hastanedeyim cildiracagimmm

Kadincagiz bebeginin yaninda kalmaktan sikayetci degilki zaten aksine mutlu onu korkuyan kuvezi kullanmayi ona birakmalari arkadasim cekinme sor herseyi hemserilere sana cevap vermek zorundalar hangi dugmeye basmamlazim alirken koyarken varsa bole bisi kafandaki herseyi sor cekinme cagir yanina bakarmisiniz diye ogren zorlugu yoktur diye dusunuyorum rabbim şifa versin korkma atlatir benim kizimda olmustu sarilik bol bol emzir tek care o

Bundan sonra ne olursa olsun konu sahibinin ilk mesajından alıntı yapacağım. çünkü ilk haline göre yorum yapanlar daha sonra mesaj düzenlenince zan altında kalıyor,haksızca yorum yapmış gibi görünüyor.
hanımefendi ilk açtığında bebeğinin beslenmesi ve bakımından bahsedip dr. hemşire varken ben mi yapacağım diye yazmıştı. birkaç yorum gelince sonradan mesajını düzenleyip küvöz konusunu da detaylıca ekledi.konu seyrini değiştirmiş oldu.

Oncelikle gecmis olsun seni anlaya biliyorum hayatta en zor sey ben olsam gider o hastanein bas hekimine cikip agzimdan geleni sauardim simdi polis ve gazetecileri basiniza toplarim derdim anlican kavga yapardim eger durumun varsa ozelle gotur yoksa durumun hastaneyi aya kaldir

Kizlar suan devlet hastanesinde bebek yogun bakimdayim.bebegimin sariligi 27 ye cikmis.apar topar geldik.kuvoze yatirdilar.ara sira geleceksin emzirip altini degiseceksin dediler.buna cok sevindim onu opup koklayabilecegim.tmm bebegimle bağlantimin kopmamasi için buraya kadar hersey normal.ama : kuvoze sen yatirip cikaracaksin.kuvozu sen acip kapayacaksin, bebegin gozlerini sen baglicaksin vs vs dediler.nedir bu allah askinaaaa.minicik yavrum kuvozde yatiyor ve sagligi bana emanet.boyle seymi olur.onca dr hemsire varken:KK43:cihazin uzerinde bisuru dugme var ben kuvozden ne anlarim:KK43: .elim ayagima dolasti agliyorum suan.varmi basina boyle bisey gelen.bilgisi olan cevaplasin lutfen!saglik personeli dururken kuvozle ilgili uğraşlar banami duserrrr????
O kuvez ışığı gözler için çok tehlikeli. Derhal başhekim falan bulur ayağa kaldirırdım o hastaneyi. Onların görevi bu. Resmen kaytarıyorlar

Arkadaslar fark ettiyseniz kadin cocuguyla ilgilenmesi gibi sorunu yok makinanin yanlis yerine basmasindan korkuyo hangi anne cocugunun gozlerini bir makinanin icinde baglaya bilir yurek lazim bu a bence

Arkadaslar fark ettiyseniz kadin cocuguyla ilgilenmesi gibi sorunu yok makinanin yanlis yerine basmasindan korkuyo hangi anne cocugunun gozlerini bir makinanin icinde baglaya bilir yurek lazim bu a bence

canım farkettiysen ilk mesajında farklı yazmıştı çocuğu ile ilgilenmekten gocunuyor gibi bir anlam çıkıyordu,konuyu sonradan düzeltti,küvöz muhabbeti sonradan cıktı diyoruz deminden beri.
keşke herkeste tüm yorumları okuma alışkanlığı olsa.
Neyse

Bence sikayet edin Tabikide onlarin yapmasi lazim Bashekimle görüsme sansiniz varsa bu durumu iletin ona hemen..

Kizlar suan devlet hastanesinde bebek yogun bakimdayim.bebegimin sariligi 27 ye cikmis.apar topar geldik.kuvoze yatirdilar.ara sira geleceksin emzirip altini degiseceksin dediler.buna cok sevindim onu opup koklayabilecegim.tmm bebegimle bağlantimin kopmamasi için buraya kadar hersey normal.ama : kuvoze sen yatirip cikaracaksin.kuvozu sen acip kapayacaksin, bebegin gozlerini sen baglicaksin vs vs dediler.nedir bu allah askinaaaa.minicik yavrum kuvozde yatiyor ve sagligi bana emanet.boyle seymi olur.onca dr hemsire varken:KK43:cihazin uzerinde bisuru dugme var ben kuvozden ne anlarim:KK43: .elim ayagima dolasti agliyorum suan.varmi basina boyle bisey gelen.bilgisi olan cevaplasin lutfen!saglik personeli dururken kuvozle ilgili uğraşlar banami duserrrr????
Canım belliki telefonun6var. Hemen gir nete fox haber whatsup ihbar telefonu var. Bildir gelsinler bak nasıl bakıyor lar sonra gerektiği gibi

canım farkettiysen ilk mesajında farklı yazmıştı çocuğu ile ilgilenmekten gocunuyor gibi bir anlam çıkıyordu,konuyu sonradan düzeltti,küvöz muhabbeti sonradan cıktı diyoruz deminden beri.
keşke herkeste tüm yorumları okuma alışkanlığı olsa.
Neyse
Ne fark ederki ha ogle ha bogle kadinin cocugu hasta bence biraz maruz gorun yanlis yazabir

Mesaji duzenlediginiz icin yorumum simdiki mesajiniza degil tekrar alintilardaki mesaja gore olucak.
Sikayet edin diyen arkadaslar ulkemizde ne kadar az insan yetistigini saglikta farkindasinizdir umarim onu gectim bebeginin altini degistirip gozunu baglayip kuvoze yatiricak kuvoz cok utopik bi alet degil kapakli yatak yatdim istemis olsa yardim edilmese neyse ama konu sahibi cocugumun altini bile bana degistiryolar gorevlerini yapmiyolar tabrinda oldugu icin bastaki yorumlar aize sert geldi alintilari okuyun lutfen.
Simdi sizlerin cocugu obur kuvezlerde olsa kalp ameliyatli olabilir kalbi duruyo olabailir hemsireler surekli onlara ilac veriyo ve monitorlerini takip ediyo olabilir dimi.

