Doğuma Hazırlık Hastaneden bebek nasıl çıkarılır...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

RABisA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2013
100
21
48
35
Ankara
Arkadaşlar çok.kararsız kaldım bebek tasıma koltuğu ile bebek hastaneden çıkarılır mı beli bükük kalmaz mı

Doğrusu o şekilde çıkarmak zaten, emin olun onlar yenidoğana uygun bir şekilde tasarlanıyor. Tabi ki marketlerden 50-60 liraya dandik bir ürün almadıysanız. Güvenlik için en doğrusu o

Eklentiler

• IMG_0731.webp
    IMG_0731.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 1.291
almadıysanız onlar agır ve kulanışsız oluyor zaten en güzeli portbebe

Araç varsa mecbur ama?
iki çeşit var hangisini diyorsunuz araç içinse o mecbur tabiki ama yenidoğanı hemen koyabilirmisinz bilmiyorm kı.
mesela abimin bebeginde puset götürmüştük zorlandık. görümcemde ise portbebe götürdük arabada koyduk kucagımıza iyi ve rahattı bende portbebe aldım kullanışlı geldi bana bakalım :) ben normal elde tasıma pusetinden bahsediyorsunuz zannettim siz araba için olandan mı götürceksiniz gerçi daha zamanınız var bol bol bakar fikir alırsnz

iki çeşit var hangisini diyorsunuz araç içinse o mecbur tabiki ama yenidoğanı hemen koyabilirmisinz bilmiyorm kı.
mesela abimin bebeginde puset götürmüştük zorlandık. görümcemde ise portbebe götürdük arabada koyduk kucagımıza iyi ve rahattı bende portbebe aldım kullanışlı geldi bana bakalım :) ben normal elde tasıma pusetinden bahsediyorsunuz zannettim siz araba için olandan mı götürceksiniz gerçi daha zamanınız var bol bol bakar fikir alırsnz
Üstte örnek foto koymuştum o tip bir şey almak durumundayım, ki araç varsa portbebe güvensiz bir şey. Yenidoğan için yapılmış neden uygun olmasın anlamadım ki

uygun değil diye birşey demedim hatta pek bilgim yok dedim araba puseti için :) fotoya şimdi baktım tercih meselesi yani bunlarada koyuluyorsa ondan alın madem. benim evle hastane mesafesi kısa portbebe hafif kullanışlı geldi sahsi fikrim sadece

t
Şu tarz 0-13kg anakucağı almalısınız
tek secenek bu mu sımdı cokagırlaştım alısverişi gözüm kesmiyor doğumdan sonra arabasıyla beraber almayı düşünüyorum bunu . hastane cıkısı başka şey alsam kocam gıder alırdı şimdi bunun kulanışlısını secemez o

t

tek secenek bu mu sımdı cokagırlaştım alısverişi gözüm kesmiyor doğumdan sonra arabasıyla beraber almayı düşünüyorum bunu . hastane cıkısı başka şey alsam kocam gıder alırdı şimdi bunun kulanışlısını secemez o
Hastaneden evinize araçla mı gideceksiniz? Eğer öyleyse güvenlik için ilk şart ne yazık ki o.

Oto koltugu modellerinin icinde yenidogan destegi oluyor, ustelik arac varsa mutlaka almak zorundasiniz. Bizim kendi aracimiz yok ancak yine de annemlerde araba var ara sira alip kullaniyoruz, onunla disari ciktigimizda da kullanabilelim diye dusunduk.

almadıysanız onlar agır ve kulanışsız oluyor zaten en güzeli portbebe
evet ben de sadece bunu araba ıcın alacagım yoksa bebek tasınmaz ki bunda ben taşıyamam bana pratık olmaz yani.o yüzden de almadım şimdi başka ne alınır diye bakıyordum ben de port bebelere bakayım o zaman

evet ben de sadece bunu araba ıcın alacagım yoksa bebek tasınmaz ki bunda ben taşıyamam bana pratık olmaz yani.o yüzden de almadım şimdi başka ne alınır diye bakıyordum ben de port bebelere bakayım o zaman
Bebeğin neden taşınamayacağını düşünüyorsunuz ısrarla merak ettim açıkçası, sonuçta bebek arabası da alsanız travel sistem bir modelde bebek bu anakucağıyla monte ediliyor arabaya? Var sayalım ki aracınızla seyahate çıktınız, bebek düz yatmıyor diye onu koltuğuna koymak yerine düz bir şekilde yatırırsanız allah korusun kötü bir sonuca neden olabilirsiniz. Ayrıca bebek karnınızda düz mü yatıyor şu an

t

bencede cnm ilk hastaneden onla çıkarırsın evine gidersin sonra yine pusette alırsın benim pusetimde var ama götürmeyeceğim bebek arabası aldın mı bende onda karar veremedim ya

Hastaneden evinize araçla mı gideceksiniz? Eğer öyleyse güvenlik için ilk şart ne yazık ki o.
mutlaka alacağım zaten ama ağırlaştım alışverişe gidecek gibi değilim eşimde şimdi bilemez rastgele alır ben portbebe alsam internetten de onuda sonra alsam diye düşündüm aslında

bencede cnm ilk hastaneden onla çıkarırsın evine gidersin sonra yine pusette alırsın benim pusetimde var ama götürmeyeceğim bebek arabası aldın mı bende onda karar veremedim ya
yok bebek arabasınıda sonra alacağım zaten kış doğacak bebek çok acil değil çok güzel bir şey almak istiyorum ikisinide bu yüzden aceleye gelmesin dedim şimdi seçeek bakacak halim yok hastane çantası için her şeyımı aldım ama yerleştiremedim bile daha geceleri uyumak cok zor oluyor son günlerde gündüzde halsiz oluyorsun tabii böyle elimi kaldırasım yok o yüzde aldığımı aldım eğer iyi hissedersem kendimi cıkarım k sanmıyorum artık zaten son 1 ay kala dışarı çıkma diyor herkes doğum belli olmaz deniliyor o yüzden de kalan ufak tefen ne varsa internetten alacağım artık .

pusetsiz hastaneden cıkarılmaz diyor herkes ona tafam takıldı

yok bebek arabasınıda sonra alacağım zaten kış doğacak bebek çok acil değil çok güzel bir şey almak istiyorum ikisinide bu yüzden aceleye gelmesin dedim şimdi seçeek bakacak halim yok hastane çantası için her şeyımı aldım ama yerleştiremedim bile daha geceleri uyumak cok zor oluyor son günlerde gündüzde halsiz oluyorsun tabii böyle elimi kaldırasım yok o yüzde aldığımı aldım eğer iyi hissedersem kendimi cıkarım k sanmıyorum artık zaten son 1 ay kala dışarı çıkma diyor herkes doğum belli olmaz deniliyor o yüzden de kalan ufak tefen ne varsa internetten alacağım artık .
bende öle 34. haftamız ve çalışıorm halsizim ama :( cok güzel portbebeler var fiyatlarıda uygun yani bişe değil mutaka işine yarar bende bi çok şeyi netten alıyorum avm de dolaşacak gücüm yok bebişinin cinsiyeti ne :)

Back
X