- 17 Ocak 2016
- 556
- 364
- 18
[QUOTE="zeytinse, post: 45133967, member: 533anniz sarılık için yattığımızda tek kişilik odaya aldılar küvöz ve ışıklı bir cihaz getirdiler .hemşire kurdu gözlüğü çıkarmamasına dikkat edin sık sık emzirin dedi, 2 saat arayla içinden çıkartıp emzirip altını temizleyip tekrar yatırıyordum. hemşirelerimiz de düzenli 3 -4 saate bir gelip ateş ve diğer fonksiyonlarını ölçüyordu..( not özel hastane)
ben bundan rahatsız olmadım çünkü çocuğumla ilgileniyorum. prematüre bebeğim ayrıca.
devlet hastanesinde nasıl bir beklenti içine girdiniz onu anlamadım. devlet hastanesinde tek olumsuz tarafı burda annelerin bebeklerinin yanında kalmasına izin vermiyorlardı. ben bu yüzden özeli doğum yaptığım hastaneyi tercih ettim.ama aşağı yukarı çoğu yerde böyledir diye düşünüyorum.[/QUOTE]
Evet devlettede aynen sizin yasadiginiz gibi
annede hep yaninda
ben bundan rahatsız olmadım çünkü çocuğumla ilgileniyorum. prematüre bebeğim ayrıca.
devlet hastanesinde nasıl bir beklenti içine girdiniz onu anlamadım. devlet hastanesinde tek olumsuz tarafı burda annelerin bebeklerinin yanında kalmasına izin vermiyorlardı. ben bu yüzden özeli doğum yaptığım hastaneyi tercih ettim.ama aşağı yukarı çoğu yerde böyledir diye düşünüyorum.[/QUOTE]
Evet devlettede aynen sizin yasadiginiz gibi
annede hep yaninda