Hastaneye gelemeyen kit

Coksukurbugunume

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
2.873
1.490
63
Merhaba arkadaşlar

Ben tüp bebek tedavisindeyim. 2 tane 3.gun embriyosu transfer edildi bugün 10.gunum

İlk transferimde 5 günlük konuldu 6.gun öğrendim kanda ve idrar testinde. Gelişimi durdu alındı bebeğim.

Bunun kontrolü bu perşembe bekleyemedim dün kan verdim. Hastanede betahcg kiti yokmuş meğer saatlerce bekledim sonucu aradım yarın çıkacak dediler

Beklerken 1 kaset test 1 erken gebelik tesi yaptım ikisi de negatif cikti.

Bugün yine aradım hastaneyi taaa perşembe gelecek dedi

Sonra yine kontrol ederken gördüm ki progesteron sonucu çıkmış 50 civarı bir şey.

Progesteron değerinden gebelik belli oluyor mu çok düşünceliyim. Ya da benim gibi 9.gun negatif çıkıp sonradan pozitife dönen var mı?

Merhaba arkadaşlar

Ben tüp bebek tedavisindeyim. 2 tane 3.gun embriyosu transfer edildi bugün 10.gunum

İlk transferimde 5 günlük konuldu 6.gun öğrendim kanda ve idrar testinde. Gelişimi durdu alındı bebeğim.

Bunun kontrolü bu perşembe bekleyemedim dün kan verdim. Hastanede betahcg kiti yokmuş meğer saatlerce bekledim sonucu aradım yarın çıkacak dediler

Sonra yine kontrol ederken gördüm ki progesteron sonucu çıkmış 50 civarı bir şey.

Progesteron değerinden gebelik belli oluyor mu çok düşünceliyim. Ya da benim gibi 9.gun negatif çıkıp sonradan pozitife dönen var mı?
Bu kadar üstelersen strese sokarsan bu yaptiginiz dogru degil dr acik acik söylemedi mi? Akisina birakin zamani gelince belli eder kendini zaten

Bu kadar üstelersen strese sokarsan bu yaptiginiz dogru degil dr acik acik söylemedi mi? Akisina birakin zamani gelince belli eder kendini zaten
Tüp bebek tedavisi yaptırdınız mı ☺️ Allah göstermesin kimseye evlat derdine düşmeyi o kadar stresli bir süreç ki 1 gun 10 gun gibi geçiyor

49078C02-1DDC-4E1E-900B-A990F8151087.webp

Merhaba arkadaşlar

Hiç bir fikrim yok canım ama içimden geldi için yazmak istedim inşallah beklediğin müjdeyi rabbim hiç bekletmeden verir sana dayanamıyorsan yarın tekrardan idrar testi yap

Tüp bebek tedavisi yaptırdınız mı ☺️ Allah göstermesin kimseye evlat derdine düşmeyi o kadar stresli bir süreç ki 1 gun 10 gun gibi geçiyor
Bunu demekle kendinizi avutmaya gerek yok. Bende düsük yapmis bi insanim! Bu kadar strese gerek yok gebelige zararli oldugu ve akisina birakman gerektigini söylüyorum bunda kötü birsey demiyoruz zaten :) Allah herkese evlat nasibi etsin

Bunu demekle kendinizi avutmaya gerek yok. Bende düsük yapmis bi insanim! Bu kadar strese gerek yok gebelige zararli oldugu ve akisina birakman gerektigini söylüyorum bunda kötü birsey demiyoruz zaten :) Allah herkese evlat nasibi etsin
Bende düşük yaptım düşükle tüp bebek bir değil, psikolojisi maddi boyutu, olmayinca yaşanan yıkım onun için yorum yapabilmek için yaşamış olmanız lazım. Evet stres gebeliği olumsuz etkileyebilir ancak düşünmeden olmuyor aldığımız ilaçlar o kadar hormon insanı inanılmaz zora sokuyor. 10 gun rapor veriliyor yatıyorsun ve böyle bir site varken sormak istiyorsun zaten sitenin amacı bilgisi olanların birbirine yardım etmesi. Avutup avutmamak bana kalmış değil mi ;) tabii ki kötü bir şey demek istemezsiniz hiç birimiz birbirimizi incitmek istemeyiz.

Bende düşük yaptım düşükle tüp bebek bir değil, psikolojisi maddi boyutu, olmayinca yaşanan yıkım onun için yorum yapabilmek için yaşamış olmanız lazım. Evet stres gebeliği olumsuz etkileyebilir ancak düşünmeden olmuyor aldığımız ilaçlar o kadar hormon insanı inanılmaz zora sokuyor. 10 gun rapor veriliyor yatıyorsun ve böyle bir site varken sormak istiyorsun zaten sitenin amacı bilgisi olanların birbirine yardım etmesi. Avutup avutmamak bana kalmış değil mi :KK66: tabii ki kötü bir şey demek istemezsiniz hiç birimiz birbirimizi incitmek istemeyiz.
Bunu yasamamiza zaten gerek yok empati denen bir sey var bu tüp bebek tedavisi elbette zor bir sürec ama psikolojik acidan cok saglam durmak gerekiyor. Mantiken psikolojik saglam olmazsa bünyende düser Allah korusun. O yüzden rica ediyorum ne kadar zor olursa olsun motiveni yüksek tutmaya calis. Sonucun dönüsüde haber bekliyorum. Hepimiz gergin insaniyiz tavrim sert göründüyse kusuruma bakmayin.

Bunu yasamamiza zaten gerek yok empati denen bir sey var bu tüp bebek tedavisi elbette zor bir sürec ama psikolojik acidan cok saglam durmak gerekiyor. Mantiken psikolojik saglam olmazsa bünyende düser Allah korusun. O yüzden rica ediyorum ne kadar zor olursa olsun motiveni yüksek tutmaya calis. Sonucun dönüsüde haber bekliyorum. Hepimiz gergin insaniyiz tavrim sert göründüyse kusuruma bakmayin.
Sabahki mesajınıza cevap verdiğimde sonucu öğrenmiş işe geri dönüş yapıyordum daha şimdi bakabildim telefona, yine negatif ne yazık ki Allah arayan herkese nasip etsin hayirli sağlıklı evlatlar. Amin 🙏🏻

Back
X