Çok teşekkür ederimBulunduğunuz şehrin TKHK (kamu hastaneleri kurumu) hasta hakları birimine şikayet dilekçesi yazıp dilerseniz elden teslim edin dilerseniz postayla gönderin.
Allah şifasını versin
Teşekkür ederim, yanlış ilaç vermişler çok ağır antibiyotikti yüzü sancıyor duramıyor ilaçları attırdılar geri ama ne faydaTıp fakültesi hastaneleri kamu hastaneler birliğine bağlı değil. Başhekime sonra da bimere ve Sabime şikayet et.
Nasıl bir sendrom tedavisi nasıl oluyor bilginiz var mıramsey hunt sendromu sık görülen bir durum değil. Oradaki stajyerler onun tedavisini bilemez. ego yüzünden değil bilmedikleri için yazamamışlardır. Sorumlu hoca kimse onu sabime, ve hasta haklarına şikayet edin.
Sağlık bakanlığına bimere cimere her yere yaz. Umarım bi gün umarsamaz doktorlar cezasını bulur. Hukuki yollarla tabiBabam kanser hastası yüz felci geçirmişti ramsey-hunt tanıskondu tıp fakültesinde tedavi görüyor ,diğer doktorlar odalarında hiç yok satjerlerde ilacı ben yazmam o yazcak, öbürü ben yazmam o yazacak diye egoları yüzünden ilacı bile zor yazdırdık. babamı 1 haftadır süründürdüler bu adam kemoterapi alıyor haftalık, en sonunda ne olduğunu bilemiyoruz diye eve gönderdiler, 2 gündür verdikleri ilacı kullandı ağır ilaçlardı şuan babam yüzünün sol tarafındaki sancıdan duramıyor konulan teshise bi tedavide uygulanmadı öok çaresiz kaldık hastaneden şikayetçi olcaz babam ağrısı sızı içinde verdikleri ilaç yüzünden nerelere şikayet edebiliriz.1 haftadır gitmediği bölüm kalmadı ama sonuç yok
Başka bir hastaneye gidin.Babam kanser hastası yüz felci geçirmişti ramsey-hunt tanıskondu tıp fakültesinde tedavi görüyor ,diğer doktorlar odalarında hiç yok satjerlerde ilacı ben yazmam o yazcak, öbürü ben yazmam o yazacak diye egoları yüzünden ilacı bile zor yazdırdık. babamı 1 haftadır süründürdüler bu adam kemoterapi alıyor haftalık, en sonunda ne olduğunu bilemiyoruz diye eve gönderdiler, 2 gündür verdikleri ilacı kullandı ağır ilaçlardı şuan babam yüzünün sol tarafındaki sancıdan duramıyor konulan teshise bi tedavide uygulanmadı öok çaresiz kaldık hastaneden şikayetçi olcaz babam ağrısı sızı içinde verdikleri ilaç yüzünden nerelere şikayet edebiliriz.1 haftadır gitmediği bölüm kalmadı ama sonuç yok
Çok geçmiş olsunTeşekkür ederim, yanlış ilaç vermişler çok ağır antibiyotikti yüzü sancıyor duramıyor ilaçları attırdılar geri ama ne fayda
Çok geçmiş olsun şuan nasılsınız tedaviyle geçecek bir şey miRamsey hunt zaten ağrılı bir durumdur
Bizzat yaşadım bunun için biliyorum
Beşinci kranyal sinir yani yüz sinirinde boydan boya içerden uçuk çıkar diye düşünün
Ve ilaçlar hafifletir ama geçirmez
Verilen ilaçlar için şikayet etme fikri anca sizi rahatlatır,mucizevi tedavisi var da verilmemiş değil.
Arada bir ağrı giriyor duramıyor yerinde babam çok çaresiz kalıyoruz Ankaraya gitcez yarın kemoterapisini alıncaRamsey hunt zaten ağrılı bir durumdur
Bizzat yaşadım bunun için biliyorum
Beşinci kranyal sinir yani yüz sinirinde boydan boya içerden uçuk çıkar diye düşünün
Ve ilaçlar hafifletir ama geçirmez
Verilen ilaçlar için şikayet etme fikri anca sizi rahatlatır,mucizevi tedavisi var da verilmemiş değil.
Nasıl bir sendrom tedavisi nasıl oluyor bilginiz var mı
Netten çok arastıryorum ama kortizon tedavisi olduğunu söyleniyor o da babama cok agır gelir diye korkmuyoruz, doktorlardan tedavi konusunda fazla birşey demediNasıl bir sendrom olduğunu biliyorum internette yeterli bilgi var. varicella zoster virüsünün, geniculat ganglionda reaktivasyonuna bağlı bulguları olur. 3 tipi vardır sizinki tip 2 dir sanırım. tedavisi konusunda bilgim yok, kbb uzmanları bilebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?