Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu tarz 0-13kg anakucağı almalısınızne almadılıyız gercekten de ben hala bilmiyorum
Araç varsa mecbur ama?almadıysanız onlar agır ve kulanışsız oluyor zaten en güzeli portbebe
iki çeşit var hangisini diyorsunuz araç içinse o mecbur tabiki ama yenidoğanı hemen koyabilirmisinz bilmiyorm kı.Araç varsa mecbur ama?
Üstte örnek foto koymuştum o tip bir şey almak durumundayım, ki araç varsa portbebe güvensiz bir şey. Yenidoğan için yapılmış neden uygun olmasın anlamadım kiiki çeşit var hangisini diyorsunuz araç içinse o mecbur tabiki ama yenidoğanı hemen koyabilirmisinz bilmiyorm kı.
mesela abimin bebeginde puset götürmüştük zorlandık. görümcemde ise portbebe götürdük arabada koyduk kucagımıza iyi ve rahattı bende portbebe aldım kullanışlı geldi bana bakalım :) ben normal elde tasıma pusetinden bahsediyorsunuz zannettim siz araba için olandan mı götürceksiniz gerçi daha zamanınız var bol bol bakar fikir alırsnz
tek secenek bu mu sımdı cokagırlaştım alısverişi gözüm kesmiyor doğumdan sonra arabasıyla beraber almayı düşünüyorum bunu . hastane cıkısı başka şey alsam kocam gıder alırdı şimdi bunun kulanışlısını secemez oŞu tarz 0-13kg anakucağı almalısınız
Hastaneden evinize araçla mı gideceksiniz? Eğer öyleyse güvenlik için ilk şart ne yazık ki o.t
tek secenek bu mu sımdı cokagırlaştım alısverişi gözüm kesmiyor doğumdan sonra arabasıyla beraber almayı düşünüyorum bunu . hastane cıkısı başka şey alsam kocam gıder alırdı şimdi bunun kulanışlısını secemez o
Peki bunda dümdüz yatması çok zor değil mi dümdüz olmuyo yaniŞu tarz 0-13kg anakucağı almalısınız
evet ben de sadece bunu araba ıcın alacagım yoksa bebek tasınmaz ki bunda ben taşıyamam bana pratık olmaz yani.o yüzden de almadım şimdi başka ne alınır diye bakıyordum ben de port bebelere bakayım o zamanalmadıysanız onlar agır ve kulanışsız oluyor zaten en güzeli portbebe
Bebeğin neden taşınamayacağını düşünüyorsunuz ısrarla merak ettim açıkçası, sonuçta bebek arabası da alsanız travel sistem bir modelde bebek bu anakucağıyla monte ediliyor arabaya? Var sayalım ki aracınızla seyahate çıktınız, bebek düz yatmıyor diye onu koltuğuna koymak yerine düz bir şekilde yatırırsanız allah korusun kötü bir sonuca neden olabilirsiniz. Ayrıca bebek karnınızda düz mü yatıyor şu anevet ben de sadece bunu araba ıcın alacagım yoksa bebek tasınmaz ki bunda ben taşıyamam bana pratık olmaz yani.o yüzden de almadım şimdi başka ne alınır diye bakıyordum ben de port bebelere bakayım o zaman
t
tek secenek bu mu sımdı cokagırlaştım alısverişi gözüm kesmiyor doğumdan sonra arabasıyla beraber almayı düşünüyorum bunu . hastane cıkısı başka şey alsam kocam gıder alırdı şimdi bunun kulanışlısını secemez o
bencede cnm ilk hastaneden onla çıkarırsın evine gidersin sonra yine pusette alırsın benim pusetimde var ama götürmeyeceğim bebek arabası aldın mı bende onda karar veremedim yaevet ben de sadece bunu araba ıcın alacagım yoksa bebek tasınmaz ki bunda ben taşıyamam bana pratık olmaz yani.o yüzden de almadım şimdi başka ne alınır diye bakıyordum ben de port bebelere bakayım o zaman
mutlaka alacağım zaten ama ağırlaştım alışverişe gidecek gibi değilim eşimde şimdi bilemez rastgele alır ben portbebe alsam internetten de onuda sonra alsam diye düşündüm aslındaHastaneden evinize araçla mı gideceksiniz? Eğer öyleyse güvenlik için ilk şart ne yazık ki o.
yok bebek arabasınıda sonra alacağım zaten kış doğacak bebek çok acil değil çok güzel bir şey almak istiyorum ikisinide bu yüzden aceleye gelmesin dedim şimdi seçeek bakacak halim yok hastane çantası için her şeyımı aldım ama yerleştiremedim bile daha geceleri uyumak cok zor oluyor son günlerde gündüzde halsiz oluyorsun tabii böyle elimi kaldırasım yok o yüzde aldığımı aldım eğer iyi hissedersem kendimi cıkarım k sanmıyorum artık zaten son 1 ay kala dışarı çıkma diyor herkes doğum belli olmaz deniliyor o yüzden de kalan ufak tefen ne varsa internetten alacağım artık .bencede cnm ilk hastaneden onla çıkarırsın evine gidersin sonra yine pusette alırsın benim pusetimde var ama götürmeyeceğim bebek arabası aldın mı bende onda karar veremedim ya
pusetsiz hastaneden cıkarılmaz diyor herkes ona tafam takıldıbencede cnm ilk hastaneden onla çıkarırsın evine gidersin sonra yine pusette alırsın benim pusetimde var ama götürmeyeceğim bebek arabası aldın mı bende onda karar veremedim ya
bende öle 34. haftamız ve çalışıorm halsizim amayok bebek arabasınıda sonra alacağım zaten kış doğacak bebek çok acil değil çok güzel bir şey almak istiyorum ikisinide bu yüzden aceleye gelmesin dedim şimdi seçeek bakacak halim yok hastane çantası için her şeyımı aldım ama yerleştiremedim bile daha geceleri uyumak cok zor oluyor son günlerde gündüzde halsiz oluyorsun tabii böyle elimi kaldırasım yok o yüzde aldığımı aldım eğer iyi hissedersem kendimi cıkarım k sanmıyorum artık zaten son 1 ay kala dışarı çıkma diyor herkes doğum belli olmaz deniliyor o yüzden de kalan ufak tefen ne varsa internetten alacağım artık .