Hastayım eşim beni aramıyor

Konu sahibi sensin sandım.anlamadın mi?. Ne yazsaydım onu anlamadım.evet eşeklik etmiş, tez kellesi vurula mi demeliydim.sanki hatayı yapan benim.bu arada illa bir ilişkinin sevgi, saygı, vicdan, merhamet çizgisinde ilerlemesi için tek eşli olmak şart değil.ben gayet de birden fazla kişide bu dediklerinizi fazla fazla bulabiliyorum.eee tabi size öğretilen toplum normlarının çıkabilmesi yetecek kadar vizyonunuz olmadığı için direkt ilişkilerimi bunlardan yoksun düşünmeniz de gayet normal.daha fazlası beklenemezdi zaten bu seviyedeki bir ülkeden.yani görüştüğüm kişiler hem bu tarz bir vizyona sahip hem de gerekli manevi özellikleri taşımayı becerebiliyorlar yani.hatta o kadar içten seviliyorum ki tek eslilik şartı bile koşmadan bu sevgiyi ve ilgiyi veriyorlar bana🙂
Ferhans sen şu anda tek eşli değil mıydın ? Aynı anda iki kişiyle gerçekten bağ kurabiliyor musun?

Partnerlerin biliyor mu ?

Eskiden anlatmıştı biliyor diye. Onun bir ismi var da neyse ne zamandan beri vizyoner oldu bunlar. 😂 Valla dünyanın tüm erkeklerine sahip olunsun aciziyet duygusu varsa bir insanda yalnız asla kalamıyorsa asla bu boşluk doldurulamaz.
Anda kalır sahte mutlulukları. Birde tek eşli insanlara öneri sunmaları kadar saçma birşey daha yoktur. Sen kendin ilgisiz yaşamıyorsun birde hassassın dersin diğerine katıla katıla güldüm. 😂

Bence siz de fazla hassassınız. 4 senedir yalnız yaşıyorum birkaç hastalık atlattım, bir kaç gün hastanede kaldım.hiç de annem olsa eşim olsa böyle mi olurdu demedim.annem de öyle çok aşırı aramadı zaten.günde 1 kere arasa adam gibi yeter yani.güçlü kadın olmakla ne alakası var demişler ama var yani.bu kadar dramatize etmeye gerek yok.birkaç güne geçip bitecek basit basit şeyler için.ben şaşırıyorum bazen buradaki mesajlara.sanki hastaneye mi yatmış.başka insanlara bu kadar bel bağlanmasını hoş bulmuyorum.yine üzülen siz oluyorsunuz.kafanızda bazı şeyleri çok büyütüyorsunuz bence.evet az güçlü olun yani.bu kadarı çocuk nazi oluyor bence.zorlama zorlama beni niye arasın basit şeyler için.onu hissediyorsunuz zaten.yapmacık oluyor.
Olabilir fikrinize saygı duyarım ama hastanede yatıp aranmamayı normal karşılayamam kesinlikle. Bu insanlara bel bağlamak değildir. Sonuçta eş veya annenin araması karşısında bi iş hallolmuş olmuyor bel bağlamakla ne alakası var. Tabii ki zırt pırt aranmaktan bahsetmiyorum ama kişi düşünüldüğünü, değer verildiğini görmek ister. Konu sahibinin hassaslaştığını düşünüyorum, sizin de insan ilişkilerinde sorunlarınız olduğunu düşünüyorum. İnsan tabii ki kendi başına her şeyi halledebilir, başına gelince herkes anlar. Binlerce kimsesiz insan var bakım evlerinde kalan, çocuk esirgemelerde kalan çocuklar var hayat bi şekilde mecbur kalındığında kendi işini kendi yapmayı öğretir herkese. Ama eğer hayatımda olan insanlar en zor zamanlarımda yanımda olduklarını belli etmezlerse, telefonla da olsa arayıp sormazlarsa ayıp etmiş olurlar. Bence siz de normal karşılamayın. Değer görmemeyi nasıl hassasiyetle bağdaştırabildiniz anlayamadım.

Eşim beni aradı hemen mutlu oldum herşeyi de unuttum.işte bu kadar ilgi yetiyor.tüm kadınlar mı böylr bilmiyorum ama.belki de bu sorunun kendisidir:)

Bizde öyleyizz sesini duysak ilaç gibi dopamin fulleniyor 😂 bu nesilin duyguları fosilleşmiş iğne olmaya gitse sevgilim bana pamuk şekerler, jelibonlar aldı diyen yeni nesli komik bulurken daha sempatik bulmaya başladım hahah burda ki yorumları görünce daha dişil enerji veriyorlar 😂

Back
X