• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hastaneden tedavim bitmeden kaçmak istiyorum

Juventass

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
989
493
103
Arkadaşlar merhaba, ben sitede yeniyim ve bu açtığım ilk konu. Yıllardır çeşitli nedenlerle hastaneye gidip geliyorum tabi ki. Fakat son iki seferdir farkettiğim bir şey var. Geçen sene 3 gün süren bir mide spazmından, yakın bir tarihte de ishal şikayetimden dolayı acile gittim. Bu son iki gidişimde de serum takıldı, iğneden çocukluğumdan beri çok vurulduğum için heralde hiç korkmam, ama serum takılınca sedyede yatarken bana bir şeyler oluyor. Kolumdakileri söküp fırlatmak, kendimi dışarlara atmak istiyorum. İnanılmaz geriliyorum, bunalıyorum. Tam tarif edemediğim garip hisler.. Başka şeyler düşünmeye kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama işe yaramıyor, sonuçlarım bile çıkmadan hastaneden çıkıp gidesim geliyor. Bunu yaşayan var mı aranızda? Sadece farkettiğim kadarıyla hastanede oluyor bu durum. Panik atak başlangıcı falan mıdır acaba? :(:KK43:

Arkadaşlar merhaba, ben sitede yeniyim ve bu açtığım ilk konu. Yıllardır çeşitli nedenlerle hastaneye gidip geliyorum tabi ki. Fakat son iki seferdir farkettiğim bir şey var. Geçen sene 3 gün süren bir mide spazmından, yakın bir tarihte de ishal şikayetimden dolayı acile gittim. Bu son iki gidişimde de serum takıldı, iğneden çocukluğumdan beri çok vurulduğum için heralde hiç korkmam, ama serum takılınca sedyede yatarken bana bir şeyler oluyor. Kolumdakileri söküp fırlatmak, kendimi dışarlara atmak istiyorum. İnanılmaz geriliyorum, bunalıyorum. Tam tarif edemediğim garip hisler.. Başka şeyler düşünmeye kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama işe yaramıyor, sonuçlarım bile çıkmadan hastaneden çıkıp gidesim geliyor. Bunu yaşayan var mı aranızda? Sadece farkettiğim kadarıyla hastanede oluyor bu durum. Panik atak başlangıcı falan mıdır acaba? :KK43::KK43:

her iki hastane başvurusunda da mide- bağırsak sorunları nedeniyle acile gitmişsiniz ve serum takıldığında böyle olmuşsunuz, bu tür problemlerde genelde serumun için metpamid diye bulantı giderici bir ilaç eklenir, bu ilaç da tam tarif ettiğiniz gibi yerinde duramama, genel bir huzursuzluk hali yapar bazı duyarlı insanlarda. Muhtemelen siz de metpamidin bu etkisine biraz duyarlısınız, bir daha acile gitmek mecburiyetinde kalırsanız bunu doktorunuza iletin ki sıkıntı olmasın, geçmiş olsun :)

her iki hastane başvurusunda da mide- bağırsak sorunları nedeniyle acile gitmişsiniz ve serum takıldığında böyle olmuşsunuz, bu tür problemlerde genelde serumun için metpamid diye bulantı giderici bir ilaç eklenir, bu ilaç da tam tarif ettiğiniz gibi yerinde duramama, genel bir huzursuzluk hali yapar bazı duyarlı insanlarda. Muhtemelen siz de metpamidin bu etkisine biraz duyarlısınız, bir daha acile gitmek mecburiyetinde kalırsanız bunu doktorunuza iletin ki sıkıntı olmasın, geçmiş olsun :)
cok haklısın medpamıdı mıgrenım oldugu ıcın banada vermıslerdı mıde bulantılarımın durması ıcın ama o ılac dha cok rahatsız edıyordu benı cok kotu bısey konu sahıbının yasadıklarının aynısını yasadım

cok haklısın medpamıdı mıgrenım oldugu ıcın banada vermıslerdı mıde bulantılarımın durması ıcın ama o ılac dha cok rahatsız edıyordu benı cok kotu bısey konu sahıbının yasadıklarının aynısını yasadım

Bu durum metpamid verilen her hastada görülmez, ancak kişi duyarlıysa bir de serum bitsin diye hızlıca verilirse daha sık yaşanıyor. Geçmiş olsun size de :)

Bu durum metpamid verilen her hastada görülmez, ancak kişi duyarlıysa bir de serum bitsin diye hızlıca verilirse daha sık yaşanıyor. Geçmiş olsun size de :)
ben hem hap olarak kullandım ,
hemde bas agrılarım gecmedıgınde acılde serum takarlarken
tsk ederım bu arada :)

Back
X