ben özel hastanede yaptırdım arkadaşım.
ben 6 seans lazer epilasyona gittim alexandrite ile yaptırdım. seans başına 750 tl para verdim. ve şimdi eskisinden daha sık, daha kalın ve daha uzun tüylere sahibim.bazı bölgeler hariç (koltukaltı)... tek etki ettiği yer koltuk altım oda tamamiyle değil.gezmediğim lazer merkezi kalmadı tanınmış tümm merkezlere gittim ve ağlayarak döndüm. paradoks kıllanma lazere cevap vermez dediler. paradoks kıllanmaya sebep olanda lazerin kendisi...lazer epilasyon sadece sakal gibi olan kıllara etki ediyor tüylere değil. var olan tüyleri de lazerin etki edemeyeceği şekilde çoğaltıyor kalınlaştırıyor. kesinlikle yaptırmayın yaptıracaksanız da sadece genital bölge ve koltukaltına bir de bayanlarada çenede oluşan erkek sakalı gibi kıllara yaptırabilir. onun haricinde ki her yer paramla rezil oldum cümlesine karşılık gelir şekilde utanç kaynağı olup kalıyor.
Bende başlayacağım k.çekmecede özel bir hastanede genital bölge koltuk altı ve komple bacak 1000 tl dediler fiiyat çok uygun geldi.Alex. epilasyon cihazı kullanıyorlar.Umarım iyi sonuç alırım...
Fiyatı çok uygun gelmedi bana. Ama hangi özel hastane olduğuna bağlı. Doktorlar mı yapıyor laseri ?[/QUOTE
Dr yapmıyor Uzman estetisyen yapıyor.8 seans ve 8 kontrol seansı genital koltukaltı ve tüm bacak 1000 TL bana çok uydun geldi.Ayrıca 3 taksit...Uygun değil mi faiyat ?????
Fiyatı çok uygun gelmedi bana. Ama hangi özel hastane olduğuna bağlı. Doktorlar mı yapıyor laseri ?[/QUOTE
Dr yapmıyor Uzman estetisyen yapıyor.8 seans ve 8 kontrol seansı genital koltukaltı ve tüm bacak 1000 TL bana çok uydun geldi.Ayrıca 3 taksit...Uygun değil mi faiyat ?????
Ben tek seans sandım. Tabiki çok uygun. Benim tek seans 300 tl. İnşallah etkili olur.
memorialde başlamıştım ama ıpl olduğunu öğrendim cihazın ve bıraktım ben. vücut için,alex iyi.İstanbulda mecidiyeköy, şişli taraflarında tıp merkezi ya da hastaneye yaptırıp da memnun kalanlar var mı ?
Ben 1 seans ve 1 de kontrol seansına gittim henüz. Nasıl etki etti bilmiyorum. Çoğunluk çok uzamadı, bacağımda diken diken çıkanlar var. Kol altımdan memnundum ama onlarda da çok zayıf tüyler şeklinde çıkıyor bir kısmı. (yine de memnunum)
Ama bunlar normali böyle midir, yüzde kaç etki oldu başka birilerine göstermeden bilemiyorum.
Bir de memorial'da yaptıran var mı ?
memorialde başlamıştım ama ıpl olduğunu öğrendim cihazın ve bıraktım ben. vücut için,alex iyi.
gittiğin yere az biraz devam et bakalım hemen pes etme.zaten tek seansta bişide anlaşılmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?