Doğuma Hazırlık Hastanede Dağıtmak İçin Hediyelik

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gmzylcn

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2012
46
5
286
İstanbul
Selam Bayanlar,

Doğumu yakın olanlar hastanede dağıtmak için hediyelik veya ikramlık vs yaptırdınız mı? Ben herhangi bişey yaptırmadım ama kararsızım, şuanki salgın döneminden kaynaklı ziyaretçi fln pek alınmaz diye düşünüyorum. Varmı yakın zamanda doğum yapan? Yaptırmak gerekir mi?

İki hafta önce bi yakınım dogum yaptı hastane ziyaretci kabul etmedi
Nacizane hastane kabul etse bile siz ziyaretci bi süre kabul etmeyin yavrunuz cok kücük olacak mikroplara alıskın değil bu riske girmeyin ilerleyen zamanlarda bi mevlüt yapar herkesi biraraya toplar tanıstırırsınız kuzunuzla

Kalmayın derim sizinde yaralarınız olacak vucudunuz direncsiz kalacak bisüre yorgun olacaksınız
Keza yavrunuzda öyle cok kücük cok hassas dokunmaya bile kıyamayacaksınız
Eylül de dogum yaptım covit yoktu hastane odası doldu tastı ziyarete gelenle ben leyla gibiydim havalardaydım kuzuma kavuştuğum icin kimseyi gözüm görmedi annem sinir krizine girdi niye bu kadar cok kişi geliyor ya mikrop kaparsa cocuk diye hemsireleri cagırdı öyle diyeyim ama simdi olsa kesinlikle hastane kapısından sokmam sokmaz kimsede gelme cesaretinde bulunmaz

İnsanlar malesef çok düşüncesiz, orada yatanın halini görmüyorlar. En doğrusu kabul etmemek çok teşekkür ederim :)

geçen hafta arkadaşımın ablası doğum yaptı, 1 refakatçi dışında kesinlikle kimse kabul edilmiyor zaten.eve de her bilinçli vatandaş gibi misafir falan gelip gitmiyor.hiçbir şey yaptırmadı dolayısıyla.

Şu koronada apandisti patlasa hastaneye gitmeye korkuyor insanlar. Bebehe hayırlı olsuna kim gelecek ki?
Eve çıkınca gelirler, o zaman için heves ettiyseniz yaptırın
Ama bence şerbet,cikolata gibi yenecek şeyler dışında bir şeylere para vermek mantıklı degil ya. Kim ne yapsın üstünde sizin cocugunuzun adı olan magnetleri, kokulu toplari. Heves edip üçer beşer çantasına atıyor insanlar, eve gittigi gibi de çöpü boyluyor.
Paranıza yazık.
Zaten kimse gelmesin ya, çişiniz bile yatağın yanında poşette sarkarken ne misafiri?
Bence boşa masraf etme. İki sise süt yapıcı şerbet koyun kenara. Bir de küçük expresso boyu shotluk kağıt bardak. Gelen olursa lıklık içsin serbetini sonra gitsin :)

Aynen doğru bende pek taraftar değilim insan kararsız kalıyor
Kararsız kalacak bir şey yok ki. Çıkana kadar kimseye söylemeyin olsun bitsin:) söylediğinize de hastane ismi söylemeyin. Benim ablam da istemedi kimseyi,annemi tembihledi "bir akraba bile görmek istemiyorum" diye. Biz de eş ailesi de doğumda gittik ,kalmadık döndük:) ertesi gün tekrar gittik.
Nerede çokluk orada... Tatsız olaylar

Hayırlı olsun bebeğiniz bu arada

Hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için, bende tamamen aynı fikirdeyim. Aylardır evden bile dışarı çıkmaya korkarken hastaneye birilerinin gelebilir olması bile rahatsız ediyor insanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…