Hastanedeki bilgilerin alakasız kişilere ulaştırılması

34beden

Ya ya
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
2.010
2.197
53
kızlar hamileyim, hamileliğimi bikaç ay akrabalara söylemeyi düşünmüyordum. Öncesinde düşük yaptım, birsürü abzürd tepkiyle karşılaştım. Hamileliğim süresince de iş dolayısıyla yurtdışında tek kalacağım. Hem annemi merakta,uykusuz bırakmamak vs vs gibi bir sürü nedenden söylemeyecektim ki.. Hastane çalışanı kaynımı arayıp sizin gelin hamile demiş..sinir oldum, biçok şey de üstüste geldi daha bi sinir oldum
Dava yoluyla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen? Sonuna kadar götürmesem de gözünü korkutmak istiyorum, insanların özellerini ilçeye yaymaktan vazgeçerler belki

bu hem etik değil hemde hasta haklarının ihlali hastanedeki her şey özeldir kaldı ki kaynın kim ki ona söylüyor yani bence göz korkutma falan değil sonuna kadar götür
Bi yolunu öğrensem, adliyeye mi gitsem acaba. İçin içimi yedi walla

Hasta haklari ihlali oldugu icin sikayet edebilirsiniz. Saglik bakanliginda nasil bilmiyorum ama silsile yolu uygulaniyorsa once hastane bashekimine sikayet dilekcesi vermen gerekir diye dusunuyorum...

Boşboğazlık yapmış
Direk kendisiyle konuşsanız ilk önce
Devlet memuru ise dava olayı sıkıntı çıkarabilir yani siz gözü korksun derken iş başka boyutlara taşınabilir.
Yinede özel hayat ihlali yaptığı için suçlu
Yakın ahbap olduğunu sanmıyorum maksat ortaya dedikodu malzemesi olsun..kv tarafındaki gelinlerin hepsinin hamile kalması planı yapılıyordu da(!) onun eşi de başlamış çalışmalara. Ben bu muhabbetlere dahil olmadığım için burdan dahil edildim işte..amaaaan az anlamsız oldu galiba cüme afedersiniz..yine de suçlu dediğiniz gibi

Göz korkutma değil, sonuna kadar gidin.

Şöyle düşünün, hastane ortamı bu, ya aslında sizde olmayan bir hastalık karışıklık yüzünden sizin bilgilerinize işlenmiş olsaydı ve arayıp "sizin gelin .... hastası" deseydi? Özellikle adını yazmadım hastalığın ama hani cinsel yolla bulaşan hastalıklardan biri olsaydı?

Ne duruma düşerdiniz o zaman?
Zaten her ne olursa olsun arayıp bilgi vermemesi lazım.

Boşboğazlık yapmış
Direk kendisiyle konuşsanız ilk önce
Devlet memuru ise dava olayı sıkıntı çıkarabilir yani siz gözü korksun derken iş başka boyutlara taşınabilir.
Yinede özel hayat ihlali yaptığı için suçlu
Bi de kendisiyle konuşacak bişey kalmamış ki? Bütün ilçe duydu artık, memur olup olmadığını bilmiyorum ama o da umrumda değil gerçekten

Göz korkutma değil, sonuna kadar gidin.

Şöyle düşünün, hastane ortamı bu, ya aslında sizde olmayan bir hastalık karışıklık yüzünden sizin bilgilerinize işlenmiş olsaydı ve arayıp "sizin gelin .... hastası" deseydi? Özellikle adını yazmadım hastalığın ama hani cinsel yolla bulaşan hastalıklardan biri olsaydı?

Ne duruma düşerdiniz o zaman?
Zaten her ne olursa olsun arayıp bilgi vermemesi lazım.
Çok haklısınız. İnşallah nasıl hareket etmem gerektiğini öğrenirim de pazartesi itibariyle yakasına yapışırım

Ne gerekiyorsa yapın bence de. Gerizekalı etik nedir bi öğrensin. Allah bilir muayeneye gelen genç kızları da sağa sola söylüyordur kimbilir
Walla yapıyorlardır herşeyi bunlar. Zaten ne zaman buraya gelsem dedikoduculukları yüzünden insanlıktan soğuyorum

Bi de kendisiyle konuşacak bişey kalmamış ki? Bütün ilçe duydu artık, memur olup olmadığını bilmiyorum ama o da umrumda değil gerçekten
Umrunda da olmasin zaten once dedikodu yapmak icin hasta mahremiyetini yaymamayi ogrensin

Back
X