyorlar. En az 50 kez sahit oldum...

Az önce okuduğum konudan sonra içime bir kurt düştü. Ben bilinen bir hastanede sadece doktorla, eşimle ve benimle aramızda kalmasını istediğim bir görüşme gerçekleştirdik. Sadece görüşme değil, hemşirelerin duymasını istemediğimiz bir olay yasadik. (Kurtaj degil) Malzeme olabilecek, ilginc bir şey. Muayene sirasinda içerde 1 hemşire vardı. Bu konu hemşireler arasında konuşulmuş olabilir mi? Her zaman gittiğim hastane ve doktor. Herkes bizi tanıyor.
kesınıkle anlatılmıştır. bıze de ogrencı evın de hemsıre arkadaşım anlatırdı, bızde kah kah guler yada şoklara gırerdık. uzgunum:KK30:

İsim vermeden anlatırlar. Genelde en yakın arkadaşa. Ola ki ikisi yan yana iken gördü sizi, arkadaşına işte o olaydaki kişi bu diye söyler.

Maalesef durumlar böyle.

Kadının kim olduğunu söylemezde ilginç bir vakaysa konuşulabilir. Arkadaşım stajyer hemşire birçok olay duydum kendisinden ama hiç kadından birebir bahsetmedi.

Back
X