- Konu Sahibi PastelBoya
-
takacak biseyin mi yok..aaa..ne uzuluyorsun giderse gider,biterse biter..yiyip,bitirme kendini artik.birak sende baska odaya gec..yeni arkadaslar bul..cok samimiyet iyi olmuyor,bi yerden bi sekilde kopuyor.kiza hayatini adamissin bosver..benimde 18 yasindayken cok samimi kiz arkadasim vardi.ben baska arkadaslarimla ilgiliymisim onu unutmusum diye bana yapmadigini birakmamisti..hala daha o zamanlar cok kiskandigini soyler.bu kadar sene benimle oldugu gibi kimseyle olamadigiini,farkli oldugumu soyler.iliskimiz bitti 10 senedir gorusmuyoruz..
ama o hasret bastıkca arar.sag olsun kiskancliklariyla iyi kaziklar atti:)simdi guluyorum bak:)
oncelikle okulun gelsin zaten ozellikle sinav zamanlari bisyler cikardi ders calismamak icin..ben izin vermedim sende verme..baskasinin zamanini calmasina,seni bu kadar uzmesine asla izin verme.yoksa ileride de cok uzulursun..samimi olsanda hep mesafe birak aranda..bu kadar kapilip gitme..
ya birak Allah askına bu kadar dert ettiğine değmez..aa bunun gibi kaç tane arkadaşlığım bitti benim lacka oldum artık :)))) bırak o da buldumcuk olmuş zaten ne yaparsa yapsın..kimle eve çıkarsa çıksın..böyle yaparak onu iyice havaya sokuyorsun farkindamisin?okulda bitiyor zaten ne kaldı sunun şurasında aynı odayı paylaşmanız problem olacak belki biraz ama yapma sende bu kadar..seni takmayani sen niye takiyorsun?
Olaylar cok taze o yüzden bu kadar hassasım hala .. Evet cuma en gec cumartesi allahın izniyle dönüyorum evime .. Su sehirden bir uzaklassam herseyi arkamda bırakacagımdan eminim ..:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?