Hastanedeki bilgilerin alakasız kişilere ulaştırılması

Şimdi bu kız stajı falan yanarsa, veya ne ise bilemiyorum okul hayatından 1 yıl gidecek en iyi ihtimalle, ailesi veya saçmasapan çevresi(nedense öyle bir izlenim uyandırdı bu araştırmacı ve boş yönüyle, kısacası cehalettt) aracılığıyla size fiziksel veya manen bir zarar verir mi onu düşündüm bi an. İnşallah böyle bişey olmaz tabi ki korkutmak istemem zaten hamilesiniz. Ama cahil insandan beklenir diye aklınızda olsun. Hani belki çok düşük bir ihtimal.
Ne bileyim bir yerde pat diye karşınıza çıkıp sözlü taciz dahi yapsa gerilirsiniz.
Ailede yeterince yapılıyor başta kaynım olmak üzere tacizler. Eşim bile onları haklı buluyor. Hiçbirini umursamıyorum. Açıkçası dahası etkileri de düşünmek dahi istemiyorum

Çok sağolun. Ailede ilişkiler gerildi bu yüzden zaten zalim ve anlayışsız ben gereksiz ve saçma(!) tepkim yüzünden dışlandım. Umrumda değil tabi ki. Hastaneye dilekçeyi verdim keşke sizin ifadelerinizle belirtseydim sinir ve dışlanmışlık duygusuyla bişeyler karaladım geldim. Gerekli bilgileri verdim tabi. En azından stajını iptal ederlerse bikaç gündür yaşadıklarımın bedelini ödemiş olur belki yaşayacaklarımın değil. 20 gün sonra yurtdışına çıkıyorum ve uzun süre yokum iletişimde de olmayacağım burdaki insanlarla sıkıntı da etmiyorum. Hemşire adayının okuluna da bildirimde bulunmayı düşünüyorum bugün ulaşamadım. Hastanedekiler çok iyi niyetliydi bi yaptırım uygulayacaklarından umudum yok açıkçası bakalım
Siz ısarla o kişi hakkında yasal bir işlem yapılmazsa Adli makamlar aracılığıyla hakkınızı arayacağınızı tekrar söyleyin.
En azından bir kınama cezası verilmesini isteyin.

Siz ısarla o kişi hakkında yasal bir işlem yapılmazsa Adli makamlar aracılığıyla hakkınızı arayacağınızı tekrar söyleyin.
En azından bir kınama cezası verilmesini isteyin.
Söyledim bi yaptırımı olsun. Stajına yansısın diye ama araştırıcaz dediler. Üniversitesine ulaşıp orayı da bilgilendireceğim. Belki okulda da bunun üzerine hocalar bi hassasiyet oluştururlar ya da suç olduğunu kafalarına kazırlar. Dava olayı çok meşakkatli geliyor ders çalışmam lazım hoş çalışamıyorum da ama..biraz kafam rahatlasın bakıcam o işe de

bimer'e yazın. en kesin çözüm. görün bakın nasıl çözüyor hastane yönetimi.

stajer olması orda ki kurallara uymama hakkı vermez kimseye. yaptığı tıp etiğine uygun değil. bugün etik değerleri böyle ihlal eden, yarın hastanın önemli bir sonucunu kaybetse umurunda olmaz.

Son durum:
Hktby Hktby seni de haberdar edeyim dedim:)
Sabimden dönüş yaptılar. Söz konusu hemşire paylaşmadığını ifade etmiş, konu kapanmış:işsiz:
Zaten bi umudum yoktu ama bu ne yani. Neye göre soruşturma bu? Kız yalan söyledi, haaa tamam dediler kapattılar yani.
Ailede çok gerilim konusu yapıldığı için bu konu dava olayını da kapattım, zaten onun ucu da delil yetersizliğine varacak. Tek isteğim bu lanet yerden biran evvel ayrılmak artık

Daha önceden hastanede çalışmış biri olarak dava edebiliyorsunuz.
Hasta mahremiyetini ihlal ettikleri için.
Bu bilgileri sizin onayınız olmadan paylaşamazlar.

Bu bilgilerin gizli kalmasi lazim.. devlet memuruna hersey serbestmi ? Allah Allah ya herkes isini duzgun bi sekilde yapsin arkadas.. ortada bir ihlal soz konusu ve davada acilabilir hatta bu sahiz isindende atilabilir buda gayet normal .. ozel bilgiler verilmis .. cnm sen muhakkak arkasinda dur olayin anormal bir durum..

Bu bilgilerin gizli kalmasi lazim.. devlet memuruna hersey serbestmi ? Allah Allah ya herkes isini duzgun bi sekilde yapsin arkadas.. ortada bir ihlal soz konusu ve davada acilabilir hatta bu sahiz isindende atilabilir buda gayet normal .. ozel bilgiler verilmis .. cnm sen muhakkak arkasinda dur olayin anormal bir durum..
Kız yalanlamış. Benim de delilim yok, yani herkes o kızın lehine şahitlik yapar dava açsam. Bugün sabimden de geri bildirim geldi, konu kapanmış:KK53: memleketimin işleri:işsiz:

Back
X