Doğuma Hazırlık Hastaneye alinacak ic camasirlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.374
11.988
498
İstanbul
kizlar, tek kullanimlik deppend kulotlar dan alicaz zaten. Ama kac tane kullanilir bilmiyorum 2 paket fazla mi gelir?

Bir de tek kullanimlik normal kulotlar var. Lohusa pedleriyle kullaniliyor... onlardan da almak lazim mi? Yoksa iki paket deppend kulot alsam yeter mi?

Ben 1 paket aldım canım baya var içinde yeterli olur olmazsa da yine alırız topu topu 1 gece kalacaz hastane de can catlasın 2 gece hepsini koymuyorsun zaten

Bende 1 paket hasta bezi aldım. Tek kullanımlık loğusa külotlarindan da 1 paket aldım 5li. Yine de 3-4 tane de normal iç çamaşırı koydum hastane çantama..

Beş dk önce bakdim mağazadan tek kullanımlık iç çamaşırı istedim yardımcı kız gösterdi bi isine yaramaz dedi ayni bone gibi inceydi.
Deppend onerdi bi paket aldım. Yeter diye düşünüyorum yetmezse alırız her yerde bulunuyor zaten.

Ben 1 paket aldım canım baya var içinde yeterli olur olmazsa da yine alırız topu topu 1 gece kalacaz hastane de can catlasın 2 gece hepsini koymuyorsun zaten

Bende 1 paket hasta bezi aldım. Tek kullanımlık loğusa külotlarindan da 1 paket aldım 5li. Yine de 3-4 tane de normal iç çamaşırı koydum hastane çantama..

Kiz kardesim bir kac ay once dogum yapti depend lerden almis ama hastanede bir kac tane kullanmis sonra hastanedekiler izin vermemis kanama miktarini goremiyoruz falan filan demosler kaldi paketim sana vericem dedi icinde kac tane var bilmiyorum almadim ondan daha. Cantami hazirliyorum e bebekten son bir posta siparis vericem daha verecek biseyim kalmiyor cikip alma sansim hic yok ne uazikki bir paket ben alsam bir de ondan kalanlar fazla mi olur bilemedim o yuzden bir sorayim dedim yoksa 2 paket alma niyetim yok:)

Bendeki pakette 10 tane var. E bebekten aldim
Aslında kullanışlı birseyse eğer 10 tane az bence.
Daha fazla olan paketler varmı bilmiyorum ben 10 lu aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…