hastayım mutsuzum ve kelim. peruk hakkında bilgi verir misiniz ?

Cherry01

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
343
73
643
tonlarca hastalığım var diyabet,egzema,pcos :( adet olmuyorum kafamda saç yok canım sıkılıyor bunalıyorum yüzüm kıllanıyor. kötüyüm çirkin hissediyorum çok çirkinim kısayım şişkoyum. şükrediyorum zaten ama bazen dayanamıyorum. ablalar söyleyin peruk kullanan var mı ? rahat eder miyim bıktım şu aynalara bakmak istiyorum artık :( peruk doğalsa kaşındırmıyorsa rahat edeceksem alayım canıma tak etti

Geçmiş olsun. Bunca olumsuz kelimeyi hergün kendinize sarfediyorsanız işiniz zor, önce psikolaga gitmenizi tavsiye ederim.

tonlarca hastalığım var diyabet,egzema,pcos :( adet olmuyorum kafamda saç yok canım sıkılıyor bunalıyorum yüzüm kıllanıyor. kötüyüm çirkin hissediyorum çok çirkinim kısayım şişkoyum. şükrediyorum zaten ama bazen dayanamıyorum. ablalar söyleyin peruk kullanan var mı ? rahat eder miyim bıktım şu aynalara bakmak istiyorum artık :( peruk doğalsa kaşındırmıyorsa rahat edeceksem alayım canıma tak etti

Öncelikle tüm hastaliklarin devasi moraldir moralini yüksek tutmalisin. Saydigin rahatsizlardan pcos ve egzama bende de var evet kilo aldirip sac döküyor pcos ama sen bunlarla savasabiliyor musun? Mesela egzersiz ve hafif diyetle hem sağlığıni koruma altına alip hem de kilo sac gibi dertlerinden de kurtulabilirsin. Tedavi goruyor musun goruyorsan ve bir değişim yoksa belki doktorun doğru tedavi vermemistir baska hekime danisabilirsin. Kelim demişsin saclarin icin gereken tedaviye başlayıp toparlayana kadar peruk kullanabilirsin kendini iyi hissedeceksen öyle yap. Bi ara nedenini bir türlü bulamadigim sac dokulmem yüzünden cok sac kaybettim ama testlerde pco cikinca bir de troidim var gerekli ilaclarimi aldim kullaniyorum da hala ve sac dokulmem durdugu gibi acilan yerlerde de yeni saclar cikti. Bu süreçte cok iyi sampuanlar ve bakim kürleri uyguladim şimdi maşallah.

Tonlarca hastaligim deme sukretmelisin cok caresizler var ne yapsin bak mesela bag dokusu ve as hastasiyim aynalara bakıp kendimi seven ben bir gün kamburlasacagim belki tedavisi yok hergün agri siziyla uyaniyorum ama sukrediyorum sevdiklerim var hepimize Allah uzun omurler versin diyorum. Egzama demissin yillardir egzamam var dönem dönem artip kremlerle baskiliyorum geçiyor bu kadar takma lütfen. Kendini sev ve kendin icin bişeyler yap.

canım bu kadar karamsar olma.melinda arkadaşımız herşeyi söylemiş zaten.
yeterki kendini güzel görmeye çalış.her aynaya baktığında "ne kadar güzelim ben" de.
allaha çok şükürler olsun.görüyorsun,yürüyorsun,elin var ayağın var.kimseye muhtaç değilsin.bunun için şükr et.pcos olan ilk ve tek kişi sen değilsin.bu bir sendrom.bununla yaşamayı öğrenmelisin.tüylenmen var epilasyona gir.saçın dökülüyor peruk tak.kilolusun birkaç kilo vermeye çalış.allah dert vermiş dermanınıda vermiş.artık herşeye pozitif bakmaya çalış..

Cok guzel peruklar var mutlaka 1 tane edin en kisa zamanda .. en yakinlarimdan 20 yasindaki kuzenim kanser . Defalarca kemoterapi aldi her seferinde iyiye gidiyor gibi oluyor sonra en basa donuyor . Hic saci kalmamisti hemen bi kac tane peruk aldi her gun makyajini yapiyor kendine cok iyi bakiyor ve en onemlisi ben iyilesecegim yasayacak uzun bi omur var daha diyor .. lutfen kendine haksizlik etme ve gercekten sukret elindekilerin kiymetini bilerek sukret .

kendini sev....çok güzel peruklar var birtane al istediğin renkte boyat kestir...cilt bakımı yaptır..Birde güzel makyaj aynalar sana gülümser sen hayata ...ben saçtan müzdarip biri olarak çok araştırdım ve peruk kullanıyorum bir kadının en güzel süsü saçları saçlar güzelse moralde yerinde oluyor...güven veriyor insana pozitif oluyorsun ...:34:

Ohoo sen boyle gidersen iyiye gidecek ne enerji bulursun ne istek.Once moralin.Peruk icin gercek sactan yapilanlari tavsiye ederim,Kasinmazsin ve dogal gorunursun.Kafaya taktikca duzelmez,sabirli ol.Illa ayni doktora gideceksin diye bir durum yok.Baskasina git.O da olmazsa bir baskasi.Sakin hemen pes etme:7:

eminim çirkin falan değilsindir moralin bozulmuş birazcık ee adet olamamak bir kadın için zor tabi... Geçmiş olsun, yüzündeki tüylerden biz de de var ama saçın olmadığı için daha çok görünüyordur gözüne, kendine doğal ve güzel bir peruk al, spor yapmaya başlamalısın eğer sağlığını olumsuz etkilemeyecekse her sabah bir saat yürüyüş ya da evde plates falan hem moralini düzeltir hem kilolarını verirsin ve kendini daha dinç hissedersin, bu arada saçların tamamen mi yok orayı tam anlamadım ama bakım kürleri doğal yağlar işe yarıyabilir, kendin için bir şeyler yap canım, bir kadın kuaföre gidip kaşlarını bile aldırsa çok farkediyor hem moralde hem de güzellikte... ALLAH yardımcın olsun... Rabbim tez zamanda şifa versin...

Nasıl düşünürsen öyle olur sakın olumsuz şeyler düşünme şükür etki çaresi olmayan bi derdin yok. ..

Back
X