hastanede horlayan oda arkadaşı

zatenkirilmisbirkediyim

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2022
665
899
18
Maalesef Hastanede yatılı kalıyorum dün bir bugün iki yanımdada benim gibi Azerbaycanlı bir kız var ikimizde rusça konuşuyoruz bir de tanıdık birinin akrabasıymış çok iyi kız ama geceleri çok horluyor gece iki kere horlama sesine uyandım Deliriyordum yatakta sağa sola dönüyorum belki uyanlr ama nafile uyanmıyor bir de ses çıkardığımda böyle küçük çocuk gibi ağlamaklı ses çıkarıyor tuhaff tuhaf.. Ayy horlayanla nasıl uyulur çözüm nedirr.

onun için mi? iyide ben ona horluyorsun demedim kendisini kötü hisseder diyee
Hayir kötü hissedecek birsey yok uykusuzluk sizi daha gergin yapar sinirli yapar ..baska oda sansiniz yoksa karsi taraf onlemini alacak kibarca diyeceksiniz kocanizmi cekesiniz ..ben onu bile cekmem burun bandi burin acici yaglar falan surerim adama bi gece rahatiz onuda horlama mahvedemez

vallaha kocamı çekmiyorum ben evde horluyor hemen birtane vuruyorum sonra uyumuş. numarası yapıyorum o uyanıp anlayana kdr ben çoktan uykuda olyorm ama işte bu seçimi kıza yapamam

Onu sen çözemezsin al bi kulak tıpası yat yapacak bir şey yok

İşte gece müzik falan dinliyor olsa uyarılır da horlayan birinin çoğu zaman yapacağı bi şey olmayabilir. Siz nasıl sırt üstü yatamıyorsanız o da yan yatamıyordur belki burnunda et vardır bilmem ne vardır elinde olan bi şey bile değildir belki de. Uyarmak bana garip göründü, hastanede bazen değişik şeyleri çekmek gerekiyor özel odada değilseniz yapacak bi şey pek yok bence.

Yan yatmasını isteyin. Daha az horlar. Kilolu ise de pek yapacak bir şey yok. Yemek yiyip üstüne uyumazsa daha az horlar. Benim anlamadığım hastalar daha çok rahatsız olmaz mı? Diğerleri lafını etmiyor mu?
bir odada iki kişiyiz ikimizde hasta olarak ve evet kilolu ve yiyip yatıyor normal olarak korono oldugu için dışarısı yasak yiyip mecbur yataktayız ozamanda yemekler hazmı zor olur ya ve şuan da düz şekilde uyuyor uyanınca sölicem ama cidden benim kafammı bozuk acaba uyuyamıyorum diye düşünyordum

aynen kırmak istemiyorum çünkü bilerek yapmlyor o da hamile hem yazık sonra rahatsız olur uyuyamaz falan bir türlü çekicez

Yan döndürün sırt üstü yatınca horlar ben careyi yan döndürerek bulmustum.Artik şşş yapınca anında dönüyor alıstırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…