Ne fark ederki ha ogle ha bogle kadinin cocugu hasta bence biraz maruz gorun yanlis yazabir

yanlış yazdı diye bir durum yok.
bebeğimin altının değişmesi,emzirmesini benim yapmam gerekiyormuş tarzında yazarsanız insanlar da ona göre cevap yazar.çünkü o annenin görevidir doğal olarak.
ama küvöz konusu yazıldığı gibiyse ve hemşireler yardımcı olmadıysa o zaman acilen başhekimle görüşülmeli.

Benim başıma geldi senin gibi bebegimin hem ateşi hem sari ligi hemde susuz kalmıştı çok kötüydü hemen kuveze yatırdılar iki gunluktu ilk bebegimdi . Bütün herşeyini ben yapıyordum o hasta halimle. Onlar sadece kontrol edip sağlığında gelişme var mi diye bakıyorlar üç gün hastanede perişan oldum çok sukurki iyi oldu. Allah şifa versin yaparsın zor değil de çok yorucu

Yenidogan bolumunde anne cocugun ihtiyaclarini kendi giderir kuvezle ilgil sizin bisey yspmaniza gerek yok bi dugmeye basilmicakki ve aksi bi durumda zaten makinaalarn alarmi caliyo hemen bakiyorlar ccocugunuzu kucaklicaksiniz kuvoze yatiracaksiniz benimki de devletti bilmediklerimi sordum anlattilar bende yeni
dogum yaptigimda ilk girmeme ragmen
koveze ortaligi birbirine katmadim yardim
istediginizde gelmiyorlarsa o zaman teppki gosterin n

Ya çok bu kadar saçma lik mi olur.Benim bebeğim 7 aylik dogdu özel hastane yanliz benimki.bizi yenidogsn yoğun bakıma önlük sapka maske bunlarla girip on dakka görüp cikiyorduk.yasaktı yani emzirme de ayrı bir bölümde oluyordu.mucize sen koyacaksın coookk yanlis devlet hsyanesi çok berbat ya kimse insan yerine koymuyor ozelegit zaten bir kuruş odemessin yoğun bakımı ozellerde de devlet karşılıyor.Benim kızım 23 gün yattı hepsi karşılandı allah sifa versin korkma bişey olmaz.
Lütfen başhekimi kadar cik şikayet et oradaki hemşireler ne ise yarar ya kaldır ayağa hastaneyi korkma çekinme..

Kuvezin kapagini sizinmi acip kapatmaniz gerekiyormus :KK57: bu nasil bir saglik sistemi anlamis degilim.. bebegin yaninda olmaniz iyi birsey.. lakin personeli lutfen sikayet edin, hic normal degil bu tur cihazlari bebegin annesine emanet etmek.. bunlar neyin kafasini yasiyo anlamis degilim..

Allah askina siz hic bi dolap kapagini acip kapamadinizmi kuvoz kapagida oyle cok abarttiniz bende gittigimde butun bayanlar boyle yapiyodu hickimsede boyle sorun cikarmaditurkiyenimtum hastaneerinde boyle

Konu eksik anlatılmış gibi geldi bana. Durun bir celallenmeyin. Ben soru sordum önceki sayfalarda bir yerde. Ona cevap bekliyorum. Yok küvezi birbirine katsınmış, yok habercileri çağırsınmış. Saçmalamaya da gerek yok daha olayı bilmeden.

Ben hic memnun kalmadim cnm cunku ben hayatimda kuvoz gormedim panik oldum.kuvozle ilgilenmenin benim gorevim oldugunu sanmiyorum :KK43:
Size küvezin ayarını yap mı deliler. Sadece kapağını açip bebegini alıp emzirmeyecekmisiniz? İnanın anlamadım. Bilemiyorum pekte vakıf değilim küvez nedir,nasıl çalışır ama kapağı yukarıdan açılıp kapanan birşey olduğunu varsayıyorum. Herhangi bir düğmeye basmadan açip bebeği alıp,emzirip,altını değiştirip, geri koymanız istenmiştir,nasıl yapacağınızda gösterilmiştir diye düşünüyorum. Sizide anlıyorum annesiniz,hassassınız,bebeğiniz sarılık olmuş ki çok ama çok geçmiş olsun,acil şifalar, birazcık sakin olmaya çalışın. Sanmıyorum bir hastane demirbaşının her ne olursa olsun bu denli başiboş bırakıldıģını,muhakkak kontrol ederler belirli aralıklarla. Deneyin,yapamazsanız veya yanlış olduğunu düşündüğünüz bir an bile olursa bir konuda, hemşire çağırın,gelmezse o zaman şikayette bulunun.
Bebeginizle ilgilenin,imkan verilmiş yanında olun,emzirin,sevin.
Devlet hastanelerinin maalesef hali belli. Fazla personel olmayabilir.

Çok geçmiş olsun. Muhakkak personelden yardım isteyin. Küvezin ayarlarını size yaptiracaklarini sanmıyorum. Eğer öyle bir durum varsa gereken yerlere soyleyin. Orada muhakkak başka annelerde vardır. Olmadı onlardan yardım isteyin.

Back
X