- 9 Ekim 2020
- 817
- 1.082
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
güzel genç kadın hastalara farklı bir tavır var mı?Hastalar hakkında bir şey düşünmemek için yapay zekaya geçmeye çalışıyorlar![]()
yoksa hastaysa direkt gg mi abla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzel genç kadın hastalara farklı bir tavır var mı?Hastalar hakkında bir şey düşünmemek için yapay zekaya geçmeye çalışıyorlar![]()
Onların hipokrat yemini var, güzel -çirkin, yaşlı -genç, zengin-fakir ayırtetmeksizin eşit davranmaya çalışıyorlar.güzel genç kadın hastalara farklı bir tavır var mı?
yoksa hastaysa direkt gg mi abla
Sapıkkocam hakkında ağzını topla
O kadar kişiye empati yapmak mi sizce empati yapabilirse işini yapabilir miBu gerçek valla. Drum ameliyattan sonra bana vaka deyince çok kırıldım.
Hiç empati yapmıyorlar.![]()
Eşim fazla empati yaptığı için(özellikle genç kanser hastalarıyla) antidepresan başladı maalesef asistanlık sürecinde. Yorgunluktan falan değil yani baya baya empatiden. O yüzden sağlık işi yapmayanın anlaması çok zor. Fazla empati kendi sağlığından götürüyor insanınO kadar kişiye empati yapmak mi sizce empati yapabilirse işini yapabilir mi![]()
Size de vaka deseydi üzülürdünüzO kadar kişiye empati yapmak mi sizce empati yapabilirse işini yapabilir mi![]()
Yok ya yapabilir mi yapmaması gerekir zaten işini yapamaz. Tiye alıyorum ama gercekten üzüldüm. Vaka dediğinde doktoruma da söyledim karşılıklı güldük.Eşim fazla empati yaptığı için(özellikle genç kanser hastalarıyla) antidepresan başladı maalesef asistanlık sürecinde. Yorgunluktan falan değil yani baya baya empatiden. O yüzden sağlık işi yapmayanın anlaması çok zor. Fazla empati kendi sağlığından götürüyor insanın
Benimde bir arkadaşım dediğiniz gibi her ölüm haberi verdiğinde çok kötü oluyordu istifa etti aile hekimliğine döndü. Duygusal davraninca işlerini yapmakta zorlaniyorlarEşim fazla empati yaptığı için(özellikle genç kanser hastalarıyla) antidepresan başladı maalesef asistanlık sürecinde. Yorgunluktan falan değil yani baya baya empatiden. O yüzden sağlık işi yapmayanın anlaması çok zor. Fazla empati kendi sağlığından götürüyor insanın
Bir miktar kırılabilirdimSize de vaka deseydi üzülürdünüz![]()
Upp mu
Updullah.
Konu güncellemek için içeriksiz mesaj yasak Vanessa, ki zaten konu açmışsınız.